05 / 05 / 2024

Uşak Banaz TOKİ kura çekilişi yapıldı mı

Uşak Banaz TOKİ kura çekilişi yapıldı mı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Uşak Banaz projesinin kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Uşak 2023 projesi için düğmeye bastı! 206 yeni konut bugün ihaleye çıkıyor!

Yeni projeler için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uşak Sivaslı projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek. Uşak Sivaslı TOKİ 2023 projesinde toplam 206 adet konuta yer verilecek.

Uşak'ta satılık arsa fırsatı! İhalesi yarın! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Uşak ili, Banaz ilçesi İslam Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

Uşak Merkez Karaağaç kura çekilişi ne zaman? TOKİ Uşak kura sonuçları 4 Ağustos 2022!

Uşak Merkez Karaağaç kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve TOKİ Uşak kura sonuçları 4 Ağustos 2022 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Uşak projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Milli Emlak Uşak'ta konut alanı imarlı arsa satıyor! Fiyatını duyan inanamıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Uşak ili Banaz ilçesi, İslam Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 28 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:15'te yapılacak.

Uşak Banaz OSB'de 500 bin metrekareye yapılaşma izni verildi! 

Uşak Banaz'da bulunan organize sanayi bölgesi alanının bir kısmı için yapılaşma ve imar izni verildi. 

TOKİ, Uşak'ta yer alan 98 bin metrekarelik 2 araziyi satıyor mu?

TOKİ, dar gelirli vatandaşlar için Uşak ilinde inşa ettiği konutlarda “yeşil alan ve spor tesisi” olan alanı satıyor. İYİ Partili Savaş, konuya ilişkin açıklama yaptı ve Uşak Belediyesi'ne ve diğer yetkililere çağrıda bulundu. 

Uşak'ta yeşil alan yapılacak yerin imar planı değişti!

Uşak’ta 1.5 yıl önce pazarlanan TOKİ konutlarının ortasında kalan 4 futbol sahası genişliğindeki boş arazi, yeşil alan olacaktı. Bir imar değişikliği ile ‘yeşil otel’ yapıldı.

TOKİ Uşak kura sonuçları isim isim tam liste!

TOKİ Uşak kura sonuçları isim isim tam liste haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Uşak kura sonuçları isim isim tam liste ve TOKİ Uşak kura sonucu listesi...

TOKİ Uşak Merkez 2020 başvuruları!

TOKİ Uşak Merkez 2020 başvuruları ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz. TOKİ Uşak Merkez 2020 başvuruları başladı mı? TOKİ Uşak Merkez 2020  fiyatları ne kadar?

Uşak Ulubey TOKİ son başvuru tarihi!

Uşak Ulubey TOKİ son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projeden yüzde 12, yüzde 15 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Uşak başvuru tarihleri 2019!

TOKİ Uşak başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 30 adet konuta yer veriliyor.

TOKİ Uşak Ulubey başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Uşak Ulubey TOKİ 2019 projesinde yer alan konutlar satışa çıktı.

Uşak Ulubey alt gelir grubu TOKİ başvuru tarihleri!

Uşak Ulubey alt gelir grubu TOKİ başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede toplam 30 adet konut bulunuyor.

Uşak Banaz TOKİ kura çekilişi yapıldı mı Haberi

Uşak Banaz TOKİ kura çekilişi yapıldı mı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile Uşak Banaz Belediyesi'nin ortaklığıyla hayata geçirilen TOKİ  Uşak Banaz projesi için kura heyecanı başladı.

Kura çekilişi bugün yapılacak olan TOKİ Uşak Banaz projesinde toplam 137 adet daireye yer veriliyor. 

Uşak Banaz Belediye Talep Projesine ilişkin “Konut Belirleme Kurası”  bugün saat 13.00 da “Banaz Belediye Başkanlığı Kültür Sarayı”nda çekilecek.

Uşak Banaz TOKİ kura sonuçları açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer...