06 / 05 / 2024

uşak basketbol takımları

uşak basketbol takımları

Uşak Sportif Basketbol Takımı Yönetim Kurulu Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette, yapılması planlanan yeni basketbol sahası da masaya yatırıldı...

Altın set takımlarında indirim! Küpe, kolye ve yüzük bir arada! Fırsatı kaçırma! 17 Şubat Sembolgold fiyat listesi

Altın set takımlarında indirim kampanyası başladı. Küpe, kolye ve yüzüğün olduğu bu 3'lü set fiyatı görenleri şaşkına çeviriyor. Fırsatı kaçırma! Sembolgold altın set fiyatı ne kadar? 17 Şubat 2023 Sembolgold fiyat listesi.

Vivense koltuk takımlarında yüzde 45 indirim. İşte 30 Eylül 2022 Vivense fiyat listesi

Vivense, eylül efsanelerinin son gününde akıl almaz fiyatlar ve çok sayıda alternatifle karşımıza çıkıyor. Koltuk takımlarında yüzte 45’e varan indirimler yapan Vivense’nin fırsatlarını kaçırmayın.

Milli Takımlar Kamp Eğitim Merkezi olacak yayla çöplüğe dönüştü!

Samsun'da Vezirköprü ilçesi Kunduz Ormanlarında 2017 yılında 45 milyon liraya ihale edilen Milli Takımlar Kamp Tesisleri'nde şu zamana kadar hiç bir çalışma yapılmadı. Yaylaya inşa edilen tesis alanı beton çöplüğüne dönüştü. 

Uşak'ta dönüşüm için 450 milyon lira harcandı!

Milliyet Gazetesi Ege Bölge Temsilcisi Engin Uğur Ağır, Uşak’ın Belediye Başkanı Av. Nurullah Cahan’ı ziyaret etti. Cahan, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı.

Uşak Kent Park Projesi yıkımları başladı!

Uşak'ta hayata geçirilen Kent Park Projesi kapsamında yıkımlar başladı. İlk balyozu Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan vurdu.

Uşak Kent Meydanı projesinde çalışmalar sürüyor!

Uşak Belediye Meclisi 2017 Temmuz ayı ilk birleşiminde önemli kararlar aldı. Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın 2014 yerel seçimlerde lanse ettiği lokomotif projesi Kent Meydanı projesinde adımlar atılmaya devam ediyor.

Uşak'ta yol yatırımlarına hız verildi!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan kentin her noktasında 7/24 yol yapım çalışmaların süreceğine değinirken, “Söz verilen Uşak’ın inşası için gece gündüz demeden çalışacağız” dedi.

Uşak'ta yatırımlar sosyal alanlarla devam edecek!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Uşak’ın çok yakın bir gelecekte sosyal alanlarıyla da örnek bir şehir olacağına dikkat çekti.

Uşak'a 163 bin ton asfalt!

Uşak Belediyesi, 2016 yılı içerisinde 163 bin ton asfalt döktü. Bunun yaklaşık 60 kilometre yola denk geldiğini söyleyen Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Günü kurtarmak yerine, kalıcı çözümler için adımlar attık” dedi

Uşak'ın çehresi kentsel dönüşümle değişiyor!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentin mega projelerinde somut adımları atmaya devam ettiklerini söyledi. Cahan; "İlimizin çehresini değiştirecek büyük projelerimizde de başarıyla ilerliyoruz. Kentsel Dönüşüm Projesi yıl sonunda bitiyor. " dedi.

Muratbey Uşak Sportif yeni salonuna 2017'de kavuşacak!

SPOR Toto Basketbol Ligi'nde üst üste yaptığı transferlerle iskelet kadrosunu şekillendiren Muratbey Uşak Sportif, iki kulvarda birden mücadele edeceği yeni sezon öncesi iddialı.

Uşak Sportif taraftarlarına yeni salon müjdesi!

Spor Toto Basketbol Ligi’nde aldığı galibiyetlerle tüm dikkatleri üzerine çeken Uşak Sportif’te taraftara yeni salon müjdesi verildi. Kulüp yönetimi; "2016 yılında kendi salonumuzda maçlarımızı oynamaya başlayacağız." dedi.

Demir İnşaat'tan Büyükçekmece basketbol takımına sponsorluk desteği!

Demir İnşaat isim ve forma sponsoru olduğu Büyükçekmece basketbol takımıyla Avrupa liglerine katılmayı hedefliyor. Hamit Demir, tüm patronları spora destek olmaya çağırıyor.

uşak basketbol takımları Haberi

uşak basketbol takımları


Uşak Sportif Basketbol Takımı Yönetim Kurulu Belediye Başkanı Nurullah Cahan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


Ziyarete Uşak Sportif Kulübü Başkanı Serdar Sağıroğlu, Uşak Sportif Yönetim Kurulu Üyesi Serhat Eren ve Uşak Belediye Meclisi AK Partili Üyesi Sedat Aydın ve Uşak Sportif yönetim kurulu üyeleri katıldı. Ziyarette takım için yapılacaklar ve geleceği hakkında konuşuldu. Ayrıca yapılması planlanan yeni basketbol sahası da masaya yatırıldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Belediye Başkanı Nurullah Cahan Uşak Sportif Basketbol Takımı’nın kentin gözbebeği olduğunu iletti. Kentte belediye olarak sporun en üst seviyelere gelmesini istediklerini ifade eden Başkan Cahan, " İlimizde sporun her dalı ilerlemeli diye düşünüyoruz. Gençlerimizin sporu sevmesinde örneklerin oluşması gerekiyor. İlimizde buna en güzel örnek ise basketbol takımımız. Ligin yeni takımı olmasına rağmen devleri dize getiren...