28 / 04 / 2024

Uşak bina yıkımı

Uşak bina yıkımı

Uşak'ta kuzey ve güney çevre yolunun devamı için kamulaştırılan binaların yıkımına Belediye Başkanı Nurullah Cahan da katıldı. İlk yıkımı yapan Cahan, "Şehrimizin kuzeyi ve güneyi birbirine bağlanacak" dedi

TTB'den kritik Hatay raporu: Bina yıkımları mevzuata ve bilimsel kriterlere uygun değil!

Türk Tabipleri Birliği (TTB) İşçi Sağlığı ve İşyeri Hekimliği Kolu’nun Hatay’a ilişkin açıkladığı raporda, bina yıkımı ve enkazın kaldırması gibi basamakların mevzuata ve bilimsel kriterlere uygun olmadığı belirtildi.

Antalya Kaş'ta 3 bin 719 kaçak yapının yıkımı 8'inci kez iptal edildi!

Antalya'nın turizm merkezlerinden Kaş ilçesinde, aralarında yabancılara da ait olduğu tespit edilen 3 bin 719 kaçak yapının yıkımı için düzenlenen ihale, 8'inci kez iptal edildi.

İstanbul Küçükçekmece'de yıkım kararı verilen bina korku saçıyor! SON DAKİKA!

Küçükçekmece'de riskli olduğu için yıkım kararı verilerek boşaltılan ancak yıkılmayan bina mahalleleyi tedirgin ediyor. Her gün binanın önünden geçen mahalleli, bir an önce yıkım yapılmasını istiyor. 

Malatya'da yüzde 15 seviyelerindeki hasarlı bina yıkımları 2,5 ayda yüzde 53,5'e ulaştı!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat tarihindeki depremlerden etkilenen Malatya'da, 2,5 ay kadar önce yüzde 15 seviyelerinde olan hasarlı bina yıkımı, çalışmaların hızlanmasıyla yüzde 53,5'e çıktı.

Zeytinburnu'nda kaçak yapı yıkımına izin verilmedi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ekiplerinin Zeytinburnu'nda bulunan kaçak plaza yıkım işlemi, mahkeme kararının olmasına rağmen polis ekipleri tarafından engellenerek yıkıma izin verilmedi.

Depremin etkilerini taşıyan Malatya'da bina yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin Malatya'yı etkilemesi sonucu, kentteki ağır hasarlı binaların yıkımı ve enkaz temizleme çalışmaları hala devam ediyor. 6 Şubat'ta yaşanan depremler, kentteki çalışmaların hız kesmeden sürdürülmesine neden oldu.

Depreme dayanıksız raporu alınmadan bina yıkılabilir mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde depreme dayanıksız olduğu belirlenmeyen binalarda yıkım yapılıp yapılmayacağını kaleme aldı.

Sakarya Karasu'da imara aykırı bina yıkım bekliyor! 

Sakarya'nın Karasu ilçesinde bulunan ve imara aykırı olan bina için geçtiğimiz sene yıkım kararı alınmıştı. Fakat bina için herhangi bir işlem yapmadı. 

Çeşme'de kaçak rezidans yıkımı ertelendi!

CHP Meclis üyesi Aybars Yıldırım'ın Çeşme'de kaçak inşaat ettiği rezidansın yıkımı yapılmadı.

Üsküdar'da önlem alınmadan yapılan bina yıkımına tepki!

İstanbul Üsküdar'da herhangi bir önlem almadan yapılan bina yıkımı çevrede oturan vatandaşların tepkisine neden oldu.

İzmir'de ağır hasarlı bina yıkım sırasında yanındaki apartmanın üzerine çöktü!

İzmir'de geçen sene yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından ağır hasarlı olduğu için yıkım kararı alınan 8 katlı bina, çalışmalar esnasında yanındaki 4 katlı binanın üzerine çöktü.

Başakşehir Kayabaşı'nda kentsel dönüşüm kapsamında 10 bina yıkıldı!

Başakşehir Belediyesi tarafından Kayabaşı'nda inşa edilecek olan sosyal konut projesi kapsamında 10 binanın yıkımı gerçekleştirildi.

Metruk Bina Veri Tabanı ile 62 bin bina yıkımı gerçekleştirildi!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, depremle mücadele kapsamında kullanılan Metruk Bina Veri Tabanı programı ile 62 bin yapının yıkımının gerçekleştiğini dile getirdi. 

Uşak bina yıkımı Haberi

Uşak bina yıkımı


Uşak'ta kuzey ve güney çevre yolunun devamı için kamulaştırılan binaların yıkımına Belediye Başkanı Nurullah Cahan da katıldı. İlk yıkımı yapan Cahan, "Şehrimizin kuzeyi ve güneyi birbirine bağlanacak" dedi


Uşak'ın birbirine bağlanmasında önemli bir noktada olan kuzey ve güney çevre yolunda bir aşama daha geçildi. 2014 yılında kuzey çevre yolunun devamı için kamulaştırılıp yıkımı sağlanan evlerin ardından, güney çevre yolunun tamamen bitmesinde engel teşkil eden bir ev daha kamulaştırılarak yıkıldı. Belediye Başkan Yardımcısı Ergün Kırdinli, AK Parti İl Başkanı Basri Yıldırım ve belediye meclis üyelerinin de hazır bulunduğu törende iş makinesiyle ilk yıkımı Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan yaptı.


"Sıkıntısız bitirdik"

Uşak'ta 2015 yılına hızlı bir başlangıç yaptıklarını dile getiren Başkan Nurullah Cahan, "Bu kapsamda ilimizin birbirine bağlanmasında büyük etki sağlayacak çevre yollarımızın...