04 / 05 / 2024

Uşak Defterdarlığı inşaat ihalesi

Uşak Defterdarlığı inşaat ihalesi

Uşak Defterdarlığı arsa karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İhale 1 Ağustos'ta Uşak Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü Makam Odasında yapılacak..

Ak Ar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Ar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adem Biltekin tarafından kuruldu.

Doğuşlar Hafriyat İnşaat Altyapı Taşımacılık Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuşlar Hafriyat İnşaat Altyapı Taşımacılık Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Tufan Erat tarafından kuruldu.

Muğla'da hazine arazisine kaçak konut inşaatı yapmıştı! İnşaat kendi elleriyle yıktırıldı!

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı yaz turizminin en canlı mahallelerinden biri olan Türbükü'de bir inşaatçı, hazine arazisine kaçak inşaat yapmıştı. Söz konusu inşaat Milli Emlak Müdürlüğü tarafından inşaat sahibine yıktırıldı.

Uğur Hafriyat İnşaat Asfalt Lojistik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur Hafriyat İnşaat Asfalt Lojistik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Benguşat tarafından kuruldu.

Ak Enma İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Enma İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Adem Kibar tarafından kuruldu.

Çakıl1 İnşaat Mermer Otomotiv Oto Yedek Parça Nakliye Limited Şirketi kuruldu!

Çakıl1 İnşaat Mermer Otomotiv Oto Yedek Parça Nakliye Limited Şirketi Sancaktepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Seda Nur Bilgin tarafından kuruldu.

Fuat Çakır İnşaat Madencilik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fuat Çakır İnşaat Madencilik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Fuat Çakır tarafından kuruldu.

Uğur Elma İnşaat Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur Elma İnşaat Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Elma tarafından kuruldu.

Uğur Celep İnşaat Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur Celep İnşaat Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Celep tarafından kuruldu.

Uğurlu Grup İnşaat Enerji Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Grup İnşaat Enerji Ve Sanayi Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Suat Küçükuğurluoğlu tarafından kuruldu.

Bekir Akın İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bekir Akın İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Akın tarafından kurukdu.

Ak Hat İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Hat İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Akar ve Mustafa Özer İmamoğlu ortaklığında kuruldu.

Akçeli İnşaat Metal Elektrik Mühendislik Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Akçeli İnşaat Metal Elektrik Mühendislik Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Nahit Yıldız tarafından kuruldu.

Uşak Defterdarlığı inşaat ihalesi Haberi

Uşak Defterdarlığı inşaat ihalesi

Uşak Defterdarlığı, Uşak Merkez ve Eşme'de yapılacak 7 inşaat yapım işine karşılık Uşak Merkez'e bağlı Kemalöz Mahallesi'ndeki 29 arsayı veriyor. Arsa karşılığı inşaat yapım işi 1 Ağustos'ta yapılacak.

ARSA KARŞILIĞI İNŞAAT YAPIM İŞİ İHALE EDİLECEKTİR

Uşak Defterdarlığından:

AÇIKLAMALAR:

1 - Arsa Karşılığı İnşaat ihalesi 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu, Hazine Taşınmazlarının İdaresi Hakkındaki Yönetmelik ve 298 sıra Sayılı Milli Emlak Genel Tebliği Hükümlerine göre 01.08.2018 Tarihinde Çarşamba günü saat 14.00 te Uşak Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü Makam Odasında (4. Kat) toplanacak komisyon marifetiyle PAZARLIK USULU ile yapılacaktır.

2 - Tablo 1’de belirtilen taşınmazlar üzerine mevcut projesine göre yapımı planlanan 7 adet okul binasına karşılık Çevre Düzenleme ve KDV Dahil Toplam İnşaat Bedeli 36.235,204,24 TL ile tablo 2’de belirlenen toplam 36.455.699,00 TL tahmini bedelli...