17 / 05 / 2024

Uşak-Denizli karayolu inşaatı

Uşak-Denizli karayolu inşaatı

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım Uşak-Denizli karayolu çalışmalarına ve bu kapsamda kamulaştırılan arazilerin hak sahiplerine ödeme yapılmasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Denizli’de inşaat sektörü büyümesini devam ettirecek!

Güney Ege Sanayici ve İş Dünyası Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Şenel, Denizli’de inşaat alanında büyümenin devam edeceğini kaydetti. Yerel yönetimlere düşen görevler olduğunu kaydeden Şenel, yeni göreve gelecek yönetimlerin hızla çalışacağını belirtti.

Çimento fiyatları fırladı! İnşaat maliyetleri uçtu! Hazır beton fiyatları 2024 ne kadar oldu? 

İnşaat sektörünün en temel malzemelerinden çimento ve beton fiyatları gelen zamlar sonrası adeta uçtu. Bu durum inşaat sektörüne ve konut fiyatlarına kadar yansıdı. Peki çimento fiyatları 2024 ne kadar? Hazır beton fiyatları 2024 kaç lira?

Çakıl Altyapı İnşaat Metal Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıl Altyapı İnşaat Metal Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Demir tarafından kuruldu.

Akıncı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akıncı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nursay Karkın tarafından kuruldu.

TOKİ Uşak projesi için beklenen tarih geldi! 206 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Uşak projesi için beklenen tarih geldi... 206 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın...

Doğu Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Doğu Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 12 milyon TL sermaye bedeli ile İ. M. İskender Pisak, Mehmet İmregün ve Ayşe Servinaz Sezen ortaklığında kuruldu.

Ak Gümüş İnşaat Lojistik İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Gümüş İnşaat Lojistik İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgür Hüseyin Gümüş tarafından kuruldu.

İnşaat demir fiyatları çakıldı! 2022 demir fiyatları ne kadar oldu? İşte 24 Ekim 2022 Demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına, haftanın ilk işlem günü indirim geldi. Gelen indirim ile birlikte demir fiyatları resmen çakıldı. Peki inşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir kaç lira? İşte 24 Ekim 2022 demir fiyat listesi.

TOKİ Uşak Ulubey 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Uşak Ulubey sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Uşak Ulubey’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Uşak Ulubey’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Uşak Ulubey sosyal konut projesi...

TOKİ Uşak Sivaslı 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Uşak Sivaslı sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Uşak Sivaslı’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Uşak Sivaslı’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Uşak Sivaslı sosyal konut projesi...

TOKİ Uşak Merkez 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Uşak Merkez sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Uşak Merkez’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Uşak Merkez’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Uşak Merkez sosyal konut projesi...

Koçak Dekorasyon Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçak Dekorasyon Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da Berkay Koçak tarafından kuruldu.

Topçu Brothers Group Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Topçu Brothers Group Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Kamil Topçu ve Remzi Topçu ortaklığında kuruldu.

Uşak-Denizli karayolu inşaatı Haberi

Uşak-Denizli karayolu inşaatı


CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım Uşak-Denizli karayolu çalışmalarına ve bu kapsamda kamulaştırılan arazilerin hak sahiplerine ödeme yapılmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Yalım sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.


Yalım "Uşak ili ve Denizli arasında yapımı süren karayolunun Uşak ili sınırları içerisinde olan kısım ile alakalı gerek yapım gerekse hak mağduriyetleri bulunmaktadır." diyerek 4 soru sordu.


Yalım'ın soruları


1. Uşak-Denizli karayolu çalışmaları ne zaman başlamıştır? Bu tarihe kadar gelinen son durum nedir?


2. Yapımı süren ve başlamayan kısımlar ile alakalı kamulaştırılan arazilerin hak sahipleri taraflarına bir bilgi verilmediğini beyan etmekdir?


3. Kamulaştırılan araziler ile ilgili ödemesi yapılan bir istimlak bulunmakta mıdır?


4. Ödeme yapılması planlanan arazi sahipleri ile ilgili bir liste mevcut mudur? Mevcut ise bu bilgi tarafımıza verilmesi...