02 / 10 / 2024

Uşak-Denizli karayolu kamulaştırmaları

Uşak-Denizli karayolu kamulaştırmaları

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım Uşak-Denizli karayolu çalışmalarına ve bu kapsamda kamulaştırılan arazilerin hak sahiplerine ödeme yapılmasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Otobüs biletleri 500, uçak bileti fiyatları 1.650 lira taban fiyattan başlıyor! Şehirlerarası ulaşımda akaryakıt şoku!

Akaryakıt zamları, otobüsten uçağa ülke içi ulaşımı da etkiledi. Otobüs bileti fiyatları 500 liradan, uçak bileti fiyatları ise 1.650 lira taban fiyattan başlıyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ Uşak Ulubey 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Uşak Ulubey sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Uşak Ulubey’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Uşak Ulubey’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Uşak Ulubey sosyal konut projesi...

TOKİ Uşak Sivaslı 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Uşak Sivaslı sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Uşak Sivaslı’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Uşak Sivaslı’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Uşak Sivaslı sosyal konut projesi...

TOKİ Uşak Merkez 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Uşak Merkez sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Uşak Merkez’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Uşak Merkez’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Uşak Merkez sosyal konut projesi...

TOKİ Uşak Eşme 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Uşak Eşme sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Uşak Eşme’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Uşak Eşme’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Uşak Eşme sosyal konut projesi...

Bu kampanya herkesi uçuracak! İşte en ucuz uçak bileti…

Otobüs biletleri uçak biletlerine yaklaşırken vatandaş seyahat tercihlerini uçaktan yana kullanmaya başladı. Uçağı tercih eden vatandaş yine de en uygun uçak bileti nerede araştırıyor. Buna Türk Hava Yollarından etkileşim gecikmedi ve bir kampanya yaptı.

Bayram öncesi uçak biletleri de zamlandı! Türk Hava Yolları, AnadoluJet ve Pegasus! İşte 17 Nisan 2022 fiyat listesi...

Bayram yaklaşırken uçak bileti fiyatları pes dedirtti! Peki, Sabiha Gökçen Havalimanı ve İstanbul Havalimanı'nda en ucuz uçak bileti fiyatları ne kadar? Türk Hava Yolları, Anadolu Jet ve Pegasus... İşte 17 Nisan 2022 fiyat listesi...

Denizli Tavas ve Çameli için acele kamulaştırma kararı!

Denizli ili, Tavas ve Çameli ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Başakşehir Şahintepe Mahallesi'nin kamulaştırma kararı TBMM'de!

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Beyaz, Başakşehir Şahintepe Mahallesi için alınan acil kamulaştırma kararıyla ilgili soru önergesi verdi.

İsmail Güneş'ten Uşak Sivaslı'daki arsa tahsisi iddialarına yanıt!

AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, Mecliste gerçekleştirdiği basın toplantısında, Sivaslı ilçesindeki hastanenin temel atma törenine CHP'li yetkililerin çağrılmadığı iddialarını ve devlet hastanesine ait arsanın İl Sağlık Müdürlüğü'ne tahsis edildiği iddialarını yanıtladı.

Uşak Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Uşak ili Merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Uşak İl Özel İdaresi  tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31462 Resmi Gazete'de yayımlandı.

Edremit Belediyesi Akçay hizmet binası kamulaştırıldı!

BALIKESİR'in Edremit ilçesinin Akçay mahallesindeki kiralık hizmet binası, kamulaştırılarak belediye mülküne dönüştürüldü.

Başakşehir Şahintepe için kamulaştırma kararı!

İstanbul ili, Başakşehir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Uşak-Denizli karayolu kamulaştırmaları Haberi

Uşak-Denizli karayolu kamulaştırmaları


CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım Uşak-Denizli karayolu çalışmalarına ve bu kapsamda kamulaştırılan arazilerin hak sahiplerine ödeme yapılmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Yalım sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.


Yalım "Uşak ili ve Denizli arasında yapımı süren karayolunun Uşak ili sınırları içerisinde olan kısım ile alakalı gerek yapım gerekse hak mağduriyetleri bulunmaktadır." diyerek 4 soru sordu.


Yalım'ın soruları


1. Uşak-Denizli karayolu çalışmaları ne zaman başlamıştır? Bu tarihe kadar gelinen son durum nedir?


2. Yapımı süren ve başlamayan kısımlar ile alakalı kamulaştırılan arazilerin hak sahipleri taraflarına bir bilgi verilmediğini beyan etmekdir?


3. Kamulaştırılan araziler ile ilgili ödemesi yapılan bir istimlak bulunmakta mıdır?


4. Ödeme yapılması planlanan arazi sahipleri ile ilgili bir liste mevcut mudur? Mevcut ise bu bilgi tarafımıza verilmesi...