27 / 04 / 2024

Uşak Devlet Hastanesi çevre yolu bağlantısı

Uşak Devlet Hastanesi çevre yolu bağlantısı

Uşak'ta şehir trafiğini rahatlatmak adına önem verilen çevre yollarında 2016 yılına hızlı başlandı. Ekipler güney çevre yolunun hastane bağlantısının sağlanması adına hummalı bir çalışma içine girdi...

Necip Nasır'dan Kiraz Devlet Hastanesi açıklaması!

AK Parti İzmir Milletvekili, Necip Nasır, İzmir'de inşa edilen Kiraz Devlet Hastanesi için yapılan imar itirazlarına tepki gösterdi. 

Üsküdar Devlet Hastanesi yıkılıyor!

Üsküdar Devlet Hastanesi’nin yıkılıp yeniden inşa edilmesi kararı alındı. Yeni hastane inşaatı için hazırlanan imar planları İBB Meclisi’nde oyçokluğu ile onaylandı.

Siirt Devlet Hastanesi'nin akıbeti meclis gündeminde!

CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Siirt Devlet Hastanesi projesine ilişkin soru önergesi verdi. 

Kırşehir Devlet Hastanesi ek bina inşaatının akıbeti TBMM'de!

CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, Kırşehir Devlet Hastanesi ek bina inşaatının akıbetine ilişkin soru önergesi vergi. Metin İlhan, sorularının Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yanıtlandırılmasını istedi. 

Batman Devlet Hastanesi projesinin akıbeti TBMM'de!

Batman Devlet Hastanesi projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kayseri Yahyalı Devlet Hastanesi'nin inşaatı tamam!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Yahyalı Belediyesi kapalı pazar yeri açılışı ve araç tanıtım törenine katıldı. Özhaseki, Yahyalı Devlet Hastanesi'nin 1 hafta sonra hizmete açılacağını söyledi.

İsmail Güneş'ten Uşak Sivaslı'daki arsa tahsisi iddialarına yanıt!

AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, Mecliste gerçekleştirdiği basın toplantısında, Sivaslı ilçesindeki hastanenin temel atma törenine CHP'li yetkililerin çağrılmadığı iddialarını ve devlet hastanesine ait arsanın İl Sağlık Müdürlüğü'ne tahsis edildiği iddialarını yanıtladı.

Uşak Sivaslı'da devlet hastanesinin temeli atıldı!

Uşak Sivaslı'daki 30 yatak kapasiteli devlet hastanesinin temeli atıldı. Fakat, hastanenin açılış törenine CHP'lilerin davet edilmediği belirlendi.

İzmir Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi projesi meclis gündeminde!

İzmir Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Nazilli Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu'nun Nazilli Devlet Hastanesi'ne devredilmesi mecliste!

Nazilli Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu binasının depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle Nazilli Devlet Hastanesi'ne devredilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Dikili'ye devlet hastanesi müjdesi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir Dikili'de 70 yatak kapasiteli yeni bir devlet hastanesi yapılacağını açıkladı. Dağ, İzmir'de inşaatı süren Bayraklı Şehir Hastanesinin de en kısa zamanda faaliyete alınacağını belirtti.

Menderes Devlet Hastanesi'nin inşaatı yeniden başlıyor!

AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, inşaatı durdurulan Menderes Devlet Hastanesi için başka bir yüklenici firmayla sözleşmenin imzalandığını müjdeledi.

Yeni Erzincan Devlet Hastanesi 2022'de açılacak!

Yeni Erzincan Devlet Hastanesi, "akıllı hastane" modeliyle inşa ediliyor. Hastanenin 2022 yılında hizmete alınması planlanıyor.

Uşak Devlet Hastanesi çevre yolu bağlantısı Haberi

Uşak Devlet Hastanesi çevre yolu bağlantısı


Uşak'ta şehir trafiğini rahatlatmak adına önem verilen çevre yollarında 2016 yılına hızlı başlandı. Ekipler güney çevre yolunun hastane bağlantısının sağlanması adına hummalı bir çalışma içine girerken, yolun hastane bağlantısının kısa sürede bitirilmesi ön görülüyor.


Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "İlimizin iki yakasını bir araya bağlayacak ve şehir içi trafiği rahatlatacak çevre yollarımızda hızla ilerliyoruz" dedi. Cahan şunları kaydetti: "Belediyemiz ilimizin rahat bir nefes alması için trafiği ilgilendiren projelere önem vermektedir. Bu nedenle göreve gelir gelmez, kentin trafiğini kaldırmayan ve sıkıntı arz eden yollar konusuna el attık. Bu düşünceyle ana caddelerimizi düzenledik ve modern hale getirdik. Başlayan çalışmalar 2016 yılında daha hızlı bir şekilde sürecek. Göreve geldiğimizde önem verdiğimiz projelerin başında kent içi çevre yolları da geliyordu. Bu...