05 / 05 / 2024

Uşak dönüşüm projesi

Uşak dönüşüm projesi

Belediye Başkanı Nurullah Cahan, dört yılda hayata geçirdiği yatırımlarla, kentsel dönüşüm ve sosyal belediyecilik uygulamalarıyla tarihi kentin kabuğunu kırdığını açıkladı.

Ekrem İmamoğlu'ndan Karanfilköy dönüşüm projesi eleştirilerine yanıt!

İstanbul Büyükşehir Belediye  Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beşiktaş Karanfilköy’de yürüttükleri kentsel dönüşüm projesi için düzenlenen kura töreninde, eski Şehircilik Bakanı olan rakibi Murat Kurum’u isim vermeden eleştirdi. 

Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 2019'dan beri daire teslim edilmiyor! Projede usulsüzlük mü var? 

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Meclisi Birinci Başkanvekili ve AK Parti Keçiören Meclis Üyesi Fatih Ünal'dan 2019'dan beri daire teslim edilmeyen Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. İşte ayrıntılar...

Yerinde Dönüşüm projesi için Gaziantep'ten 7 bin 659 başvuru geldi! 

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen 11 şehrin hızlıca ayağa kaldırılması ve afetzedelerin konutlarına kavuşması için uygulamaya alınan Yerinde Dönüşüm Projesi'ne Gaziantep'ten şu ana kadar 7 bin 659 başvuru geldi. 

Yerinde Dönüşüm Projesi'ne o ilden 15 bin başvuru!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından depremden etkilenen iller için başlatılan "Yerinde Dönüşüm Projesi"ne Adıyaman'dan şu ana kadar 15 bin başvuru yapıldı.

Mustafa Demir'den Yeşilpınar kentsel dönüşüm projesi eleştirisi!

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Demir, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Eyüpsultan Yeşilpınar Mahallesi'nde başlatılan dönüşüm projesi ile ilgili açıklamalar yaptı.

Başakşehir Göçmen Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Bulgaristan’dan zorunlu göçe tabi tutulan soydaşlar için 1989 yılında TOKİ  tarafından inşa edilen Başakşehir Göçmen Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Zeytinburnu Telsiz Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi işte böyle olacak!

TOKİ’nin yapacağı Zeytinburnu Telsiz Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi hak sahiplerine tanıtıldı. ‪Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanan projenin başlangıcı için hak sahiplerinin 3’te 2 çoğunluğu aranacak...

Sur Yapı Antalya'ya Türkiye’nin En İyi Kentsel Dönüşüm Projesi ödülü!

Sur Yapı’nın Antalya’da inşa ettiği örnek akıllı dönüşüm projesi Sign of the City Awards'ta devam eden kentsel dönüşüm projelerinde “En İyi Kentsel Dönüşüm” projesi seçildi...

6 İlde Yeni Sanayi Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

6 ilde Yeni Sanayi Dönüşüm Projesi kapsamındaki illere ve Proje'nin bulunduğu aşama meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kayseri Uğurevler Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Kocasinan Belediyesi tarafından hayata geçirilen Uğurevler Mahallesi’ndeki Kentsel Dönüşüm Projesi’nin temeli atıldı.

Bayrampaşa Cezaevi kentsel dönüşüm projesi havadan görüntülendi!

İstanbul Bayrampaşa'da, cezaevinin bulunduğu alanda hayata geçirilen 2 bin 200 konutluk kentsel dönüşüm projesi havadan görüntülendi..

Uşak Kentsel Dönüşüm Projesi, Türkiye'ye örnek oldu!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, yaklaşık 450 Milyon TL’lik bir yatırımla hayata geçen ve sanayiden konutsal ve ticari alana dönüşüm özelliği ile bir ilk olan Uşak Kentsel Dönüşüm Projesi’nin Türkiye’nin örnek projesi olduğunu açıkladı.

Konya Uluırmak Dönüşüm Projesi'nde 130 yapı yıkıldı!

Konya’nın merkez Meram İlçe Meram Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kentsel Dönüşüm Projesi’nde çalışmalar hızla devam ediyor. Proje kapsamında 148 adet yapının 130’u yıkıldı.

Uşak dönüşüm projesi Haberi

Uşak dönüşüm projesi

Ege’nin incisi Uşak’ta bir taraftan modern projeler üretiliyor, diğer taraftan da sahip olunan kültürel değerler gün yüzüne çıkarılıyor. Sosyal, kültürel ve ekonomik olarak her alanda yatırım yapmaya özen gösteren Belediye Başkanı Nurullah Cahan, şehri geliştirmek ve büyütmek adına çalışmalarına devam ediyor. 

Milliyet Gazetesi'nden Engin Uğur Ağır'ın haberine göre; Uşak Belediyesi, sosyal, kültürel ve sanatsal çalışmalarıyla da marka imajını sağlam temellere oturtuyor. Başkan Cahan, TOKİ ortaklığında 450 milyonluk projeyi hayata geçirerek sanayiden konut ve ticari alana dönüşümün sağlandığı ilk kentsel yenileme örneğini uyguladı.

Merkezdeki sıkışıklığı ortadan kaldıran bu dev yatırım; 1051 konut, 953 işyeri ve sosyal alanlarıyla 430 bin metrekarelik bir alan üzerine inşa edildi. 450 milyon liralık yatırımla hizmete sunulan, yatay mimarisiyle Türkiye’ye örnek olan sosyal ve kültürel yaşamı bir arada...