25 / 05 / 2024

uşak emlak simsarları

uşak emlak simsarları

Uşak'taki birçok emlakçıların son dönemlerde, piyasada emlakçı kılığıyla gezen ve vergiye tabi olmadıkları için piyasanın çok altında bedellere komisyonculuk yapanlarla başı dertte.

Kaçak emlakçılar hortladı: İnternet veya sosyal medyadan faaliyet gösteriyor!

Son dönemlerde artan kira ve konut fiyatlarından sonra kaçak emlakçılar ortaya çıktı. Ankara'da 2 bin emlakçının kaçak olduğu belirtiliyor. Bu kapsamda bu şahısların internet veya sosyal medyadan faaliyet gösterdikleri belirtiliyor... İşte detaylar...

Uşak'ta satılık arsa fırsatı! İhalesi yarın! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Uşak ili, Banaz ilçesi İslam Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

Milli Emlak Uşak'ta konut alanı imarlı arsa satıyor! Fiyatını duyan inanamıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Uşak ili Banaz ilçesi, İslam Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 28 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:15'te yapılacak.

Uşak Defterdarlığı arsa karşılığı inşaat yapım ihalesi 1 Ağustos'ta!

Uşak Defterdarlığı arsa karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İhale 1 Ağustos'ta Uşak Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü Makam Odasında yapılacak..

TOKİ'nin Uşak ve Afyonkarahisar'daki 94 iş yeri 2 Kasım'da satılıyor!

Emlak Yönetimi, TOKİ'nin mülkiyetinde bulunan Uşak'taki 81 dükkan ile Afyon'daki 19 dükkan olmak üzere satılık 94 iş yeri için açık artırma 2 Kasım'da yapılacak..

Uşak'taki sahte emlakçılara dikkat!

Uşak'taki birçok emlakçıların son dönemlerde, piyasada emlakçı kılığıyla gezen ve vergiye tabi olmadıkları için piyasanın çok altında bedellere komisyonculuk yapanlarla başı dertte.

Haziran ayında kiralar en çok Uşak'ta yükseldi!

Reidin.com ve Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Haziran Raporu yayımlandı.Raporda kiraların en çok Uşak'ta yükseldiği kaydedildi.

Veysel Eroğlu: Uşak il merkezine kent ormanı inşa edeceğiz!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Uşak'ta Valiliği ziyaret etti. Kentte bakanlığına bağlı süren çalışmalar hakkında bilgi alan Eroğlu, yaptığı açıklamada, il genelinde 38 gölet inşa ettiklerini söyledi...

Uşak Kent Park Projesi kente nefes aldıracak!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Kent Park Projesi’nin hayalden öteye geçeceğini ve projeye Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da destek verdiğini belirtti. Kent Park Projesi’nin kente nefes aldıracak bir proje olacağı bildirildi...

Uşak Belediyesi yeni basketbol salonu yapımına destek verecek!

Uşak Sportif Basketbol Takımı Yönetim Kurulu Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette, yapılması planlanan yeni basketbol sahası da masaya yatırıldı...

DHMİ uçak ve yolcu istatistiklerini açıkladı!

2014 Mart ayında iç hatlarda Havalimanlarına iniş kalkış yapan uçak sayısı bir önceki yılın Mart ayına göre yüzde 12,6 artış ile 57 bin 860, dış hatlarda ise yüzde 9,4 artış ile 36 bin 552’ye yükseldi.

Zonguldak’ta yaz dönemi uçak seferleri başladı!

Zonguldak’ta yaz dönemi uçak seferleri başladı. Zonguldak Havalimanı Müdürü Hasan Özşahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu günden itibaren Zonguldak Havalimanının yurt dışı uçuşlarına açık olduğunu söyledi.

Uşak Ata Park Kule'deki planetaryuma büyük ilgi!

Uşak’ta Ata Park Kule üstünde hizmete açılan planetaryum, her gün binlerce vatandaşın ilgisini çekmeye devam ediyor. Kentin güzelliklerini gözlemlemek için kuleye giden vatandaşlar uzay ile ilgili görsel ve bilgiler için ise planetaryumdan faydalanıyor...

uşak emlak simsarları Haberi

uşak emlak simsarları

Uşak'taki birçok emlakçıların son dönemlerde, piyasada emlakçı kılığıyla gezen ve vergiye tabi olmadıkları için piyasanın çok altında bedellere komisyonculuk yapanlarla başı dertte. Simsarlar yüzünden hem emlakçılar iş kaybetmekten yakınmakta hem de yapılan ticaret sonrasında yaşadığı olumsuzlukları aktarmak üzere aradığı simsarları muhatap olarak bulamayan vatandaşların emlakçılık yapan esnafı kötülemesinden dert yanmakta.


Uşak’ta özellikle üniversitede farklı bölümlerin açılmasıyla birlikte öğrenci sayısının artması ile birlikte inşaat ve emlak piyasasında gelişmeler yaşanmasının yanı sıra bu değişim birçok sorunu da beraberinde getirdi. Herkesin her işi yapmakta ısrar etme gibi hiçte tasvip edilmeyen ve istenmeyen özellikte tutumlar da işin içine eklenince hem inşaat sektörü hem de emlak piyasası içinden çıkılmaz bir hal aldı.


İMAM, ÖĞRETMEN, BAKKAL, AYAKKABICI… HERKES MÜTEAHHİT, HERKES EMLAKÇI OLMUŞ!


Mimar, Mühendis, Müteaahit ve Emlakçıların son...