06 / 05 / 2024

Uşak kent projeleri

Uşak kent projeleri

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Uşak’ın çok yakın bir gelecekte sosyal alanlarıyla da örnek bir şehir olacağına dikkat çekti.

Tren ve uçak biletlerine zam mı geliyor? Bakan Uraloğlu’ndan bilet fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, canlı yayın sırasında ülkenin ulaştırma projeleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Ayrıca, Bakan Uraloğlu, tren ve uçak biletlerine yönelik olası zam konusuna da değinerek açıklamalarda bulundu.

THY ve Pegasus uçak seferlerini iptal etti! İşte iptal edilen seferlerin tam listesi...

Megakent İstanbul'da aralarında olacak şekilde pek çok kent için kar yağışı uyarısı verildi. Kar yağışı gerekçesiyle birçok uçak seferinde iptaller de duyurulmaya başladı. İşte Türk Hava Yolları'nın ve Pegasus'un iptal edilen o uçak seferleri...

Uşak Kent Park tam gaz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın desteğiyle Uşak’ta 110 bin metrekare alan üzerine oturması tasarlanan Kent Park'ın yaklaşık yüzde 70'i tamamlandı.

Uşak Üçüncü Sanayi Sitesi çalışmaları başladı!

Kent ekonomisine yeni bir soluk getirmesi beklenen Uşak Üçüncü Sanayi Sitesi’nde ilk çalışmalar başladı. Proje, Uşak Belediyesi ve Sanayi Sitesi Kooperatifi ortaklığında hayata geçirilecek.

Uşak 3. Sanayi Sitesi'nin temeli atılıyor!

Uşak’ta kent ekonomisine katkı sağlaması planlanan Uşak 3. Sanayi Sitesi'nin temeli atılıyor. Projenin işyeri bulma sorununu ortadan kaldırması planlanıyor.

Uşak Kent Park alanına modern lise yapılacak!

Uşak’a kazandırılan 120 bin metrekarelik Kent Park alanı yenilenmenin anahtarı oldu. Uşak Kent Park alanına modern lise yapılacak. 

TOKİ Uşak'ta 81 iş yerini yarın satışa sunuyor!

Türkiye’nin yatay mimarideki örnek projeleri arasında gösterilen Uşak Kentsel Yenileme Projesi kapsamında yer alan 81 adet iş yeri yarın açık arttırma ile satışa sunulacak. 

Uşak'ta dönüşüm için 450 milyon lira harcandı!

Milliyet Gazetesi Ege Bölge Temsilcisi Engin Uğur Ağır, Uşak’ın Belediye Başkanı Av. Nurullah Cahan’ı ziyaret etti. Cahan, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı.

Uşak Kent Park Projesi yıkımları başladı!

Uşak'ta hayata geçirilen Kent Park Projesi kapsamında yıkımlar başladı. İlk balyozu Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan vurdu.

Uşak'ta kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Uşak Belediyesi kentin dört bir yanında alt yapı ve üst yapı faaliyetlerini sürdürüyor. Kentin eskiyen ve artık kullanışsız olan yollarında yapılan yenileme çalışmaları kapsamında ilk olarak parke taşlarının sökümü yapıldı.

Uşak Kent Meydanı projesinde çalışmalar sürüyor!

Uşak Belediye Meclisi 2017 Temmuz ayı ilk birleşiminde önemli kararlar aldı. Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın 2014 yerel seçimlerde lanse ettiği lokomotif projesi Kent Meydanı projesinde adımlar atılmaya devam ediyor.

Uşak Kent Park çalışmaları sürüyor!

Uşak Kent Park projesinde çalışmalar sürüyor. Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve Uşak Sportif Kulübü yetkilileri Kent Park projesini inceledi.

Uşak'ta bozuk yollar onarılıyor!

Uşak Belediyesi Kent merkezinde yapımı devam eden yol çalışmalarını hızlandırdı. Çalışmaları 24 saat devam ediyor.

Uşak kent projeleri Haberi

Uşak kent projeleri

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Uşak’ın çok yakın bir gelecekte sosyal alanlarıyla da örnek bir şehir olacağına dikkat çekti. Uşak Belediyesi kentin gelişimi ve “Yeni Uşak” hedefine ulaşmak için kapsamlı bir çalışma sürdürüyor. Şehrin güzelleşmesi için var gücüyle projelerini sürdüren Belediye, kentin geleceğinde sosyal alanların var olmasını da önemsiyor. Yapımı devam eden mega projelerin bitmesinin akabinde sosyal alanların sayısı artacak. Ayrıca bu konuda yeni özel çalışmalar da yapılarak kentin örnek bir şehir olması sağlanacak.


Uşak’ta değişimle birlikte sosyal alanların varlığının da önemli olduğunu bildiren Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Kentimizin güzel geleceği için ve mutlu bir Uşak için durmaksızın çalışıyoruz. İlimizin en büyük eksikliklerinin arasında yer alan sosyal alan sıkıntısını da bu bağlamda önemsiyoruz. Ekibimizle birlikte bu noktada tüm planlamalarımızı yaptık....