16 / 05 / 2024

Uşak Seramik e posta

Uşak Seramik e posta

Uşak Seramik Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Uşak Seramik Sanayi A.Ş. şirketin bütün bilgilerini KAP' ta yayınladı.

Uçak biletlerinin fiyatları arttı: Otobüslere talep katlandı! İstanbul'dan Balkanlar'a 40, Münih'e 100 Euro'ya gidiliyor

Kalabalık aileler, bagaj kolaylığı, uçak korkusu ve uçak bileti fiyatının fazla olması gibi sebepler, İstanbul'dan Avrupa ülkelerine otobüsle yolculuğun daha çok tercih edilmesine neden oldu. Peki otobüs bileti fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Uçak biletlerindeki fiyat patlaması, yolcuları otobüslere yönlendirdi!

Dolar ve euro kurundaki artışın etkisiyle uçak bileti fiyatları tavan yapınca, Avrupa seyahatine çıkmak isteyenler alternatif çözüm olarak Esenler Otogarı'ndan kalkan otobüsleri tercih ediyor. Paris'e varmak ise 29 saat süren bir yolculukla gerçekleşiyor.

2023'ün en pahalı uçak ve otobüs rotaları peş peşe açıklandı!

Bu senenin uçak ve otobüs bileti fiyatlarının ilk beş ayındaki karnesini açıkladı. Peki, en pahalı ve en ucuz uçuş nerelere yapıldı? İşte detaylar...

Türk Hava Yolları, 600'e yakın Uçak siparişi vermeyi planlıyor!

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat, şirketin yakın gelecekte büyük bir uçak siparişi vereceğini açıkladı. Bolat, yaklaşık 600 uçak siparişi vermeyi planladıklarını belirtirken, bu siparişlerin 200'ü geniş gövdeli, 400'ü ise dar gövdeli uçaklar olacak.

TOKİ Uşak Eşme 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Uşak Eşme sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Uşak Eşme’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Uşak Eşme’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Uşak Eşme sosyal konut projesi...

Uşak Eşme Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uşak ili, Eşme Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ'den Uşak'a hükümet konağı müjdesi! İhalesi yarın!

Uşak ili, Eşme Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Uşak Karaağaç 729 konut ihalesi bugün!

Uşak İli Merkez İlçesi Karaağaç Mahallesi 729 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ Uşak Merkez 729 konut ihalesi yarın!

Uşak İli Merkez İlçesi Karaağaç Mahallesi 729 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ'den Uşak'a hükümet konağı müjdesi!

Uşak ili, Eşme Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Uşak 729 konut ihalesi 1 Nisan'da!

Uşak İli Merkez İlçesi Karaağaç Mahallesi 729 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 1 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Uşak'ta müteahhite kanlı pusu!

Uşak'ın Eşme ilçesinde otomobiyle seyir halinde olan müteahhit Yahya Alemdar, silahlı saldırıya uğradı. Alemdar, hayatını kaybetti...

TOKİ Uşak Eşme projesinde teslimler başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Uşak Eşme projesinde yer alan konutlar için teslim dönemi başladı.

Uşak Seramik e posta Haberi

Uşak Seramik e posta

Uşak Seramik şirket bilgileri;


Sermayede Doğrudan %5 veya Daha Fazla Paya veya Oy Hakkına Sahip Gerçek ve Tüzel Kişiler 

Söz konusu madde Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş. tarafından güncellenmektedir.


Kayıtlı Sermaye Tavanı

100.000.000 TL


Ödenmiş/Çıkarılmış Sermaye

43.335.931TL


 Fiili Faaliyet Konusu

YER VE DUVAR KAROSU İMALATI


Süresi

50 YIL


Vergi No

VERGİ NO: 896 004 98 23


 Vergi Dairesi

BANAZ VERGİ DAİRESİ


Web Adresi

www.usakseramik.com


 Elektronik Posta...