29 / 04 / 2024

Uşak Sportif spor salonu

Uşak Sportif spor salonu

Spor Toto Basketbol Ligi’nde aldığı galibiyetlerle tüm dikkatleri üzerine çeken Uşak Sportif’te taraftara yeni salon müjdesi verildi. Kulüp yönetimi; "2016 yılında kendi salonumuzda maçlarımızı oynamaya başlayacağız." dedi.

TOKİ, Uşak'ta yer alan 98 bin metrekarelik 2 araziyi satıyor mu?

TOKİ, dar gelirli vatandaşlar için Uşak ilinde inşa ettiği konutlarda “yeşil alan ve spor tesisi” olan alanı satıyor. İYİ Partili Savaş, konuya ilişkin açıklama yaptı ve Uşak Belediyesi'ne ve diğer yetkililere çağrıda bulundu. 

Uşak Kent Park çalışmaları sürüyor!

Uşak Kent Park projesinde çalışmalar sürüyor. Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve Uşak Sportif Kulübü yetkilileri Kent Park projesini inceledi.

Uşak Atatürk Spor Salonu 30 Ağustos'a yetişecek!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, belediye tarafından inşa edilen Atatürk Spor Salonu'nda incelemelerde bulundu. Cahan, 3 bin kişilik yeni spor salonunun 30 Ağustos’ta yetiştirilmesini istedi.

Muratbey Uşak Sportif yeni salonuna 2017'de kavuşacak!

SPOR Toto Basketbol Ligi'nde üst üste yaptığı transferlerle iskelet kadrosunu şekillendiren Muratbey Uşak Sportif, iki kulvarda birden mücadele edeceği yeni sezon öncesi iddialı.

Uşak Sportif taraftarlarına yeni salon müjdesi!

Spor Toto Basketbol Ligi’nde aldığı galibiyetlerle tüm dikkatleri üzerine çeken Uşak Sportif’te taraftara yeni salon müjdesi verildi. Kulüp yönetimi; "2016 yılında kendi salonumuzda maçlarımızı oynamaya başlayacağız." dedi.

Uşak Kalfa Korusu Spor Kompleksi'nde sona yaklaşılıyor!

Spor salonu, inşası devam eden yüzme havuzu, sosyal tesisler, futbol sahaları ve cirit sahasında incelemede bulunan Vali Yavuz, yapılması planlanan yeni tesisler ile Kalfa Korusunun Uşak halkının spor merkezi haline geleceğini ifade etti...

Uşak Üniversitesi'nin bölgeye katkısı her geçen gün artıyor!

Kurulduğu günden bu yana gerek Uşak'ta gerekse bölgede en önemli eğitim merkezlerinden biri olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Uşak Üniversitesi’nin kente ve bölgeye olan katkısı her geçen gün artarak devam ediyor...

Uşak Seramik 28 Nisan genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Uşak Seramik Sanayii A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Uşak Seramik 28 Nisan 2014 genel kurul toplantı sonucunu yayınladı.

Veysel Eroğlu: Uşak il merkezine kent ormanı inşa edeceğiz!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Uşak'ta Valiliği ziyaret etti. Kentte bakanlığına bağlı süren çalışmalar hakkında bilgi alan Eroğlu, yaptığı açıklamada, il genelinde 38 gölet inşa ettiklerini söyledi...

Uşak Kent Park Projesi kente nefes aldıracak!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Kent Park Projesi’nin hayalden öteye geçeceğini ve projeye Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da destek verdiğini belirtti. Kent Park Projesi’nin kente nefes aldıracak bir proje olacağı bildirildi...

Uşak Belediyesi yeni basketbol salonu yapımına destek verecek!

Uşak Sportif Basketbol Takımı Yönetim Kurulu Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette, yapılması planlanan yeni basketbol sahası da masaya yatırıldı...

DHMİ uçak ve yolcu istatistiklerini açıkladı!

2014 Mart ayında iç hatlarda Havalimanlarına iniş kalkış yapan uçak sayısı bir önceki yılın Mart ayına göre yüzde 12,6 artış ile 57 bin 860, dış hatlarda ise yüzde 9,4 artış ile 36 bin 552’ye yükseldi.

Zonguldak’ta yaz dönemi uçak seferleri başladı!

Zonguldak’ta yaz dönemi uçak seferleri başladı. Zonguldak Havalimanı Müdürü Hasan Özşahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu günden itibaren Zonguldak Havalimanının yurt dışı uçuşlarına açık olduğunu söyledi.

Uşak Sportif spor salonu Haberi

Uşak Sportif spor salonu

Ligde 7. haftada oynanan Uşak Sportif, Demir inşaat Büyükçekmece müsabakasında salonda tek bir boş koltuk kalmaması Uşak Sportif kulübünde sevinçle karşılanırken kulüpten yapılan açıklamada "Seyircimizin galibiyette rolü büyük ancak bizi galibiyet kadar çok sevindiren, taraftarlarımızın maç ayırt etmeden salonu doldurması. Taraftarları çok olan kulüplerin maçlarında seyirci sayıları elbette ki artıyor. Ancak Uşak seyircisi rakip kim olursa olsun aynı istek ve arzuyla şehrin 10 km ötesindeki salona araçları ile gelip bilet alarak maçın sonuna kadar da skor ne olursa olsun takımımızı destekliyor. Çevre illerden gelen seyircilerimizi de unutmamamız lazım. Uşak olarak artık tam bir basketbol şehri olduk. Öncelikle taraftarlarımıza şükranlarımızı sunuyor ve takım olarak önlerinde saygıyla eğildiğimizi belirtmek istiyoruz"

Yeni salon için de müjdeyi veren kulüp yönetimi; "Dün Uşak Valimiz Sayın...