06 / 07 / 2024

Uşak tarihi bina

Uşak tarihi bina

Yenileme çalışması sırasında çatısı ve bir duvarı çöken Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları'na ait tarihi bina, enkazın kaldırılması çalışması sırasında tamamen çöktü. Olayda 1 işçi öldü.

'Uçak modu' resmen tarihe karışıyor! Avrupa Komisyonu o tarihi duyurdu!

Avrupa Birliği ülkelerinde seyahat eden havayolu yolcularının telefonlarını uçak moduna almalarına gerek bırakmayacak. Konu ile ilgili olarak tarih veren Avrupa Komisyonu yolculara yeni hizmetler sunulacağını duyurdu.

Uşak'ta iki katlı bina çöktü!

Uşak İslice Mahallesi İslice Sokak'ta temel kazma çalışması sırasında hasar gördüğü için boşaltılan iki katlı bina çöktü...

Bartın'daki 120 yıllık tarihi bina yıkılıyor!

Bartın’da, Endüstri Meslek Lisesi olarak kullanılan 120 yıllık tarihi bina külliyeli cami yapılmak için yıkılıyor. Yapı, şehirdeki sendika ve sivil toplum kuruluşu temsilcisinin oluşturduğu “Okuluma Dokunma'' platformunun karşı çıkmasına rağmen yıkılıyor. 

Uşak Ulubey TOKİ son başvuru tarihi!

Uşak Ulubey TOKİ son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projeden yüzde 12, yüzde 15 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Uşak Belediyesi'nden 8.7 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Mülkiyeti Uşak Belediyesi'ne ait olan 2 adet gayrimenkul toplamda 8 milyon 700 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkuller için ihale tarihi 22 Ocak 2019 olarak belirlendi.

Uşak Kentsel Yenileme Projesi için son başvuru tarihi 31 Aralık!

3 oda 1 salon konutların yer aldığı Uşak Kentsel Yenileme Projesi için son başvuru tarihi 31 Aralık olarak belirlendi.

Uşak Ulu Cami'ye 4 milyon TL'lik restorasyon!

Uşak'ta 1400'lü yılların başında yapılan tarihi Ulu Cami, Vakıflar Genel Müdürlüğünce yürütülen çalışmalar kapsamında baştan aşağı yenilendi.

TOKİ Uşak Merkez son başvuru tarihi bugün!

TOKİ Uşak Merkez Kentsel Yenileme projesinde yer alan 196 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Uşak Merkez 1051 sözleşme tarihleri!

Uşak Merkez 1051 Kentsel Yenileme Projesi'nde yer alan konutlar için son sözleşme tarihi bugün olarak belirlendi.

İzmir Dario Moreno Sokağı'ndaki tarihi bina restore ediliyor!

İzmir'in simge yapılarından biri olan Karataş'taki Tarihi Asansör'e komşu olan üç katlı tarihi bina hizmete girdiğinde İzmirli müzisyenin adını taşıyan sokak çok yönlü bir sanat mekanına kavuşacak.

TOKİ Uşak Karahallı son başvuru tarihi!

TOKİ Uşak Karahallı son başvuru tarihi 30 Eylül 2015 olarak belirlendi. Satış işlemlerini T.C. Ziraat Bankası A.Ş'nin yürüteceği projede 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor.

Uşak'ta kentsel dönüşüm 2016'da tamamlanacak!

Birinci deprem bölgesinde yer alan ve bina stoğunun yüzde 65'nin sağlıksız olduğu bildirilen İzmir, kentsel dönüşümdeki durağanlığından bir türlü kurtulamıyor. Ege'nin bir başka kenti Uşak'ta ise proje bitme aşamasına geldi.

Uşak Merkez TOKİ Evleri başvuru!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uşak Merkez Tabakhane Projesinde yer alan 18 adet konut açık satışa sunuluyor. Uşak Merkez TOKİ Evleri başvuru tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Uşak tarihi bina Haberi

Uşak tarihi bina

Yenileme çalışması sırasında çatısı ve bir duvarı çöken Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD)'na ait tarihi bina, enkazın kaldırılması çalışmaları sürerken tamamen çöktü.


Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ndeki Uşak Garı'nın bahçesinde bulunan ve çatısı ile bir duvarının yenileme çalışmaları sırasında çökmesi nedeniyle bir işçinin hayatını kaybettiği binada, ölen işçinin cesedine ulaşılması için çalışmalar sürüyor. 


İki iş makinesi yıkılmayan duvara destek vermek için kepçelerini kullandı. Bu sırada bir başka iş makinesinin çatıya müdahale edince bina tamamen çöktü. Olayda can kaybı ya da yaralanma olmadı. 


Cesede ulaşmak için AFAD ve Uşak Belediyesi ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. 


TCDD'ye ait tarihi binanın çatısı ve bir duvarı, yenileme çalışmaları sırasında çökmüş, olay sırasında binaya izolasyon malzemesi döşediği öğrenilen işçilerden Nihat Şahin (43) yıkılan duvarın altında kalarak can...