29 / 04 / 2024

Uşak taziye evi inşaatı

Uşak taziye evi inşaatı

Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentte iki adet taziye evi yapılacağını belirtti. Çalışmaların başladığını aktaran Cahan, Aybey ve Sarayaltı Mahalleleri’ndeki taziye evlerinin Uşak halkına hizmet edeceğini iletti.

Hayırseverlerin destekleriyle Başakşehir’e cami ve taziye evi yapılıyor!

Başakşehir’de, hayırseverlerin desteğiyle yapılacak yeni cami ve taziye evi için inşaat başladı. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, şantiye alanında incelemeler gerçekleştirdi.

Batman 19 Mayıs Mahallesi'ne modern taziye evi yapılıyor!

19 Mayıs mahallesindeki taziye evi binasının tamamlanması için hayırseverlerin desteğine ihtiyaç duyduklarını belirten muhtar Mehmet Kolaldıran; “Mahallemizin ihtiyaç duyduğu taziye evi için girişim başlattık. Desteği de hayırseverlerden bekliyoruz” dedi.

TOKİ'den Uşak Banaz'a 145 konutluk proje!

TOKİ Uşak Banaz İlçesinde evi olmayan vatandaşları ev sahibi yapacak. Banaz Belediyesi'nin yoğun girişimleriyle hazırlanan 145 konutluk proje için ön başvurular başladı.

Batman'da iki mahalleye taziye evi yapılması planlanıyor!

Komşu iki mahalle ortak taziye evi binası için arsa arayışlarına giren Meydan mahalle Muhtarı Ahmet Işık: “Meydan ve Yeni mahallenin taziye evine ihtiyacı var. Halen sokaklarda taziyeler için çadır kuruyoruz” dedi.

Midyat Akçakaya Mahallesi sakinleri taziye evi istiyor!

Molla Zübeyir Camii İmamı ve Bağımsız Diyanet­Sen Mardin İl Başkanı Sadullah Güneş, “Mahallemizde taziye evi olmamasından dolayı çeşitli sebepler nedeniyle yakınlarını ebedi hayata uğurlayan vatandaşlar büyük sıkıntılar yaşıyorlar." dedi.

Mahmut Çelikcan Camili Taziye Evi çalışmasını denetledi!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan AK Parti Adana Milletvekili Şükrü Erdinç ile birlikte Camili Mahallesi'ni ziyaret edip inşaatı bitmek üzere olan Camili Taziye Evi'ni ve yol çalışmaları inceledi.

Uşak Belediyesi bir tarihi evin restorasyonunu daha tamamladı!

Uşak Belediyesi tarafından yapımına 2014 yılında başlanan ve Dokur Evi yanında yer alan tarihi evin restorasyonu sona erdi. Tarihte olduğu hali ile yeniden gün yüzüne çıkan ev vatandaşların hizmetine sunulacak.

Uşak'a 2 yeni taziye evi inşa edilecek!

Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentte iki adet taziye evi yapılacağını belirtti. Çalışmaların başladığını aktaran Cahan, Aybey ve Sarayaltı Mahalleleri’ndeki taziye evlerinin Uşak halkına hizmet edeceğini iletti.

Uşak Eşme'de engelli çiftin evi yandı!

Uşak'ın Eşme ilçesine bağlı Takmak köyündeki yangında, engelli çiftin yaşadığı ev kullanılamaz hale geldi. Alınan bilgiye göre, bedensel engelli Ali ile zihinsel engelli eşi Akile Sai'nin yaşadığı evde, mutfaktaki piknik tüpünden sıçrayan kıvılcım nedeniy

Bitlis TOKİ Camii'ne taziye evi inşa edilecek!

Necati Gürsoy, TOKİ tarafından 400 konutun bulunduğu bölgeye yapılan cami inşaatı projesinde bulunmayan taziye evi için TOKİ ve yüklenici firma yetkilileri ile yaptıkları görüşmeler sonrası TOKİ Camisi'ne taziye evi kazandıracaklarını söyledi.

Uşak Kazım Küçük Kreşi ve Gündüz Bakım Evi açıldı!

Uşak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Uşak Devlet Hastanesi ek hizmet binası bahçesinde bulunan ve daha önce hayırsever merhum Kazım Küçük tarafından diyaliz merkezi olarak yaptırılan hizmet binası kreş ve bakım evine dönüştürüldü...

Nazilli'de taziye evi yapılıyor!

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’ nun yaklaşık 1,5 yıl önce hizmete sunduğu ve Nazilli’ de de eksikliği hissedilen Taziye Evi, Nazilli Belediyesi tarafından gerçekleştiriliyor...

Zonguldak’ta yaz dönemi uçak seferleri başladı!

Zonguldak’ta yaz dönemi uçak seferleri başladı. Zonguldak Havalimanı Müdürü Hasan Özşahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu günden itibaren Zonguldak Havalimanının yurt dışı uçuşlarına açık olduğunu söyledi.

Uşak taziye evi inşaatı Haberi

Uşak taziye evi inşaatı

Uşak Belediyesi vatandaşların beklentilerini gözeten bir yönetim anlayışı ile çalışmalarına devam ediyor. Ortak aklı ön plana koyan Belediye yönetimi vatandaşların istekleri doğrultusunda iki projeyi daha hizmete geçiriyor. Bu kapsamda iki mahallede taziye evleri kurulacak. Evlerde vatandaşların gelen misafirlerini rahatça ağırlayabilmelerinin yanı sıra vatandaşların beklentilerini karşılayan bölümlerde yer alacak.

Uşak’ta bu konuda beklentilerin olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, ”Vatandaşlarımızın taziye evleri konusunda isteklerine cevap verdik. Projelerimiz şu anda hızla devam ediyor. Öncelikle Aybey Mahallesi’nde başlattığımız çalışmamızda projemizi tamamladık ve ihalesini gerçekleştirdik. Kısa sürede hizmete girecek olan taziye evimiz ilimiz ve bölge için son derece fayda sağlayacak bir nitelikte olacak. Bunun yanında Sarayaltı Mahallemizde de çalışmalarımız sürüyor. Yer belirleme çalışmalarını tamamladığımız ikinci taziye evinin yakın bir zamanda bütün işlemlerinin bitmesini sağlayacağız....