02 / 05 / 2024

uşak üniversitesi ilan

uşak üniversitesi ilan

Uşak Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi'ne öğretim görevlisi alınacak...

Yeni akademisyen alım duyuruları belli oldu! Uşak, İnönü ve Amasya! İşte detaylar…

Uşak Üniversitesi, İnönü Üniversitesi ve Amasya Üniversitesi Tasarım MYO akademik personel alıyor. Öğretim görevlisi ve araştırma görevlisi alım şartları haberimizde…

Uşak'ta bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Uşak İli, Ulubey ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31266 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Uşak'ta kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü 31096 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Uşak'ta bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Uşak'taki SSK Evleri bölgesi riskli alan ilan edildi!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan SSK Evleri’nde başlatmayı düşündükleri dönüşüm için Bakanlar Kurulu Kararıyla bölgenin riskli alan ilan edildiği bilgisini verdi.

Uşak Üniversitesi'nin camii inşaatında iskele çöktü!

Uşak Üniversitesi kampüsünde yapımı süren camii inşaatında, kubbenin içindeki inşaat kalıpları iskeleyle birlikte çökünce 5 işçi yaralandı.Bir işçi 20 metre yükseklikte 4 buçuk saat kurtarılmayı bekledi.

Uşak Üniversitesi 1 Eylül Kampüsü'nün cami iskelesi çöktü!

Uşak Üniversitesi 1 Eylül Kampüsü'nde inşaatı devam eden caminin iskelesi çöktü, 5 işçi enkaz altında kaldı. İnşaatta çalışan 5 işçi, iskelenin enkazı altında mahsur kaldı.

Doğu Akdeniz Üniversitesi'nin Mağusa'daki yurt inşaatı projeye uygun mu?

Mağusa Belediyesi sınırları içerisinde kaçak başlayıp ‘ruhsatsız’, ‘vizelenmiş projeden farklı’ devam eden, Doğu Akdeniz Üniversitesi’ne ait yurt binası, ‘projeye uygun’ hale getiriliyor.

Uşak'ta yeni binalar yükselmeye başladı!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, 2015'i söz verdikleri gibi şantiye yılı ilan ettiklerini ve kentin her noktasında projelerin yükselmeye başladığını söyleyen Cahan, hedeflerinin herkesin mutlu olduğu bir kent inşa etmek olduğunu söyledi.

Nurullah Cahan Uşak'taki projeleri anlattı!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, 2015'i söz verdikleri gibi şantiye yılı ilan ettiklerini ve kentin her noktasında projelerin yükselmeye başladığını söyledi.

YÖK Uşak Üniversitesi'ne tıp fakültesi kurulmasını onayladı!

Ege Bölgesi'nde tıp fakültesi olmayan tek il olan Uşak, fakültesine kavuşuyor. Yüksek Öğretim Kurulu, Uşak'a Tıp Fakültesi kurulması kararını onayladı. Uşak Milletvekili Mehmet Altay, fakültenin yakın zamanda açılacağını müjdeledi.

Uşak Üniversitesi'ne tıp fakültesi kurulacak!

AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, "Uşak Üniversitesi bünyesinde tıp fakültesi kurulması yönündeki teklif YÖK tarafından kabul edildi'' dedi.

Uşak'ta 2015 şantiye yılı ilan edildi!

Kentin yapılan işlerde kaliteyi istediğini anlatan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Vatandaşlar, kaliteyi her zaman istemekte ve ön plana koymaktadır. Biz de bu anlayışa destek veren bir yönetim tarzındayız.

Uşak kentsel dönüşüm projesi hızla ilerliyor!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, 2015'i söz verdikleri gibi "şantiye yılı" ilan ettiklerini ve kentin her noktasında projelerin yükselmeye başladığını söyledi.

uşak üniversitesi ilan Haberi

uşak üniversitesi ilan


Uşak Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi'nde açık bulunan yardımcı doçent kadrolarına öğretim görevlisi alacak. Adaylar daha detaylı bilgiye http://www.usak.edu.tr/ adresinden ulaşabilir.


İlanın detayı için