05 / 05 / 2024

Uşak'ta 2015 şantiye yılı ilan edildi!

Uşak'ta 2015 şantiye yılı ilan edildi!

Kentin yapılan işlerde kaliteyi istediğini anlatan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Vatandaşlar, kaliteyi her zaman istemekte ve ön plana koymaktadır. Biz de bu anlayışa destek veren bir yönetim tarzındayız.




Uşak Belediyesi, 2015'i şantiye yılı ilan etmesi nedeniyle kentin dört bir yanında yoğun bir çalışma içine girdi. Asfaltın kalınlığı ve sıkıntı arz etmeyecek şekilde yapılmasının kente kazanım sağlayacağını aktaran Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "2015'i şantiye yılı ilan ettik. Bugün kentimizin her tarafında olduğu gibi Gıda Toptancıları Sitesi'nde de yoğun bir çalışma söz konusu. Site esnafımızın yıllarca özlemini çektiği girişin asfaltlaması işini bizler de önemsedik. Bugün çalışmaları yerinde inceleyerek son durum hakkında bilgi almak için geldik. İlk etap ve ikinci etap çalışmalarının akabinde asfalt ortalama 13 santimetre olacak. Bu durumda asfalt bozulmayacak ve bölgede yaşayanlar rahat edecek" dedi.


Bundan sonra da aynı düşünce

Kentin yapılan işlerde kaliteyi istediğini anlatan Başkan Cahan, "Vatandaşlar, kaliteyi her zaman istemekte ve ön plana koymaktadır. Biz de bu anlayışa destek veren bir yönetim tarzındayız. Ayrıca günü kurtaran çalışmaların yerine kalıcı çalışmalar yapmak belediye bütçesinin de rahatlamasına neden olacaktır. Bundan sonra da aynı düşüncelerle bütün işlerimize kaliteyi katmaya devam edeceğiz" diye konuştu.



Yeni Asır




Geri Dön