28 / 04 / 2024

uşak yenileme çalışmaları son durum

uşak yenileme çalışmaları son durum

Uşak Belediyesi kentin dört bir yanında alt yapı ve üst yapı faaliyetlerini sürdürüyor. Kentin eskiyen ve artık kullanışsız olan yollarında yapılan yenileme çalışmaları kapsamında ilk olarak parke taşlarının sökümü yapıldı.

Bodrum Cape Yalıkavak'taki yenileme çalışmaları tamamlanıyor!

Beşiktaş Kulübü eski başkanı Fikret Orman'ın Bodrum'daki 2. oteli olan Cape Yalıkavak'taki yenileme çalışmaları tamamlanıyor.

Senegal'de Batılı firmaların kaçak imar çalışmaları tartışma yarattı!

Batılı firmaların kaçak imar çalışmalarının tartışıldığı bugünlerde, imar yasağına rağmen yabancı şirketlerin gelip otel ya da restoran inşa etmeye çalıştığı belirtildi...

Abdi İpekçi Caddesi'ndeki yenileme çalışmalarının ilk etabı 20 Haziran'da bitiyor!

İstanbul’un en gözde caddelerinden birisi olan Abdi İpekçi’nin geçtiğimiz Nisan'da başlayan yenileme ve düzenleme çalışmaları, hız kesmeden sürüyor. 

Trabzon Havalimanı pist yenileme çalışmaları ay sonunda tamamlanacak!

Türkiye'nin yolcu ve uçak trafiği bakımından en önemli havalimanları arasında bulunan Trabzon Havalimanı'nda pist yenileme çalışmaları hız kesmeden sürüyor.

Mersin'de mimari yenileme çalışmaları hazırlanıyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, bölgede bulunan mimari düzenleme ve yenileme planı kapsamında geniş kapsamlı çalışmalar düzenleniyor.

Anadolu Otoyolu'nda yenileme çalışması yapılacak!

Anadolu Otoyolu'nun Ankara yönü, İzmit Doğu Kavşağı-Adapazarı Gişeleri arası, yapılacak üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları sebebiyle 9 Ağustos'a kadar 21.00-06.00 saatlerinde trafiğe kapatılacak

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nin yenileme çalışmaları başladı!

TOKİ, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ni yenileme çalışmalarına başladı. Çalışmalar kapsamında, ilk önce arazide arkeolojik kazı yapılacak. 

Şanlıurfa Birecik'deki cephe yenileme çalışmaları tamamlandı!

Şanlıurfa’nın tarihine ve turizmine uygun olarak cadde ve cephe iyileştirme çalışmaları gerçekleştiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde başlattığı cephe iyileştirme çalışmalarını bir çok ilçede olduğu gibi Birecik’te de tamamladı.

Sakarya Demokrasi Meydanı'nda yenileme çalışmaları başlıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Demokrasi Meydanı’nda yenileme çalışmalarının gelecek hafta içerisinde başlayacağını müjdeledi.

Şile Üsküdar Caddesi'nde cephe yenileme çalışmaları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şile Belediyesi, Üsküdar Caddesi'nde cephe yenileme çalışmaları başlattı.

İstiklal Caddesi’nde yenileme çalışmaları tamamlandı!

İstiklal Caddesi’nde 2016 yılında başlanan altyapı yenileme çalışmaları 2018 yılı itibariyle tamamlandı.Caddenin yeni yüzü ise havadan görüntülendi. 

Doğu ve Güneydoğu'daki imar çalışmalarına ağırlık verildi!

Yeni Türkiye Vizyonunda Doğu ve Güneydoğu'nun Kalkınmadaki Rolü" çalıştayında konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakcı, hükümetin Güneydoğu'daki imar ve ihya çalışmalarına ağırlık verdiğini belirtti.

Ordu Gölköy ve Kabadüz'de cephe yenileme çalışmaları yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Ocak ayı olağan meclis toplantısında Gölköy ve Kabadüz'de cephe yenileme çalışmaları yapılması kararlaştırıldı.

uşak yenileme çalışmaları son durum Haberi

uşak yenileme çalışmaları son durum

İslice Mahallesi Yıldırım Beyazıt Caddesi’nde ve Belediye Hizmet Binası’nın yanında bulunan yolda çalışmalar tam gaz devam ediyor. Bölgede modern aydınlatmalar ve asfalt çalışmaları yapılacak. 


Çalışmaları yakından takip eden Uşak Belediye Balkanı Nurullah Cahan, devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek son durum hakkında bilgi aldı. Alan incelemesi sırasında açıklama yapan Başkan Nurullah Cahan, ekiplerin şehrin her bölgesinde çalışmaları özveriyle sürdürdüklerini bildirdi.



ŞEHRİN HER BÖLGESİNE HİZMET KUŞATMASI

Proje ve çalışmaları yerinde inceleyerek halkla da iletişim kurduklarını, taleplere kulak verdiklerini ileten Başkan Cahan, “Yol ve kaldırım düzenleme çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Buradaki mevcut kullanılamaz haldeki taş parkeleri arkadaşlarımız kaldırmaya başladılar. Sonrasında ise kaliteli asfalt çalışmalarımız olacak. En önemli husus ise şehrimizin merkezi dahil olmak üzere her tarafta çalışmalarımız var. Su kanal işleri, park-bahçe işleri ve...