29 / 04 / 2024

Uşak yol düzenleme çalışmaları son durum

Uşak yol düzenleme çalışmaları son durum

Uşak Valisi Seddar Yavuz, il genelinde bu yıl toplam 258 kilometre köy yolunun asfaltlanacağını, 800 bin metrekare kilitli beton parke taşı döşemesi yapılacağını söyledi.

Ucuz uçak bileti kampanyası! Yurt dışına gidecekler dikkat!

Yurt dışına gidecek vatandaşlar gezginler ve iş insanları için ucuza uçak bileti kampanyası başladığı duyuruldu. Biletbayisi, Türk vatandaşlarının vizesiz seyahat edebileceği ülkeler için uygun fiyatı olan uçak bileti fırsatlarını sunmaktadır. Ucuza uçak bileti kampanyası detayları neler?

Yapı Kredi, uçak biletinin 1000 TL'sini verecek. Kampanya detayları açıklandı

Yapı Kredi tarafından sık uçak kullanan ya da uçak kullanmayı düşünen müşterilerine yönelik bir kampanya başlatıldı. Banka tarafından müşterilerinin uçuş maliyetlerine 1000 TL ile destek verilecek.

Uçak biletlerine zam geldi: İşte yeni fiyat listesi

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından yapılan düzenleme ile uçak biletlerine zam yapıldı. İşte zamlı tarife...

Bayram öncesi uçak rezervasyonları dörde katlandı, otel rezervasyonları arttı!

9 günlük Kurban Bayramı tatil fırsatını kaçırmak istemeyenler tatil beldelerine akın ediyor. Uçak bilet satışları yüzde 320 oranında artarken, otel rezervasyonlarının da yüzde 70 oranında artış gösterdiği belirtiliyor.

TOKİ Uşak 2023 projesi için düğmeye bastı! 206 yeni konut bugün ihaleye çıkıyor!

Yeni projeler için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uşak Sivaslı projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek. Uşak Sivaslı TOKİ 2023 projesinde toplam 206 adet konuta yer verilecek.

Vodafone hattı olanlara ücretsiz yurt dışı uçak bileti fırsatı! 13 gün kaldı kaçırmayın!

Vodafone hattı olanlar bayram ediyor. Hat sahiplerine yurt dışına ücretsiz uçak bileti, başvuru için son iki hafta!

Pegasus yurt dışı ucuz bilet satışına başladı! Pegasus ucuz uçak bileti ne kadar?

Pegasus yurt dışı ucuz bilet satışına başladığını duyurdu. Bunun üzerine Pegasus ucuz uçak bileti ne kadar? araştırılmaya başlanıldı. İşte detaylar!

İnternetten gayrimenkul satışına yeni düzenleme fiyatları uçuracak! 

İnternetten gayrimenkul satışına ve kiralamaya yeni düzenleme geldi. Sektör temsilcileri bu düzenlemenin konut fiyatlarını uçuracağına dikkat çekti...

Tavuk Dünyası Uşak Karun AVM’de şube açtı!

Özgün konsepti ile yeme-içme sektöründe fark yaratan Tavuk Dünyası, Uşak Karun AVM’de şehrin ilk şubesini açtı. 

Uşak'ta kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü 31096 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Uşak'ta bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

TOKİ'den Uşak'a 352 konut ve 4 dükkan!

Uşak Karahallı 352 Adet Konut , 4 Adet Dükkan ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 16 Mayıs tarihinde yapılacak.

TOKİ Uşak 352 konut ve 4 dükkan ihalesi 16 Mayıs'ta!

Uşak İli, Karahallı İlçesi 352 Adet Konut , 4 Adet Dükkan ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 16 Mayıs 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Uşak dönüşümle gelişecek!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan “Kentpark, mahalle konakları, köprülü kavşaklar, kentsel dönüşüm, modern yollar, park ve bahçeler gibi çalışmalarımızla halkımıza en iyi hizmeti vermek için gayret gösterdik” diye konuştu.

Uşak yol düzenleme çalışmaları son durum Haberi

Uşak yol düzenleme çalışmaları son durum

Uşak Valisi Seddar Yavuz, il genelinde bu yıl toplam 258 kilometre köy yolunun asfaltlanacağını, 800 bin metrekare kilitli beton parke taşı döşemesi yapılacağını söyledi. Yavuz, merkeze bağlı Kabaklar Mahallesi'nde gerçekleştirilen yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Gazetecilere açıklama yapan Yavuz,  2015 yılında köy ve köy içi yollarında gerçekleştirilecek çalışmalara ilişkin bilgi verdi.Çalışmalar kapsamında satın alınan kilitli beton parke ve dolgu malzemelerinin köylere nakledildiğini anlatan Yavuz, 2015 yılında il genelinde köylere 820 bin metrekare kilitli beton parke döşemesi yapılacağını, 209 kilometre ikinci kat, 49 kilometre birinci kat olmak üzere toplam 258 kilometre köy yolu asfaltlanacağını kaydetti. Yağışlar nedeniyle çalışmalara biraz geç başlandığını kaydeden Vali Yavuz, sonbahara kadar çalışmaların tamamlanacağını vurguladı.Vali Yavuz, "İlimizde bu yıl 209 kilometre ikinci kat, 49 kilometre birinci...