18 / 05 / 2024

Uşaklıgil Apartmanı değerleme raporu

Uşaklıgil Apartmanı değerleme raporu

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Uşaklıgil 3206 Ada 14 Parsel'e ilişkin değerleme raporunu yayınladı...

10 yıllık pasaport ücreti ne kadar oldu? Yeniden değerleme oranı belirlendi...

Pasaport ücreti yeniden değerleme oranı olan yüzde 58,46 oranında zamlandığı açıklandı. 10 senelik pasaport ücreti, yüzde 58 zam ile 4 bin 943 liradan 7 bin 833 liraya artarken, pasaport defter ücreti 790 lira olduğu kaydedildi. İşte ayrıntılar...

Gayrimenkul değerleme nedir?

Gayrimenkul değerleme, kredi teminatları ve artan sigorta kapsamları açısından önemli bir kavramdır. Gayrimenkul alanında önemli bir kavram olduğu için bilinmesi gerekir. Peki gayrimenkul değerleme nedir, neden yapılır ve kim tarafından yapılır? İşte gayrimenkul değerleme konusu hakkında detaylar...

D Ofis Maslak ve Doğuş Center Maslak'ın değeri açıklandı! 

Doğuş GYO, D Ofis Maslak ve Doğuş Center Maslak gayrimenkullerinin 2022 yıl sonu değerleme raporlarını yayınladı. D Ofis Maslak ve Doğuş Center Maslak'ın değeri açıklandı. İşte ayrıntılar...

Doğuş Center Maslak'ın değeri belli oldu!

Doğuş Center Maslak gayrimenkulüne ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki Doğuş Center Maslak'ın değeri ne kadar?

Doğuş Center Etiler'in değeri ne kadar oldu?

Doğuş Center Etiler gayrimenkulüne ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki Doğuş Center Etiler'in değeri ne kadar?

Doğuş GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme şirketlerini belirledi!

Doğuş GYO, 2021 yılı hesap dönemi içinde portföyüne alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş.veya TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'den değerleme hizmeti alınmasına karar verildi.

Sinpaş İş Modern Ambarlı 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Servet GYO, inşaatına devam etmekte olduğu Sinpaş İş Modern Ambarlı projesine ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Akiş GYO Uşaklıgil gayrimenkulü 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Uşaklıgil 3206 Ada 14 parsele ilişkin yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Akiş GYO Suadiye Ak Apartmanı Projesi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Suadiye Ak Apartmanı projesine ilişkin yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Atakule GYO Çankaya arsası gayrimenkul değerleme raporu!

Atakule GYO'ya ait Ankara İli, Çankaya İlçesi, Mühye Mahallesi, 29519 ada 1 numaralı parselin 105136/5277299'u ve 29521 ada 4 numaralı parsel için hazırlatılan yıl sonu  gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Doğuş GYO Gebze Center AVM değerleme raporu!

Doğuş GYO'nun portföyünde yer alan "Gebze Center AVM, Otel ve Ek Binalar"a ilişkin olarak Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanmış olan değerleme raporu yayınlandı. 

Doğuş Center Etiler 2020 yılı gayrimenkul değerleme raporu!

Doğuş'nun portföyünde yer alan "Doğuş Center Etiler" gayrimenkulüne ilişkin olarak TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanmış olan değerleme raporu yayınlandı.

Doğuş D Ofis Maslak 2020 yılı gayrimenkul değerleme raporu!

Doğuş'nun portföyünde yer alan "D Ofis Maslak" gayrimenkulüne ilişkin olarak TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanmış olan değerleme raporu yayınlandı.

Uşaklıgil Apartmanı değerleme raporu Haberi

Uşaklıgil Apartmanı değerleme raporu

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Uşaklıgil 3206 Ada 14 Parsel 2018 yarı yıl değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

Akiş GYO, Uşaklıgil 3206 Ada 14 Parsel'e ilişkin değerleme raporunu yayınladı.

Akiş GYO'nun KAP açıklaması: 
Uşaklıgil 3206 Ada 14 Parsel'e ilişkin Değerleme Raporu ekte yer almaktadır.

Saygılarımızla,

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.


Dosya için