15 / 05 / 2024

Uşakta göçük

Uşakta göçük

Uşak'ta kanalizasyon kazısı sırasında göçük meydana geldi. Banaz'da kanalizasyon kazısı sırasında meydana gelen göçükte toprak altında kalan 1 işçi hayatını kaybetti. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

Gebze-Sabiha Gökçen Havalimanı-Yavuz Sultan Selim Köprüsü-İstanbul Havalimanı Hızlı Tren hattı bu yıl ihaleye çıkacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, uzunluğu 120 kilometreyi bulan Gebze-Sabiha Gökçen Havalimanı-Yavuz Sultan Selim Köprüsü-İstanbul Havalimanı Hızlı Tren hattının ihalesine bu yıl çıkacaklarını söyledi.

Türkiye Sigorta Birliği’nin yeni Başkanı açıklandı! Aksigorta Genel Müdürü Uğur Gülen, TSB Başkanı oldu!

Türkiye Sigorta Birliği’nin (TSB) Olağanüstü Genel Kurulu’nda yapılan seçimler ile sigortacılar yeni başkanını seçti. TSB Başkan Yardımcısı olan Uğur Gülen, birliğin Başkanlık görevine seçildi.

İstanbul’da tam 1.500 bina durduğu yerde yıkılabilir! 

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Buğra Gökce, hızlı tarama testlerinin sonuçlarına göre, megakent İstanbul’da şu an 1500 civarında, durduğu yerde yıkılacak bina olduğunun altını çizdi. İşte ayrıntılar...

Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan tarihi rekor!

İstanbul Sabiha Gökçen (İSG) Havalimanı’nda dün toplam 729 uçuş yapılırken, 123 bin 40 yolcuya da ev sahipliği yapıldı. Yoğunluk beklentisinin yüksek olduğu bu dönemde yolcu sayılarında yaşanan büyük artış, İSG’nin bir rekora daha imza atmasını sağladı.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Kurban Bayramı yoğunluğu başladı!

Okulların yaz tatiline girmesi ve 9 günlük bayram tatili nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bayram yoğunluğu başladı. İSG CEO’su Berk Albayrak, bayram yoğunluğuna karşı gerekli önlemlerin alındığını belirterek sürecin aynı zamanda yapay zeka ile de takip edildiğini ifade etti.

Uğur Gökçe hangi bölümden mezun oldu? Hangi görevlerde bulundu? Astor Enerji’de hangi alanda çalışıyor?

Uğur Gökçe kimdir? Hangi üniversiteden ve kaç yılında mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Astor Enerji’de hangi kaç yılında ve hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Uğur Gökçe ile ilgili merak edilen her şey...

1 dolar tam bu kadar olacak! 4 gün sonra dolarda dananın kuyruğu kopacak! Yastık altında doları olanlar hemen bakın

Dolar kurundaki son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Milyonlarca kişinin gözü dolar kurunda. Seçimden sonra doların ne olacağı merak ediliyor. 1 dolar tam bu kadar olacak! 4 gün sonra dolarda dananın kuyruğu kopacak! Yastık altında doları olanlar hemen bakın!

Dolar bir uçtu pir uçtu! Yastık altında 1 dolar bile saklayanlar çabuk bakın ! 14 Ekim Cuma dolar/TL kuru

Dolar/TL kuru dün açıklanan ABD enflasyon rakamlarından sonra bir uçtu bir uçtu. Dün 18,58 TL seviyesinde işlem gören dolar/TL kuru resmen uçtu. Yastık altında 1 dolar bilek saklayanlar acil bakın! 14 Ekim Cuma dolar kuru son dakika....

Enerji Yoksulluğu, Avrupa'yı kıskacına aldı! Enerji Yoksulluğu nedir? Neden kaynaklanıyor?

Temel ihtiyaçlarımızın karşılanmasında enerjinin rolü her geçen gün katlanarak artarken "Enerji Yoksulluğu" Avrupa'yı kıskacına aldı! Günümüzde enerji tüketiminin büyüme hızına yakın bir oranda arttığını görüyoruz. Peki, "Enerji yoksulluğu" kavramı ne ifade ediyor? Enerji yoksulluğu nedir? İşte ayrı

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pisti için yeni bir ihale mi yapıldı? 

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Çiğdem Toker, bugünkü köşesinde, Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pist projesini kaleme aldı. Toker, son haftalarda Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pistinin iptal olan ihalesine ilişkin yeni gelişmeler olduğu iddialarını gündeme taşıdı.

Çiftçiye en lazım olduğu zamanda gübre yasağı! Artık verilmeyecek

Çiftçinin tarlaya ektiği ürünü bitirip boy vermesini sağlamak için kullandığı azotlu gübrelerin tedariğinde yeni bir problem ortaya çıktı. Türkiye'nin gübrede bağımlı olduğu Rusya, gübre ihracatını yasaklama kararı aldı.

Ulaştırma Bakanı duyurdu! Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı Ağustos'ta açılabilir!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattımız yaklaşık 7,5 kilometre. Şu an projemizi yüzde 98 ilerleme seviyesine getirdik" dedi.

Gökçeada Yıldız Koyu imar planına mahkemeden dur kararı!

Gökçeada’da konumlanan Türkiye'de bulunan tek ve ilk sualtı milli parkının bulunduğu Yıldız Koyu'nu imara açmayı hedefleyen “Yıldız Koyu Koruma Amaçlı İmar Planı” için İdare Mahkemesi, yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Uşakta göçük Haberi

Uşakta göçük

Banaz'da kanalizasyon kazısı sırasında meydana gelen göçükte toprak altında kalan 1 işçi hayatını kaybetti.


Alınan bilgiye göre Hatipoğlu Caddesi üzerinde öğle saatlerinde Banaz Belediyesi tarafından yürütülen kanalizasyon kazısı sırasında göçük meydana geldi.


Olayda işçi Yücel Doğan toprak altında kaldı. Arkadaşları tarafından toprak altından çıkartılan Doğan, Banaz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.


Doğan, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 


Savcılık olayla ilgili soruşturma...