29 / 04 / 2024

Üsküdar Altunizade Camii nerede

Üsküdar Altunizade Camii nerede

Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazını Üsküdar'da yapımı tamamlanan Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nde kıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gelişi nedeniyle cami ve çevresinde yoğun güvenlik önlemi alındı.

Üsküdar Altunizade Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Üsküdar ilçesi, Altunizade Mahallesi, 1 ada, 78 parsel ile kuzeyinde yer alan park tescilli alana ilişkin 1/5000 ölçekli 16.03.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Üsküdar Belediyesi, bina ve arsa satıyor! Fiyatı gören inanamadı! İhalesi 13 Nisan'da!

Üsküdar Belediyesi, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Ahmediye ve Altunizade mahallelerinde yer alan bina ve arsayı satıyor. Peki Üsküdar'daki bina ile arsanın fiyatları ne kadar? 

Üsküdar Altunizade 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Altunizade Mahallesi 8 Ada 46 Parsel ve Bitişiğindeki Bir Kısım Tescil Harici Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı, 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Üsküdar'ın 8 mahallesindeki riskli yapılara ilişkin plan notu ilavesi askıya çıkarıldı!

Üsküdar ilçesi, 1/5000 ölçekli Merkez, Örnek, Esatpaşa, Fetih, Altunizade, Kısıklı, Bulgurlu Mahalleleri ile Ünalan Mahallesi ve Güneyi Riskli Yapılara ilişkin Plan Notu İlavesi 15.10.2021 tasdik tarihli Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Üsküdar Altunizade 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıda!

Üsküdar ilçesi, Altunizade Mahallesi, 1812 ada, 90 ve 94 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 20.01.2021 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Üsküdar’daki kupon arazi satışa çıkarıldı!

Üsküdar Belediyesi Altunizade’de bulunan kupon arazisi özellikli taşınmaz için satış kararı aldı. 

Üsküdar Altunizade imar uygulaması askıda!

İstanbul İli,Üsküdar İlçesi,Altunizade Mah sınırları içerisinde bulunan 27 ada 37,38,39 ve 40 numaralı parsellerin bulunduğu alana ilişkin olarak 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

Üsküdar Altunizade 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Altunizade Mahallesi, 27 Ada 37, 38, 39 Ve 40 Nolu Parseller Ve Bir Kısım Tescil Dışı Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği Ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Üsküdar Validebağ Korusu'na otopark yapılmasına tepki!

Validebağ Gönüllüleri, Üsküdar'ın Altunizade Mahallesi’nde yer alan Validebağ Korusu'na Üsküdar Belediyesi tarafından 500 araçlık otopark yapılmasına ilişkin açıklamada bulundu.

Üsküdar Erguvan Evleri kentsel dönüşüm projesinde son durum!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Güzeltepe Birlik Camii’nin hemen altında sürdürülen “Erguvan Evleri” kentsel dönüşüm projesine ilişkin, “30 yıl sonra yaptığımız imar ile çok güzel bir fırsat yakaladık" dedi...

Üsküdar Altunizade'de 23.7 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Altunizade Mahallesi, Bağlarbaşı mevkiinde yer alan gayrimenkul 23 milyon 715 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Üsküdar Altunizade 1/5000 imar planı askıda!

Üsküdar İlçesi, Altunizade Mahallesi, 1139 ada, 9 ve 10 parsellere ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli plan bugün askıda...

Üsküdar Hacı Harun Ekşi Cami açıldı!

Üsküdar Belediyesi'nin hayata geçirdiği Hacı Harun Ekşi Camii, Cuma namazı sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı törenle ibadete açıldı. 

Üsküdar Altunizade Camii nerede Haberi

Üsküdar Altunizade Camii nerede

Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazını Üsküdar'da yapımı tamamlanan Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nde kıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gelişi nedeniyle cami ve çevresinde yoğun güvenlik önlemi alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a burada oğlu Bilal Erdoğan. İstanbul Valisi Vasıp Şahin. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş. Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen eşlik etti. Camiye gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşlar tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Cuma namazının ardından camiden çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir süre vatandaşlarla sohbet etti. İbadete açılan camide kıldığı cuma namazının ardından açıklamalarda bulunan Erdoğan. "Bugün gerçekten Muharremin 10'uncu gününde. Aşure Gününde sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çok çok farklı bir mimarinin ortaya konması suretiyle Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi farklı bir zenginliğe kavuştu. Hayır sahibi kardeşimize çok teşekkür ediyorum. Bu...