12 / 05 / 2024

Üsküdar basın lansmanı

Üsküdar basın lansmanı

Üsküdar'daki kentsel dönüşümün konuşulacağı kentsel dönüşüm toplantısı ertlendi. Üsküdar kentsel dönüşüm toplantısı için yeni tarih henüz açıklanmadı. 

Üsküdar Proje İnşaat Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Üsküdar Proje İnşaat Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Taha Tosun tarafından kuruldu.

Üsküdar İnvest İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üsküdar İnvest İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İrfan Ayyıldız ve Mustafa Aktaş tarafından kuruldu.

İş GYO Üsküdar projesi ön talep topluyor!

İş GYO Üsküdar projesi için ön talep süreci başladı. Toplam 7 blok halinde yükselen projede, konutlar, ofisler ve ticari alanlar yer alacak...

Üsküdar Ct İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Üsküdar Ct İnşaat Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 40 bin TL sermaye bedeli ile Cabir Tellioğlu tarafından kuruldu.

Üsküdar Belediyesi'nden kentsel dönüşüm plan iptali açıklaması!

Geçtiğimiz günlerde Üsküdar'da 16 mahalleyi kapsayan kentsel dönüşüm planlarının iptali üzerine basında çıkan haberler sonrasında konuyla ilgili Üsküdar Belediyesi'nden açıklama geldi.

Nevbahar Üsküdar'ın lansmanı yapıldı!

Kalyon Grup imzası ile Üsküdar'da hayata geçirilen Nevbahar Üsküdar projesinin lansmanı yapıldı.

Nevbahar Üsküdar'ın lansmanı 30 Eylül'de!

Kalyon Grup tarafından Üsküdar'da inşa edilen Nevbahar Üsküdar'ın lansmanı 30 Eylül'de gerçekleştirilecek. Projenin inşaat çalışmaları devam ediyor...

Baharyaka Eyüpsultan basın lansmanı 9 Nisan'da!

İstanbul Avrupa yakası Eyüpsultan'da Oferka İnşaat Yatırım Ve A.Ş., EK ve BRK iş ortaklığında hayata geçirilen Baharyaka Eyüpsultan projesi basına lanse ediliyor. Baharyaka Eyüpsultan basın lansmanı 9 Nisan'da gerçekleştirilecek. 

Üsküdar'da çağdaş belediyeciliğin yeni örnekleri hizmete açıldı!

İstanbul Üsküdar dün Başkan Erdoğan'ın açılışını yaptığı çok sayıda esere kavuştu. Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in deyimiyle "Üsküdar'ı geleceğe taşıyacak" eserler, çağdaş belediyeciliğin yeni örnekleri hizmete açıldı..

Kalyon inşaat Nevbahar Üsküdar projesi!

Kalyon inşaat Nevbahar Üsküdar projesinde ön talepler toplanıyor. İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar merkezde inşa edilen projede 4 blokta 188 konut ve 120 ticari alan bulunuyor. 

Nevbahar Üsküdar nerede?

Nevbahar Üsküdar projesinde ön talepler toplanıyor. İnşaat çalışmaları başlayan proje 4 blokta konut ve ticari alanlardan oluşuyor. Peki Nevbahar Üsküdar nerede hayata geçiriliyor?

Nevbahar Üsküdar'da ön talepler toplanıyor! Yeni proje!

Nevbahar Üsküdar projesi Kalyon inşaat  tarafından İstanbul Üsküdar merkezde hayata geçiriliyor. Ön talep toplanan projede konut ve ticari alanların yanı sıra alışveriş merkezi planlanıyor.

Mesa Çubuklu 28 basın lansmanı 17 Ekim'e alındı!

İstanbul Anadolu Yakası Beykoz ilçesinde hayata geçirilen Mesa Çubuklu 28 projesi basına lanse edilmeye hazırlanıyor. Mesa Çubuklu 28 projesinin basın lansmanı tarihi öne alındı. 

Üsküdar basın lansmanı Haberi

Üsküdar basın lansmanı

Üsküdar'daki kentsel dönüşümün konuşulacağı kentsel dönüşüm toplantısı ertlendi. Üsküdar kentsel dönüşüm toplantısı için yeni tarih henüz açıklanmadı. 

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in Çamlıca Camisi çevresindeki kentsel dönüşüm çalışmalarında gelinen son durumu anlatacağı 19 Aralık 2017 tarihli basın toplantısı yakın bir tarihe...