16 / 05 / 2024

üsküdar güzeltepe muhtarlık binası

üsküdar güzeltepe muhtarlık binası

Üsküdar Belediyesi ilçe sınırları içerisinde muhtarlık binalarını yenileme çalışmalarına hız verdi. Son olarak yapımı tamamlanan Kuleli Mahallesi ve Güzeltepe Mahallesi muhtarlık binaları Başkan Hilmi Türkmen’in de katıldığı törenlerle hizmete açıldı.

Üsküdar-Kadıköy-Maltepe Tramvayı'nın tasarımları tamamlandı! İşte Anadolu Yakası'nın ilk cadde tramvayı!

Üsküdar Meydandan başlayarak, Cevizli'ye kadar gidecek olan Üsküdar-Kadıköy Rıhtım-Cevizli Tramvayı'nın tasarımları tamamlandı. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Doç.Dr. Pelin Alpkökin, X sosyal medya hesabından görselleri paylaştı. İşte o paylaşım ve İstanbulluların yorumları...

Üsküdar ve Kadıköy planları 1940'ta hazırlanmış!

1940 yılında, Üsküdar ile Kadıköy nazım planı hazırlanmış. Bu plana göre Kadıköy'den Moda'ya; Kadıköy'den Üsküdar İskelesi'ne kadar sahilde bir yol planı hazırlanmış.

1947 yılında Üsküdar- Beykoz yolunun inşası için 3,5 milyon liraya ihtiyaç varmış!

1947 yılında Üsküdar Beykoz büyük asfalt sahil yolunun inşası için 3,5 milyon liraya ihtiyaç varmış. 

Üsküdar Belediyesi arsa ve 5 katlı bina satacak! 

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Güzeltepe ve Ahmediye'de yer alan arsa ve 5 katlı binayı satışa çıkardı.

Üsküdar Belediyesi beş katlı bina ve dört arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Ahmediye, Murat Reis, Validei Atik, Güzeltepe ve Küçüksu'da yer alan beş katlı bina ve dört arsayı satışa çıkardı.

Üsküdar Belediyesi, Küçük Çamlıca'daki 1.178 metrekare parseli 29.5 milyon TL'ye satıyor!

Üsküdar Belediyesi tarafından, Küçük Çamlıca'da yer alan 1.178 metrekarelik parseli 29 milyon 465 bin 250 TL bedelle satışa sundu. 

Üsküdar Belediyesi'nin gayrimenkul satışlarına tepki!

Üsküdar Belediyesi Meclisi’nde, Kısıklı Mahallesi’nde yer alan ve imar planlarında “ilköğretim tesisleri” alanı olarak geçen, toplam büyüklüğü yaklaşık 790 metrekarelik iki parselin, belediye şirketi Üsküdar Personel A.Ş.’nin vergi borçlarına karşılık Maliye Hazinesi’ne devredilmesi kararı verildi.

Üsküdar Devlet Hastanesi yıkılıyor!

Üsküdar Devlet Hastanesi’nin yıkılıp yeniden inşa edilmesi kararı alındı. Yeni hastane inşaatı için hazırlanan imar planları İBB Meclisi’nde oyçokluğu ile onaylandı.

Üsküdar'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Üsküdar’da “Büyük Dönüşüm” sloganıyla hızla sürdürülen ve depreme dayanıksız binaların yıkımıyla başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları, meyvelerini veriyor. Erguvan Evleri'nin teslimleri yapıldı.

Üsküdar'da 5 bin konutluk dev dönüşüm başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından İstanbul Üsküdar'da hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. "Üsküdar'da Büyük Dönüşüm 5000 Yeni Konut Projesi' kentsel dönüşüm programına Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve TOKİ Başkanı Ömer Bulut katıldı.

Üsküdar'daki 5 katlı köşk icradan satışa çıkarıldı!

T.C İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi, Üsküdar Hacı Hesna Hatun Mahallesi'nde yer alan 5 katlı tarihi köşkü icradan satışa çıkardı.

Üsküdar Kız Kulesi Konakları'nda tartışma yaratan villa satışı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterlik görevine atanan Can Akın Çağlar, 2018'de Üsküdar Kız Kulesi Konakları’ndaki ipotekli villayı, 2018’de bir bankadan 12 milyon liraya satın almıştı. Villanın değeri şu anda 80 milyon TL.

Acıbadem Mahallesi muhtarlık binasının tahliye edilmesi kararı mecliste!

Üsküdar Belediyesi'nin Acıbadem Mahallesi muhtarlık binasının tahliye edilmesine dair karar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

üsküdar güzeltepe muhtarlık binası Haberi

üsküdar güzeltepe muhtarlık binası


Üsküdar Belediyesi ilçe sınırları içerisinde muhtarlık binalarını yenileme çalışmalarına hız verdi. Son olarak yapımı tamamlanan Kuleli Mahallesi ve Güzeltepe Mahallesi muhtarlık binaları Başkan Hilmi Türkmen’in de katıldığı törenlerle hizmete açıldı.


Programa ilk olarak Kuleli Mahallesi muhtarlık binasının açılmasıyla başlandı sonrasında Güzeltepe Mahallesi Muhtarlık binası hizmete açıldı.


Açılışlara Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, başkan yardımcıları, birim müdürleri, mahalle muhtarları, vatandaşlar ve basın mensupları katıldı.


Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen Kuleli Mahallesi muhtarlığının açılış töreninde yaptığı konuşmasında hangi partiden olduğuna bakmadan tüm muhtarlarla işbirliği içerisinde olduklarını belirterek, “Yeni Türkiye vizyonu doğrultusunda 2023 hedefine giden yolda Üsküdar’da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle 22 yeni eserin bir kısmının açılışını yaptık bir kısmının da temel atma törenini gerçekleştirdik. Güzel insanlara hizmet etmekten büyük...