13 / 05 / 2024

Üsküdar metro inşaatı ne zaman tamamlanacak

Üsküdar metro inşaatı ne zaman tamamlanacak

Üsküdar - Sancaktepe metro hattı inşaatı çalışmalarında vatandaşları korkutan çatlaklar ve bazı binaların tahliye edilmesi üzerine Üsküdar Belediyesi konuyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Üsküdar Belediyesi, Medipol Hastanesi'nin plansız kalan inşaatını durdurdu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin imar planlarını iptal ettirdiği ve arazisi plansız kalan Medipol Hastanesi'nin inşaatını da Üsküdar Belediyesi durdurdu.

Üsküdar Proje İnşaat Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Üsküdar Proje İnşaat Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Taha Tosun tarafından kuruldu.

Sk Sinan Kaya İnşaat Taahhüt Proje Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sk Sinan Kaya İnşaat Taahhüt Proje Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Kaya tarafından kuruldu.

Darılma İnşaat Gıda Otomotiv Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Darılma İnşaat Gıda Otomotiv Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Selahattin Darılma tarafından kuruldu.

Ümraniye-Göztepe Metrosu'nda hak edişler ödenmedi! Metro inşaatı durduruldu!

Ümraniye-Göztepe Metrosu'nda firmalara ödemelerin yapılmaması sebebiyle inşaat durduruldu. 

Murat Ongun'dan 'İBB metro inşaatına beton döktü' iddialarına yanıt!

'İBB Metro inşaatına beton döktü' şeklinde basında çıkan haberlere İBB Sözcüsü Murat Ongun'dan yanıt geldi. Ongun, "O metro hattı değil bir çukur. Metro hattı nedir diye öğrenmek isterseniz eğitim verebiliriz" diye konuştu.

Üsküdar İnvest İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üsküdar İnvest İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İrfan Ayyıldız ve Mustafa Aktaş tarafından kuruldu.

Ankara Güvenpark'taki metro inşaatı TBMM'de!

Ankara Güvenpark'ta devam eden metro inşaatına ve inşaatta oluşan göçük TBMM gündemine taşındı. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, konuya ilişkin soru önergesi sundu.

Sancaktepe metro inşaatında göçük: 1 ölü, 1 yaralı!

Sancaktepe metro inşaatında göçük meydana geldi. Meydana gelen göçükte, 1 işçi yaşamını yitirirken 1 işçi de yaralandı.

Pendik'teki metro inşaatı şantiyesinde patlama!

Pendik'te metro inşaatı şantiyesinde patlama oldu. Kaynarca Mahallesi Tevfik İleri Caddesi'nde yer alan metro şantiyesinde patlama yaşanması üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekibi gönderildi. 

Üsküdar Küçüksu Çocuk Köyü inşası bu yaz başlıyor!

Üsküdar Belediyesi tarafından inşa edilecek olan Küçüksu Çocuk Köyü, inşaatı bu yaz başlıyor. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, köyün Üsküdar'da eşi benzeri olmayacağını dile getirdi. 

Üsküdar Ct İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Üsküdar Ct İnşaat Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 40 bin TL sermaye bedeli ile Cabir Tellioğlu tarafından kuruldu.

Üsküdar-Beykoz Metro hattı projesi rafa kaldırıldı!

Beykozlu vatandaşların uzun zamandır beklediği Üsküdar Beykoz metro hattı için üzen haber geldi. İBB Raylı Sistemler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre; proje 2024'ten sonra değerlendirilecek. 

Üsküdar metro inşaatı ne zaman tamamlanacak Haberi

Üsküdar metro inşaatı ne zaman tamamlanacak

Açıklamada, ''Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe metro hattı inşaatı çalışmaları; İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Doğuş Grubu’nun ortaklaşa yürüttüğü bir proje olup Üsküdar Belediyesi’nin konuyla ilgili her hangi bir görev yetki ve sorumluluğu bulunmamaktadır'' denilerek, şu ifadelere yer verildi:



Metro çalışmaları sırasında Mimar Sinan Mahallesi, Sabahattin İskele Sokak’ta binalarda ve zeminde meydana gelen çatlaklar sonrası; Üsküdar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, can ve mal emniyetini sağlamak için çevre güvenliği tertibatı alarak İBB tarafından mühürlenen binalara giriş-çıkışları kontrol etmek gayesiyle ekiplerini görevlendirmiştir.


Özellikle bazı basın organlarında yer alan haberlerde ve sosyal medyada yapılan paylaşımlarda belediyemizin haksız şekilde ithamlara hedef olduğunu görmek son derece üzücü olup yaşanılanların Üsküdar Belediyesi ile hiçbir ilgisinin bulunmadığının altını çizmek isteriz.


'Binalar Tedbir Amaçlı Boşaltılmıştır'


26 Temmuz 2015 tarihinde zeminde ve binalarda oluşan çatlaklar sonrası İTÜ’den iki...