09 / 05 / 2024

Üsküdar-Sancaktepe metrosu inşaatı ne durumda

Üsküdar-Sancaktepe metrosu inşaatı ne durumda

Türkiye'nin ilk sürücüsüz metro hattının inşaatı bitmek üzere. Metro tamamlandığında Üsküdar-Sancaktepe arası 24 dakikaya inecek. Metro hattı çalışmalarında, 16 istasyonun 11 tanesinde kaba inşaat bitti ve ince işçiliğe geçildi.

Üsküdar Belediyesi, Medipol Hastanesi'nin plansız kalan inşaatını durdurdu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin imar planlarını iptal ettirdiği ve arazisi plansız kalan Medipol Hastanesi'nin inşaatını da Üsküdar Belediyesi durdurdu.

1947 yılında Üsküdar- Beykoz yolunun inşası için 3,5 milyon liraya ihtiyaç varmış!

1947 yılında Üsküdar Beykoz büyük asfalt sahil yolunun inşası için 3,5 milyon liraya ihtiyaç varmış. 

Üsküdar Proje İnşaat Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Üsküdar Proje İnşaat Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Taha Tosun tarafından kuruldu.

Sk Emlak Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sk Emlak Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Güngören'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Semih ;Kurt tarafından kuruldu.

Üsküdar İnvest İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üsküdar İnvest İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İrfan Ayyıldız ve Mustafa Aktaş tarafından kuruldu.

İş GYO Üsküdar projesi ön talep topluyor!

İş GYO Üsküdar projesi için ön talep süreci başladı. Toplam 7 blok halinde yükselen projede, konutlar, ofisler ve ticari alanlar yer alacak...

Bayer-Yiğit Grup ortaklığı Üsküdar projesi geliyor! Yeni proje!

Bayer-Yiğit Ortak Girişimi Adi Ortaklığı, Üsküdar projesi için düğmeye bastı. Proje 98 milyon 801 bin 770 TL'ye mal olacak.

Sancaktepe metro inşaatında göçük: 1 ölü, 1 yaralı!

Sancaktepe metro inşaatında göçük meydana geldi. Meydana gelen göçükte, 1 işçi yaşamını yitirirken 1 işçi de yaralandı.

Kocaeli Darıca'da inşaat kazası: 1 yaralı!

Kocaeli'ye bağlı Darıca'da inşaatın iskelesi çökmesi sonucunda bir işçi yaralandı. 

Üsküdar Küçüksu Çocuk Köyü inşası bu yaz başlıyor!

Üsküdar Belediyesi tarafından inşa edilecek olan Küçüksu Çocuk Köyü, inşaatı bu yaz başlıyor. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, köyün Üsküdar'da eşi benzeri olmayacağını dile getirdi. 

Üsküdar Ct İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Üsküdar Ct İnşaat Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 40 bin TL sermaye bedeli ile Cabir Tellioğlu tarafından kuruldu.

Dar Mimarlık İnşaat Taahhüt Tasarım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dar Mimarlık İnşaat Taahhüt Tasarım Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Alihan Kalaycıoğlu ve Emre Matgöncü ortaklığında kuruldu.

Api Group İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Turizm Seyahat Acentası Üsküdar Şubesi açıldı!

Api Group İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Turizm Seyahat Acentası Üsküdar Şubesi Üsküdar'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Caner Apaydın tarafından açıldı.

Üsküdar-Sancaktepe metrosu inşaatı ne durumda Haberi

Üsküdar-Sancaktepe metrosu inşaatı ne durumda

Türkiye'nin ilk sürücüsüz metro hattının inşaatı bitmek üzere. Metro tamamlandığında Üsküdar-Sancaktepe arası 24 dakikaya inecek


İstanbul’un en önemli ulaşım akslarından birini oluşturacak Üsküdar-Ümraniye- Çekmeköy Metrosu çalışmalarında sona gelindi. Türkiye’nin ilk sürücüsüz metro hattı olma özelliğini taşıyan hat, peron kapı sistemiyle yolculara yüksek güvenlik sağlıyor.


Anadolu Yakası’nda yer alan Üsküdar- Ümraniye-Çekmeköy Metro Hattı çalışmalarında, 16 istasyonun 11 tanesinde kaba inşaat bitti ve ince işçiliğe geçildi.


Bu istasyonlarda elektromanyetik sistemler, asma tavanlar ve duvar çinileri yerleştiriliyor. Diğer istasyonlardaki kaba inşaatın ise sonuna gelindi. Metro tamamlandığında Üsküdar-Sancaktepe arası 24 dakikaya...