07 / 05 / 2024

Üsküdar spor tesisi

Üsküdar spor tesisi

Beylerbeyi Spor Vadisi Projesi için Üsküdar Belediyesi ve Vakıflar Genel Müdürlüğü Beylerbeyi Stadı’nın bulunduğu araziyi 25 yıllığına kiralayan protokolü imzaladı. Projenin bitiş tarihi ise 19 Mayıs 2018 olarak duyuruldu.

Darıca, modern spor tesisi için gün sayıyor!

Kocaeli Darıca ilçesine bir spor tesisi daha kazandırılıyor. Bağlarbaşı Mahallesi’nde inşa edilen spor tesisi özgün mimarisiyle göz dolduruyor. 

Üsküdar Prof. Dr. Raşit Küçük Kültür ve Spor Merkezi'nin temeli atıldı!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Üsküdar Belediyesi tarafından projelendirilen Prof. Dr. Raşit Küçük Kültür ve Spor Merkezi'nin temelini attı...

Kocaeli Darıca’ya dev spor tesisi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Darıca’da dev spor tesisi inşa edilecek. İnşa edilecek spor salonunun çalışmalar başlatılıyor.

Üsküdar'da 16 milyon TL'ye icradan satılık turistik tesis!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Salacak Mahallesi'nde yer alan turistik tesisi 16 milyon 100 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.  Satışa konu olan gayrimenkulün ilk ihale tarihi 26 Şubat 2018 tarihinde gerçekleşecek. 

Üsküdar Selami Ali Sosyal Tesisleri’nin temeli atıldı!

Üsküdar Belediyesi'nin Selami Ali Mahallesi’nde hayata geçirdiği içerisinde kapalı spor salonu, düğün salonu, otoparkın bulunduğu Selami Ali Sosyal Tesisleri’nin temeli atıldı.

Üsküdar Selamsız Spor Kulübü Tesisleri açıldı!

Üsküdar Belediyesi'nin hayata geçirdiği Selamsız Spor Kulübü Tesisleri vatandaşların hizmetine açıldı. Açılışa Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler de katıldı.

Üsküdar Cüneyt Çakır Spor Kompleksi açıldı!

Üsküdar Belediyesi'nin Ünalan'da hayata geçirdiği Cüneyt Çakır Spor Kompleksi ve 5 derslikli bilgi evi vatandaşların hizmetine açıldı.

Üsküdar Muhsin Yazıcıoğlu Spor Salonu açıldı!

Üsküdar Belediyesi ve Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından inşa edilen Muhsin Yazıcıoğlu Spor Salonu hizmete açıldı. 15 bin metrekarelik alan Muhsin Yazıcıoğlu Spor Salonu protokol üyeleri tarafından açıldı.

Girişimciler Üsküdar Burhan Felek Köşkü’nde çalışıyor!

Üsküdar Burhan Felek Köşkü’nün bütün odaları gençlere tahsis edilirken internet ve teknolojik altyapı hizmetleri de spor, oyun, anket, güvenlik, emlak alanlarında ürün geliştiren girişimcilere tahsis ediliyor.

Üsküdar Medeniyet Okulu açıldı!

Üsküdar Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından başlatılan Medeniyet Okulu, Münevver Ayaşlı Kültür Merkezi’nde eğitime başladı.

Üsküdar Bağlarbaşı Spor Kompleksi Kasım'da açılıyor!

Üsküdar Belediyesi 2017 yılı bütçesi, belediye meclisinde görüşülerek oy çokluğuyla kabul edildi. İlçede planlanan yatırım ve projeler ile müdürlük harcama kalemlerini içeren bütçe 410 Milyon TL olarak meclisten geçti. Mecliste Üsküdar yatırımları da ele alındı...

Üsküdar'a dev spor kompleksi geliyor!

Beylerbeyi Spor Vadisi Projesi için Üsküdar Belediyesi ve Vakıflar Genel Müdürlüğü Beylerbeyi Stadı’nın bulunduğu araziyi 25 yıllığına kiralayan protokolü imzaladı. Projenin bitiş tarihi ise 19 Mayıs 2018 olarak duyuruldu.

Çamlıca'ya yeni spor tesisi inşa ediliyor!

İstanbul'un köklü klüplerinden Çamlıca Spor tesislerine bir yenisi daha eklendi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda gerçekleşen altyapı tesisinin açılışına Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve duayen teknik direkdör Yılmaz Vural'da katıldı.

Üsküdar spor tesisi Haberi

Üsküdar spor tesisi

Beylerbeyi Spor Vadisi Projesi için Üsküdar Belediyesi ve Vakıflar Genel Müdürlüğü Beylerbeyi Stadı’nın bulunduğu araziyi 25 yıllığına kiralayan protokolü imzaladı. İçerisinde 6 bin kişilik 2 tane futbol sahası, yürüyüş ve dinlenme alanları ve otoparkın da olacağı dev spor kompleksi 40 dönümlük bir arazi üzerinde olacak. Projenin bitiş tarihi ise 19 Mayıs 2018 olarak Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen tarafından duyuruldu.


İmza töreni öncesi gösteri maçı düzenlendi. Alp Yalman, Bülent Korkmaz, Hikmet Karaman, Hami Mandıralı, Büyük Bülent, Şenol Özdemir, Semih Yuvakuran ve Hasan Vezir’den kurulu şöhretler karması takımı, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve Üsküdar Belediyesi çalışanlarının yer aldığı takıma 2-0 mağlup oldu. Golleri Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen atarken gösterdiği performansla göz doldurdu.


"40 DÖNÜMLÜK ARAZİYİ 25 YILLIĞINA KİRALIYORUZ"


Üsküdar Belediye Başkanı...