27 / 04 / 2024

üsküdar yerinde dönüşme kararı aldı

üsküdar yerinde dönüşme kararı aldı

Tarihi bir karar için olağan üstü toplanan Üsküdar Belediye Meclisi, kentsel dönüşüm konusunda 'verinde dönüşüm' yönünde karar aldı. Yerinde dönüşüm, mülkiyeti Üsküdar Belediyesine ait Yavuztürk Mahallesindeki arazilerle başlayacak.

Bakan Özhaseki: Yerinde dönüşüme en fazla müracaat Hatay'dan geldi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, yerinde dönüşüme en fazla müracaatın Hatay'dan geldiğini kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

Yerinde dönüşümde flaş gelişme! Bakan Özhaseki kredi ve hibe miktarının artırıldığını açıkladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Yerinde Dönüşüm" kampanyasına ilişkin son dakika açıklamasında bulundu. Özhaseki, deprem bölgesindeki projelerde hibe ve kredi miktarının konutlar için arttığını bildirdi. 

Bakan Mehmet Özhaseki açıkladı! Yerinde dönüşüm başvuru sayısı 175 bin 703 oldu!

Yerinde dönüşüm başvurusuna başvurular her geçen gün artmaya devam ediyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki bugün itibariyle yerinde dönüşüme başvuru yapanların sayısının 175 bin 703 olduğunu açıkladı.

Yerinde dönüşüme TOKİ desteği!

Depremin terörle mücadele kadar önemli, siyaset üstü bir konu olduğundan bahseden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yerinde dönüşümün gerekirse TOKİ tarafından yapılacağını söyledi.

Muharrem İnce: Kentsel dönüşümde hedef yerinde dönüşüm!

Üsküdar'da düzenlenen mitingde halka seslenen CHP'nin cumhurbaşkanı adayı İnce, İstanbul gibi büyük kentlerde, kentsel dönüşüm hedefinin yerinde dönüşüm olduğunu söyledi.

Üsküdar kentsel dönüşüm toplantısı yarın!

Üsküdar Kentsel dönüşümle daha da güzelleşiyor. Yapımı devam eden Çamlıca Cami’si ve çevresindeki eski yapıların yeniden imarıyla Üsküdar İstanbul’un gözbebeği olamaya devam edecek. 

Üsküdar kentsel dönüşüm toplantısı ertelendi!

Üsküdar'daki kentsel dönüşümün konuşulacağı kentsel dönüşüm toplantısı ertlendi. Üsküdar kentsel dönüşüm toplantısı için yeni tarih henüz açıklanmadı. 

Üsküdar kentsel dönüşüm toplantısı 12 Aralık'ta!

Üsküdar Kentsel dönüşümle daha da güzelleştirilecek. Yapımı devam eden Çamlıca Cami’si ve çevresindeki eski yapıların yeniden imar edilmesi ile Üsküdar kentsel dönüşümle yeni bir çehreye kavuşacak.

Üsküdar’daki dönüşüm Türkiye’ye örnek olacak!

Üsküdar'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, ”Üsküdar’da başlayan dönüşüm, her ayrıntısıyla Türkiye’ye örnek olacak" dedi.

Üsküdar'da plan kotları düzenlemesi yeniden gündemde!

Üsküdar'da dönüşümün önünü açmak ve kaçak yapılaşmayı önlemek için 16 mahallede toplam 270 bin kişiyi ilgilendiren plan değişikliği İBB Meclisi’nde onaylanmıştı. Ancak bu plan yeniden görüşülecek.

Sarıyer'de yerinde dönüşüm başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Sarıyer'de kentsel dönüşüm söz verdi. Bakan Özhaseki, Armutlu ve Derbent’te proje geliştirdiklerini belirterek, “Sarıyer’de yerinde dönüşüme başlıyoruz” dedi

Üsküdar'daki dönüşümde aksama yok!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, ilçenin 16 mahallesini ilgilendiren kentsel dönüşüm kapsamında projenin iptal edildiğine dair bazı duyumların yanlış olduğunu belirtti. Türkmen, ''Dönüşüm tıkır tıkır işliyor'' dedi.

TOKİ Üsküdar'da kentsel dönüşüme gidiyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Üsküdar'da dönüşüme gidiyor. Kirazlıtepe ve Ferah Mahalleleri'nde gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm projesi için teknik danışmanlık hizmeti alınacak.

üsküdar yerinde dönüşme kararı aldı Haberi

üsküdar yerinde dönüşme kararı aldı


Tarihi bir karar için olağan üstü toplanan Üsküdar Belediye Meclisi, kentsel dönüşüm konusunda 'verinde dönüşüm' yönünde karar aldı. Yerinde dönüşüm, mülkiyeti Üsküdar Belediyesine ait Yavuztürk Mahallesindeki arazilerle başlayacak. Üsküdar Belediye Meclisi, başta 'yerinde dönüşüm' olmak üzere 4 maddeyi görüşmek için olağanüstü toplandı. Yaz tatiline rağmen meclis üyelerinin çoğunluğunun katıldığı toplantı. Üsküdar Belediyesi nin Boğaz bölgesindeki mahallelerde, mülkiyeti kendisine ait arsa ve arazilerde gerçekleştirmek istediği yerel dönüşüm ile ilgili krokili, fotoğraflı ve ayrıntılı bilgi verilmesiyle başladı. Hazırlanan teklifte Boğaz bölgesindeki mahallelerde, yapılacak olan dönüşüm iciıı. Meclis karamla yönetime TOKİ'yle anlaşma yetkisi verilmesi istendi. Meclis üyelerini bilgilendirmek için söz alan Belediye Başkanı Hilmi Türkmen. İstanbul'un deprem kuşağında olduğuna dikkat çekerek. "İnsanlarımızı depreme hazır hale getirmek. Özellikle yerel meclislerin en önemli görevidir....