04 / 05 / 2024

Üsküdarda inşaat kazası yaşandı

Üsküdarda inşaat kazası yaşandı

Türkiye'de ölümlü iş kazaları en çok maden ve inşaat sektörlerinde oluyor. Son acı olay Üsküdar Küplüce'de bir villa inşaatında yaşandı. 2 metre yüksekten düşen kayanın altında kalan Başar Mustafa Keleş öldü.

Ofis Üsküdar İnşaat Mimarlık Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ofis Üsküdar İnşaat Mimarlık Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Vildan Sofu tarafından kuruldu.

Emaar AVM inşaatında çalışan işçiler evlerine gönderildi!

Üsküdar Emaar AVM inşaatında çalışan işçiler, koronavirüs salgını nedeniyle riskli ortamlarda çalıştıkları belirterek işçiler firmasına başvurdu. Patron, işçilerin özel araçlarla memleketlerine gönderilmesi ve ücretlerinin ödenmesini kabul etti…

Makedonya’da kalan 26 Türk inşaat işçisi yardım istedi!

Makedonya'nın Üsküp kentindeki bir inşaat şantiyesinde görev yapan 26 Türk işçisi koronavirüsü nedeniyle ülkeden çıkamadıklarını ve şantiyede kötü şartlar altında kaldıklarını söyleyerek yetkililerden yardım istedi…

Acıbadem Tibaş Parkı inşaatında gerginlik yükseliyor!

İstanbul Üsküdar'daki Tibaş Parkı’nda yapılan yurt inşaatın yargının durdurma kararına rağmen devam edilmesine mahallelinin tepsi artıyor. Mahalle halkı "Üsküdar Belediyesi Başkanı Hilmi Türkmen,  Üsküdar ilçemize vermiş olduğu kamusal zararların hesabını verecek" dedi..

Üsküdar Tibaş Parkı'nda durdurma kararı verilen inşaat devam mı ediyor?

İstanbul Üsküdar'daki Tibaş Parkı’nda yapılan yurt inşaatın yargının durdurma kararına rağmen devam edilmesi vatandaşlardan tepki alıyor. Avukat Onur Cingil, "Devletin mahkemesini tanımayanlar bu kaçak inşaata devam ettiler" dedi...

Üsküdar Kirazlıtepe dönüşüm projesinin inşaatı tam gaz!

Üsküdar Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm projesi ile inşaatı süren Kirazlıtepe dönüşüm bölgesinin ilk etabındaki 500 konutun inşası hızla devam ediyor.

İnşaat sektörüne yerli ürün dopingi!

Yerli bir firmanın üreterek dünya piyasasına sunduğu püskürtmeli saten macun ‘Spraygips’ inşaat sektöründe de adeta bir devrim olarak nitelendiriliyor. 

Kalyon inşaat Nevbahar Üsküdar projesi!

Kalyon inşaat Nevbahar Üsküdar projesinde ön talepler toplanıyor. İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar merkezde inşa edilen projede 4 blokta 188 konut ve 120 ticari alan bulunuyor. 

İşte İstanbul'da inşaatı devam eden 16 metro hattı!

"Her yerde metro, her yere metro" hedefi ile çalışmalarına devam eden İBB, İstanbul'da 16 metro hattı inşa ediyor. Üsküdar, Halkalı, Başakşehir, Eminönü.. Peki bu metrolardan hangisi sizin evinizin bulunduğu ilçeden geçiyor? İşte İstanbul'da inşaatı devam eden 16 metro hattı!

ABD'de inşaat robotu üretildi!

ABD'de mühendisler, inşaat malzemelerini, tıpkı 3 boyutlu alaşım baskıda olduğu gibi, enjektörlerle akışkan formda püskürterek yapı formları kurabilen inşaat robotu üretti.

Çanakkale Köprüsü ihalesi onaylandı, inşaat başlıyor!

Dün ihale sonucu açıklanan 1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaatı 18 Mart'ta başlayacak. Çanakkale Köprüsü ihalesini Türk Kore ortak girişimi, Kore firması Daelim ve SK ile Türkiye'den Yapı Merkezi ve Limak'tan oluşan de ortak girişim grubu kazandı.

Üsküdar Validebağ'daki sosyal tesis inşaatı durduruldu!

Üsküdar Validebağ'da tekrar inşaat çalışmaları girişimi tepkilere yol açtı. Validebağ Gönüllüleri girişimi inşaatı durdurdu .

Üsküdar Çamlıca Camii'nin kaba inşaatı tamamlandı!

6 Ağustos 2013 tarihinde yapımına başlanan Üsküdar Çamlıca Camii'nin kaba inşaatı tamamlandı. Çalışmalar kapsamında camiinin 6 minaresi tamamlandı.

Üsküdarda inşaat kazası yaşandı Haberi

Üsküdarda inşaat kazası yaşandı

Türkiye'de ölümlü iş kazaları en çok maden ve inşaat sektörlerinde oluyor.  Son acı olay Üsküdar Küplüce'de bir villa inşaatında yaşandı.  İşçilerden Başar Mustafa Keleş (22) iş makinesiyle 2 metre derinlikte kaza yapıyordu. 2 metre yüksekten düşen kayanın altında kalan Başar Mustafa Keleş...