19 / 05 / 2024

Üsküdarda satılık apartman fiyatları

Üsküdarda satılık apartman fiyatları

İstanbul Anadolu Sulh Mahkemesi, İstanbul İli Üsküdar İlçesi'nde yer alan satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 3 milyon 550 bin TL olarak belirlendi.

Fatih'te 39 milyon TL'ye icradan satılık apartman!

İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından Fatih İlçesi Alemdağ Mahallesi'nde bulunan bahçeli kargir konak ve apartman nitelikli taşınmaz satışa çıkıyor. Gayrimenkulün satış bedeli ise 39 milyon TL olarak belirlendi. 

Andiçen Villaları Sitesi'nde 46 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul Anadolu Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Kandilli Mahallesi, 934 ada, 50 parselde yer alan villayı 46 milyon TL'ye satılık villa...

Rumeli Hisarı'nda 25 milyon TL'ye icradan satılık apartman hissesi!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Rumeli Hisarı Mahallesi 1468 ada, 49 parselde kayıtlı apartmanın 1/2 hissesi 25 milyon TL'ye icradan satılıyor...

Kayseri Melikgazi'de 6,6 milyon TL'ye icradan satılık apartman!

Kayseri 1. İcra Dairesi tarafından Melikgazi ilçesi Yıldırım Beyazıt Mahallesinde bulunan bir adet apartman 6 milyon 579 bin 276 liraya satılıyor. İhale 3 Haziran 2019'da gerçekleşecek.

Balıkesir Valiliği'nden 3.2 milyon TL'ye satılık apartman!

Balıkesir Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından Karesi İlçesi, Atatürk Mahallesinde bulunan apartman ihale ile satılıyor...

Bebek'te 3.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Bebek Mahallesi'nde yer alan icradan satılık bahçeli kargir apartman 3 milyon 200 bin TL bedel ile satışa sunuldu. 

Okula yakın satılık ev en çok Üsküdar ve Beyoğlu'nda arandı!

TEOG yerine getirilen adrese dayalı yerleştirme sistemi ile vatandaşlar ev arayışına girdiler. Okula yakın satılık ev en çok Üsküdar ve Beyoğlu'nda arandı. 

Altunizade Koşuyolu Koru Evleri satılık!

Üsküdar'a bağlı Altunizade bölgesinde inşa edilen Altunizade Koşuyolu Koru Evleri satılık daire fiyatları metrekare birim bazında 5 bin dolardan başlıyor.

Türk Hava Kurumu'ndan Amasya'da satılık apartman ihalesi!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığından: Amasya Merkez İlçesi, Dere Mahallesi'nde bulunan kargir apartmanı satışa çıkardı. Apartmanın ihalesi 22 Temmuz 2016'da gerçekleştirecek.

Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Vakfı satılık hastane binası arıyor!

Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Vakfı, amacına ve hizmet konularına yönelik çalışmalarını sürdürebileceği TİSK Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Eğitim, Araştırma ve Uygulama Hastanesi kurmak üzere, kiralık veya satılık bina arıyor.

Üsküdar Çengelköy Park Evleri satılık!

Üsküdar Çengelköy Park Evleri satılık konut tipleri arasında 2+1'den 6+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Banka kredisiyle ödeme yapılabilen projede teslimlerin 2016 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Ortadoğu Grup Resim İstanbul satılık daire!

Konum bilgisine göre Üsküdar'a 24 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje Ortadoğu Grup tarafından hayata geçiriliyor. Ortadoğu Grup Resim İstanbul satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Resim İstanbul Orman Evleri satılık!

Lokasyon bilgisi kapsamında Üsküdar 24 dakika kadar uzaklıkta yer alan projede toplam 1.310 adet daire yer alıyor. Resim İstanbul Orman Evleri satılık seçenekleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Üsküdarda satılık apartman fiyatları Haberi

Üsküdarda satılık apartman fiyatları

T.C. İSTANBUL ANADOLU (SULH HUKUK MAH.) SATIŞ MEMURLUĞU TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI



1 NO'LU TAŞINMAZIN


Özellikleri : İstanbul il, Üsküdar ilçesi, Salacak Mahallesi, Salacak iskele Arkası Sokağı üzerinde kain 20 pafta, 353 ada, 40 parsel sayılı 771,95 m2 miktarlı arsada kurulmuş olan 9 sokak kapı no'lu kat mülkiyetli bahçeli betonarme karkas apartmanda 28/100 arsa paylı zemin kat (1) no'lu dairenin tamamıdır. Ana bina Bodrum + Zemin+ 2 Normal kattan ibaret 4 katlı, bahçeli betonarme karkas apartman olup dış cephesi kısmen taraklı mozaik sıvalı ve ahşap kaplamalı boyalı, üzeri ahşap oturtma çatı üstü kiremit kaplı ve parsel etrafı duvar üzeri demir parmaklık ile muhafazalıdır. Binaya bahçe içinden 3 basamak çıkılarak zemin kattan ahşap doğramalı kapıdan girilmekte olup katlar arası mermer basamaklı, demir...