02 / 05 / 2024

üsküdarda yol kapalı

üsküdarda yol kapalı

Marmaray'ın açılış töreni nedeniyle, bugün Üsküdar'da saat 08.00'den tören bitimine kadar, Paşalimanı Caddesi, Üsküdar meydan otobüs durakları, Bağlarbaşı meydandan Cumhuriyet Caddesi, Selman-ı Pak Caddesi gibi birçok yol kapalı..

Üsküdar ve Kadıköy planları 1940'ta hazırlanmış!

1940 yılında, Üsküdar ile Kadıköy nazım planı hazırlanmış. Bu plana göre Kadıköy'den Moda'ya; Kadıköy'den Üsküdar İskelesi'ne kadar sahilde bir yol planı hazırlanmış.

Üsküdar Belediyesi Maltepe ve Tuzla'da 2 arazi satacak!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul Maltepe ve Tuzla'da yer alan 2 adet araziyi satışa çıkardı. Söz konusu araziler konut+park+yol imarlı.

İstanbullulara kötü haber! Megakentin göbeğindeki o yol 15 gün kapatılacak! İşte ayrıntılar... 

İstanbullulara kötü haber geldi. Megakentin göbeğinde İSKİ tarafından başlatılan içme suyu hattı yenileme çalışması nedeniyle o yol 15 gün kapalı kalacak. İşte ayrıntılar...

Üsküdar Bulgurlu'da 2 bin 350 metrekarelik parselin imarı değiştirildi!

İBB Meclisi'nin mart ayı oturumlarında Üsküdar Bulgurlu'da “Karayolları yol kenarı koruma kuşağında” kalan yaklaşık 2 bin 350 metrekarelik parselin imarı “konut”, “park” ve “yol” alanı yapıldı.

Kapalı Maraş için yol haritası hazırlandı!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, yaptığı açıklamada, Türkiye'nin kapalı Maraş'ın açılması için verdiği desteğe dikkat çekti.

Üsküdar Ahmediye Külliyesi’nde restorasyon tepkisi!

Üsküdar Ahmediye Külliyesi’ndeki restorasyonda ortaya çıkan görüntü tepkilere yol açtı. Vakıflar Genel Müdürlüğü şikâyetler üzerine kontrol teşkilatını görevden aldı ama soruna bir çözüm bulamadı.

Kapalı Maraş'ın açılma süreci hızlandırılıyor!

Ankara ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) yönetimi, koronavirüsle beraber 1974 yılından bu yana kapalı olan Maraş'ın açılması hakkında çalışmalar hızlandı. 46 yıl boyunca kapalı olan "Hayalet Şehir" in yeniden faaliyete geçmesi için yol haritası belirlendi.

Üsküdar Selimiye Kışlası imar planı tadilatı askıda!

Üsküdar İlçesi, Selimiye Mahallesi, 4 pafta, 301 ada, 7 parselin ve 320 ada, 35 parsel, 307 ada, 1 parsel, 1335 ada, 129 ve 163 parseller 301 ada, 7 parsel ile 307 ada, 1 parsel arasındaki yol alanına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı.

Kapalıçarşı'nın altyapısı kazısız yenileniyor!

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'nce (İSKİ), Kapalıçarşı'nın yeraltı atık su hattının yenilenmesi ve içme suyu hattı döşenmesi işlemi kazı yapılmadan gerçekleşiyor.

Üsküdar Üçpınarlar revize yol projesi imar değişikliği askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Üsküdar İlçesi, Üçpınarlar Caddesi Revize Yol Projesi'ne ilişkin imar değişikliğini bugün askıya çıkardı..

Üsküdar Belediyesi'nden 10 milyon TL'ye satılık arsa!

Üsküdar Belediye Başkanlığı, Çengelköy (Mehmet Akif Ersoy) Mahallesi'ndeki taşınmazını kat karşılığı inşaat yöntemiyle kapalı teklif usulü ihale ile satıyor..

Üsküdar'ın yolları yenileniyor!

Üsküdar Belediyesi, daha rahat bir kent yaşamı amacıyla bazı mahallesi ve caddelerde yol yenileme çalışmaları yürütüyor...

Üsküdar Belediyesi'nden 15 milyon TL'ye satılık arsa!

Üsküdar Belediyesi tarafından Çengelköy (Mehmet Akif Ersoy) Mahallesi'ndeki arsa Kat Karşılığı İnşaat Yöntemiyle Kapalı Teklif Usulü ihale ile satılıyor..

üsküdarda yol kapalı Haberi

üsküdarda yol kapalı

MARMARAY'IN açılış töreni nedeniyle, bugün Üsküdar'da saat 08.00'den tören bitimine kadar, Paşalimanı Caddesi, Üsküdar meydan otobüs durakları, Bağlarbaşı meydandan Cumhuriyet Caddesi, Selman-ı Pak Caddesi, Selami Ali Mahallesi, Gazi Caddesi, Harem sahil yolu otogar kavşaktan itibaren, Hakimiyeti Milliye Caddesi, Dr. Fahri Atabey Caddesi, Halka Caddesi Ahmediye meydandan itibaren trafiğe kapanacak. Öte yandan Cumhuriyet Bayramı kutlamaları nedeniyle Şehir Hatları'nın bazı akşam seferleri de iptal edildi....