05 / 05 / 2024

üsküdardaki çeşmelerin onarımı

üsküdardaki çeşmelerin onarımı

Çevre düzenlemesi adı altında yıkılan Türkiye Gazetesi çeşmeleri için Üsküdar Belediyesi yaklaşık 4 ay önce çeşmelerin yapılacağı sözünü vermesine rağmen bu söz hâlâ yerine getirilmedi.

Sigorta şirketleri mini onarım şartlarında değişikliğe gitti! Aracı olanlar mutlaka okusun!

Eski mini onarım kapsamı olarak cam çatlağı, döşeme yanığı, tamponlarda oluşan küçük çizikler ön plana çıkarken, yeni uygulamada kasko hasarsızlık indirimi bozulmadan daha kapsamlı çözümlere gidildi.

Anadolu Otoyolu trafiğe mi kapandı? Bolu Dağı kesiminde bakım ve onarım çalışması başladı mı?

Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı kesiminde üstyapı bakım ve onarım çalışmaları başlatıldı. Peki, ulaşım nasıl gerçekleştirilecek? İşte detaylar...

TOKİ Kuzey Ankara Girişi projesi onarım ihalesi yarın!

Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesinde Yer Alan 1-2-3-4-5-6-7-8 -9-10-11-12-14-16 ve 18 Etaplarda Muhtelif Bloklardaki Konutlara Ait Bakım Onarım İşi (E-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Kuzey Ankara Girişi'ndeki konutlar için onarım ihalesi!

Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesinde Yer Alan 1-2-3-4-5-6-7-8 -9-10-11-12-14-16 ve 18 Etaplarda Muhtelif Bloklardaki Konutlara Ait Bakım Onarım İşi (E-ihale) ihalesi 10 Ağustos 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Çatı onarımı ortak gider midir?

Posta köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü yazısında bir okuyucusunun '2 katlı evimiz var. Alt katta amcam oturuyor. Çatının onarılması gerekiyor. Onarımı için alt katta oturan amcam para vermeyeceğini söylüyor. Nasıl yol izlemeliyim?' sorusunu yanıtladı.

Çatı onarım sözleşmesi nasıl yapılır?

Posta köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü yazısında bir okuyucusunun 'Evimin çatısının onarımı gerekiyor ancak malum çatı riskli bir çalışma alanı. Sorumluluktan kurtulmak için ne gibi bir sözleşme yapmalıyım?' sorusunu yanıtladı.

Tunca Nehri'ndeki Gazimihal Köprüsü'nün onarım çalışmaları mecliste!

Tunca Nehri üzerinde bulunan Gazimihal Köprüsü'nün onarım çalışmaları ve ne zaman trafiğe açılacağı meclis gündeminde konu oldu...

Çatı onarımı tüm malikleri ilgilendirir mi?

Posta köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü yazısında kendisine yöneltilen''Binamızın yaşı nedeni ile çatısında önemli problemler var. Çatı altındaki daireler su sızmalarından şikayetçi. Ancak toplantılarda buraların onarımı için yeterli çoğunlukta karar çıkmıyor. Bu nedenle de onarımı yapamıyoruz.  Bunu

Çanakkale Bakırköy Camii'nde onarım çalışmaları başladı!

Çanakkale’nin Gelibolu İlçesi Bayırköy Köyü Camii’nde bakım ve onarım işlemleri başlatıldı.Gelibolu İlçe Müftüsü Dr. İbrahim Özler konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, mezkur caminin bir takım tadilat ve tamirat işlemleri için çalışmaların başladığı belirtti.

İzmit'te bakım ve onarım çalışmaları başladı!

İzmit Belediyesi, ilçe genelindeki bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Tepeköy'de tel çit ve Kuruçeşme'de de boyan badana çalışması yapıldı.

İzmit'te bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor!

İzmit Belediyesi, ilçe genelindeki bakım ve onarım çalışmalarına hız verdi. İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, şehrin dört bir yanında bakım ve onarım çalışması yapıyor.

Topuk Yaylası tesislerinde bakım ve onarım başladı!

Fenerbahçe Kulübünün, Düzce'nin Kaynaşlı ilçesine bağlı Topuk Yaylası tesislerine giden yolda bakım ve onarım çalışması yapılıyor.

Kilis’teki tarihi çeşmeler bakım ve onarım bekliyor!

Kilis’te geçmişi asırlara dayanan çeşmeler ilgi bekliyor. Tarihi ve yeni çeşmelerin yoğun olarak bulunduğu kentlerden olan Kilis’te ki özellikle tarihi çeşmeler, ilgisizlik ve bakımsızlıktan tahrip oluyor.

üsküdardaki çeşmelerin onarımı Haberi

üsküdardaki çeşmelerin onarımı


Üsküdar'da 30 yıldır vatandaşlara su ulaştıran ve geçtiğimiz aylarda çevre düzenleme çalışması bahane edilerek yıkılan 3 adet Türkiye Gazetesi çeşmesinin hâlâ yapılmaması tepki çekiyor. Gazetemizin hayratı olan çeşmelerin yıkılması vatandaşlar tarafından da protesto edilmişti. Gerek okuyucularımızın gerekse Üsküdarlıların tepkileri üzerine 4 ay önce açıklama yapan Üsküdar Belediyesi, çeşmelerin yapılacağı sözünü vermesine rağmen bu söz hâlâ yerine getirilmedi. Bölge sakinlerinden gelen eleştiriler üzerine bilgi istediğimiz Üsküdar Belediyesi yetkililerine bugüne kadar çeşmelerin neden yapılmadığını sorduk. Yetkililer, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara'nın fen işlerine talimat verdiğini ve çeşmelerin yerine yenisinin yapılacağını söylediler ancak tarih veremediler. Semt sakinlerinden Ömer Yılmaz ise daha vahim bir ihbarda bulundu. Yılmaz, "15 senedir burada oturuyorum. Çeşmenin yıkılması bizleri çok üzdü. Buralarda mezarlığa gelenler abdest alır, sıcaktan bunalanlar...