09 / 05 / 2024

üsküdarın tarihi

üsküdarın tarihi

Üsküdar, Altunizade'de iki buçuk dönüm bahçe içinde bulunan bir köşk 50 bin liraya satılacakmış. Aynı yerde bin 700 metrekare arsa 10 bin liraya, Beylerbeyi'nde ise Hamdi Paşa Köşkü satılacakmış.

1944 yılında Üsküdar İcadiye'de 100 metrekare arsa 30 liraya satılacakmış!

Reşat Altın'ın 387 lira olduğu 1944 yılında Üsküdar İcadiye'de 100 metrekare arsa 29 liraya satılacakmış. Beyoğlu İnönü Mahallesi'nde ise 935 metrekare arsa 4 bin 567 liraya satılacakmış.

Üsküdar'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! Hangi mahalledeki kentsel dönüşüm ne zaman bitecek? 

Üsküdar'ın farklı mahallelerinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Peki hangi mahalledeki kentsel dönüşüm ne zaman bitecek? 

Üsküdar'ın 8 mahallesindeki riskli yapılara ilişkin plan notu ilavesi askıya çıkarıldı!

Üsküdar ilçesi, 1/5000 ölçekli Merkez, Örnek, Esatpaşa, Fetih, Altunizade, Kısıklı, Bulgurlu Mahalleleri ile Ünalan Mahallesi ve Güneyi Riskli Yapılara ilişkin Plan Notu İlavesi 15.10.2021 tasdik tarihli Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Üsküdar Belediyesi'nin 4 arazi satışına tepki!

Üsküdar Belediyesi biri Tuzla'da ve diğer üçü de Üsküdar’ın en merkezi noktalarında bulunan toplam dört arazisini satışa sundu. Arazilerin muhammen bedelleri de belli oldu.

Üsküdar Validebağ Korusu'na otopark yapılmasına tepki!

Validebağ Gönüllüleri, Üsküdar'ın Altunizade Mahallesi’nde yer alan Validebağ Korusu'na Üsküdar Belediyesi tarafından 500 araçlık otopark yapılmasına ilişkin açıklamada bulundu.

İstanbul'un en gözde semtinde satılık ev fırsatı! Yatırımcılara duyuru!

Üsküdar'ın tarihi mahallesi Beylerbeyi'nde 2 katlı müstakil villa yatırımcılar için satışa hazırlanıyor. Müstakil ofis, iş yeri ya da restoran olarak kullanılabilecek taşınmaz, istinafa gidildikten sonra icradan satılacak...

Ofis Üsküdar İnşaat Mimarlık Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ofis Üsküdar İnşaat Mimarlık Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Vildan Sofu tarafından kuruldu.

Nevbahar Üsküdar'ın şehir terasları satışta!

Nevbahar Üsküdar projesinde şehir teraslı daireler satışa çıktı. İndirimli fiyatlarla satışa sunulan dubleks dairelerden satın almak isteyenler yüzde 0,56 vade oranıyla 120 ay taksit imkanından yararlanabiliyor.

Nevbahar Üsküdar'ın lansmanı yapıldı!

Kalyon Grup imzası ile Üsküdar'da hayata geçirilen Nevbahar Üsküdar projesinin lansmanı yapıldı.

Nevbahar Üsküdar'ın lansmanı 30 Eylül'de!

Kalyon Grup tarafından Üsküdar'da inşa edilen Nevbahar Üsküdar'ın lansmanı 30 Eylül'de gerçekleştirilecek. Projenin inşaat çalışmaları devam ediyor...

Üsküdar'da tarihi sarnıca kepçe!

İstanbul'da, tarihi sarnıçların bulunduğu alanda, alınan karara uyulmayarak denetim olmadan kepçeyle çalışmalara başlandı. Üsküdar'da iki adet tescilli sarnıcın bulunduğu alana iş makineleriyel izinsiz girildi.

Nevbahar Üsküdar: Üsküdar'ın merkezinde yatırım fırsatı!

Nevbahar Üsküdar projesi Üsküdar'ın merkezinde yatırım fırsatı sunuyor. Projede 169 daire 120 mağaza bulunuyor.

Üsküdar'daki dev arsa satışa çıkarıldı!

Üsküdar'ın aynı zamanda deprem alanı, sağlık alanı olarak da kullanılan son yeşil alanı İBB tarafından satışa çıkarıldı...

Üsküdar Kirazlıtepe'de kentsel dönüşüm başladı!

Üsküdar’ın Kirazlıtepe Mahallesi'nde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkımlar başladı. Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, başlatılan projenin 24 ayda tamamlanacağını açıkladı.

üsküdarın tarihi Haberi

üsküdarın tarihi

SATILIK VİLLA VE ARSA - Altunizade Tramvay Durağı'nda benzin deposu sırasında No. 58 iki buçuk dönüm işlenmiş bahçe içinde her türlü konforu havi müstakil, iki katta dokuz odalı beton villa ile ayrıca ikişer odalı iki binayı muhtevi mülk, pazarlıksız elli bin ve yanında 1.700 M2 ağaçlandırılmış arsa on bin. Cumartesi ve pazar günleri müracaat.




BEYLERBEYİ'NDE HAMDİ PAŞA KÖŞKÜ SATILIKTIR - İskeleye beş dakika mesafede dokuz oda, iki salon, iki mutfak, bir hamam, terkos, elektrik tesisatlı ve büyük meyve bahçeli. Pazar günleri iskele başında gazinocu Bay Muhsin'e müracaat.