08 / 05 / 2024

üsküp toki konutları

üsküp toki konutları

Üsküp belediyesince yer tahsisinin yapıldığı ve ekonomik koşullarda Üsküplü vatandaşların ev sahibi olabilecekleri kaydedildi. planlanan Konutların bitimi ise 15 ay gibi kısa sürede gerçekleşecek.

Deprem sonrası gündeme gelmişti... TOKİ konutlarında ihale süreci başlarken, o konutlarda dal bile kıpırdamıyor!

İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem sonrası yıkılan evlerin yerine yapılacak konutlarla ilgili TOKİ son aşamaya gelirken, Belediye tarafından yapılmayı bekleyen konutlarda ise dal kıpırdamıyor.

Bahaş Harmony Üsküp geliyor! 2024'te teslim! 

Bahaş Holding, Üsküp’ün ilk ve tek lüks villa projesi için düğmeye bastı. Bahaş Harmony Üsküp'te 3+1 ikiz villalar bulunuyor. İşte Bahaş Harmony Üsküp ile ilgili merak edilenler...

TOKİ Kırklareli Üsküp Mahallesinde 150 sosyal konut!

Cumhurbaşkanının kabine toplantısının ardından açıkladığı, dar vatandaşın yüzünü güldürecek TOKİ 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklanmaya başladı. Peki, TOKİ Kırklareli Merkez Üsküp Mahallesi Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

Limak'tan Üsküp'e karma proje!

Limak Şirketler Grubu, Makedonya'nın başkenti Üsküp'te Diamond of Skopje projesine başlıyor. Otel, rezidans, ofis ve alışveriş merkezinden oluşacak karma projenin inşaatında 110 kişiye istihdam sağlanacak.

Limak dokuzuncu otelini Üsküp'te açıyor!

Limak Şirketler Grubu Kuzey Makedonya'nın başkenti Üsküp'te yeni otel projesini hayata geçiriyor. 

TOKİ Üsküp alt gelir 2019 başvuru tarihleri!

TOKİ Üsküp alt gelir 2019 başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede 12 adet 2 oda 1 salon konuta yer veriliyor.

TOKİ Kırklareli Üsküp alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırklareli Üsküp alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

Üsküp TOKİ başvuru tarihleri 2019!

Üsküp TOKİ başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projeden yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Kırklareli Üsküp 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırklareli Merkez Üsküp projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı.

Limak'tan Üsküp'e 250 milyon euroluk karma proje!

Limak Yatırım, Üsküp'te hayata geçirdiği ‘Diamond of Skopje’ projesi için 250 milyon Euro yatırım yapmaya hazırlanıyor. Şehrin ilk karma kullanımlı projesi olacak projede satışa sunulan konutların amorti süresi 13-14 yıl olarak açıklandı.

TOKİ'den Üsküp'e 145 konutluk yeni yerleşim alanı!

TOKİ'nin Kırklareli Üsküp'te bölgedeki konut ihtiyacını karşılamak için hayata geçirdiği sosyal konut projesi, kent dokusuyla uyumlu çizgisi ve yatay mimari konseptiyle dikkat çekiyor.

Kırklareli TOKİ projesinde inceleme!

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Üsküp beldesinde inşaat çalışmaları sona eren TOKİ konutlarında incelemeler yaptı. 

TOKİ Üsküp orta gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırklareli Üsküp orta gelir grubunda yer alan konutlar için başvurular başladı.

üsküp toki konutları Haberi

üsküp toki konutları

Üsküp Belediye Başkanı Hüseyin Kasap şunları söyledi "Üsküp Belediyesi olarak beldemizin büyümesi ve gelişmesi için çalışmalarımız aralıksız sürüyor.  Bir çok hizmetlerimizin yanı sıra TOKİ ile yaptığımız görüşmelerden de olumlu sonuçlar aldık. Beldemiz merkezine 140 konuttan oluşan bir proje ile çağdaş ve modern yapılan beldemizde yer almasına imkan sağladık" dedi. Başkan Kasap sözlerinin devamında "Beldemizde inşallah evsiz vatandaşımız kalmayacak, özellikle gençlerimizin talebi de bu doğrultuda rağbet görüyor. 2 + 13-1 den oluşacak evler 110-135 ve 145 metrekareler arasında olacak. Bu projenin en güzel yanı ise 20 yıl vadeli olması, hal böyle olunca asgari ücretle çalışanlar dahi ev sahibi olabilecekler" dedi. TOKİ tarafından yakın zamanda başlatılması planlanan konutların bitimi ise 15 ay gibi kısa sürede tamamlanacak. 




Kırklareli...