08 / 05 / 2024

Üsküplü ev hediyesi

Üsküplü ev hediyesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kuzey Makedonya ziyaretinde, Üsküp'teki Mustafapaşa Camisi'nde tanıştığı Ertan Şakiri, dün Üsküp Büyükelçiliği rezidansında düzenlenen törenle büyük mutluluk yaşadı.

Üsküdar'da 3 adet konut 625 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! Vakıflar duyurdu: Ev alacaklar dikkat!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Selamiali Mahallesi, Silahtar Bahçe'de yer alan 3 adet konutu satıyor. Peki satış ihalesi ne zaman, gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Simfer SK-6704 8 litre airfryer’da indirim sürprizi! Airfryer almak isteyenler hemen baksın!

Küçük ev aletleri konusunda alanının en iyi markalarından Simfer, son zamanların en moda küçük ev aletlerinden biri haline gelen airfyer konusunda sürpriz bir adım attı. Simfer, SK-6704 8 litre airfryer’da bin TL’ye varan indirim imkânı sağlayacağını duyurdu.

Simfer SK-6702 airfryer satışa çıktı! En uygun nerede satılıyor?

Simfer, son dönemlerin moda ev aletlerinden airfryer konusunda dev bir adım atarak SK-6702 airfryer’i satışa çıkardı. Bu nedenle, airfryer almak isteyen insanlar Simfer’in piyasaya adeta armağanı olan bu ürünü araştırmaya başladı.

Ev sahipleri hemen bakın! Ayıplı binaların bedelini alabilirsiniz! Uzman isimden son dakika açıklaması! 

BUÜ Hukuk Fakültesi Medeni Hukuk Anabilim Dalı Başkanı Dr. Çiğdem Mine Yılmaz, ayıplı sayılan binalarla ilgili son dakika açıklamasında bulundu. Ev sahipleri hemen bakın! Ayıplı binaların bedelini alabilirsiniz! Uzman isimden son dakika açıklaması! 

Promer Mühendislik İnşaat Sanayi Ev Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Promer Mühendislik İnşaat Sanayi Ev Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Promer Mühendislik İnşaat Sanayi Ev Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Ev kiraları işçilerin ücretleriyle yarışıyor!

DİSK’e bağlı Genel-İş Sendikası Diyarbakır Şubeleri yaptığı açıklamada, "Market harcamaları bir önceki yıla göre iki katından fazla artmıştır. Elektrik faturaları tam bir soyguna dönüşmüştür. Ev kiraları işçilerin ücretleri ile yarışır seviyeye gelmiştir” ifadelerini kullandı.

Kuntay Tarık Evren, Fulya Zenginer'e Milano'dan ev aldı!

Kuntay Tarık Evren, beş aylık hamile eşi Fulya Zenginer'e bebek hediyesi olarak İtalya Milano' da ev aldı.İkili yaz tatillerini Milano'da yeni aldıkları evde yapacak.

Sıfır ev gizli ayıplı çıkarsa ne yapılabilir?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda inşaatı tamamlanan binada ev aldığını belirten okuyucu, eve taşındığını ama evde bazı aksaklıklar olduğunu belirtti. Okuyucu, bu durumda müteahhidin sorumluluğu olup olmadığını sordu.

Eminevim'den 600 bin liralık ev hediyesi!

Faizsiz Elbirliği Sistemi'nin öncüleri arasında yer alan Eminevim bir vatandaşa 600 bin Türk Lirası değerinde ev hediye etti.

Eminevim'in 30. yılına özel ev hediyesi sahibini buldu!

Geçtiğimiz senenin Ekim ayında, 30. yılına özel olarak hazırladığı ev hediyeli kampanyasını açıklayan Eminevim, Ocak ayında sona eren ve 20 bini aşkın kişinin başvurduğu kampanyanın çekilişini yaptış

Çinli muhtar köydeki herkese ev veriyor!

Çin'in en zengin köyü olan Huaxi Köyü'nün muhtarı burada yaşayan herkese ev ve araba veriyor. Fakat bu ev hediyesi için bir takım şartlar bulunuyor. 

Mesut Özil Üsküdar'da ev yaptırıyor!

Fenerbahçe ile anlaşmak üzere olan yıldız futbolcu Mesut Özil, Üsküdar Kısıklı'da ev yaptırıyor. Kısa süre içerisinde buraya yerleşecek olan Özil, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile komşu olacak.

Üsküdar'da 13.5 milyon TL'ye icradan satılık 2 ahşap ev!

İstanbul Anadolu 7. İcra Dairesi, İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Burhaniye Mahallesi'nde bulunan Hüseyin Yüksele ait 2 ahşap evi satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 13 milyon 500 bin TL olarak belirlendi. 

Üsküplü ev hediyesi Haberi

Üsküplü ev hediyesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakanlık döneminde yaptığı Kuzey Makedonya ziyaretinde, Üsküp'teki Mustafapaşa Camisi'nde tanıştığı Ertan Şakiri (26), Üsküp Büyükelçiliği rezidansında düzenlenen törenle büyük bir mutluluk yaşadı.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Üsküp Büyükelçisi Tülin Erkal Kara tarafından başlatılan yardım kampanyasıyla yeni evinin anahtarını alan Şakiri, "Ölümüne kadar Türkiye'liyiz, Allah Reis babaya uzun ömür versin" açıklamasında bulundu. 

Ailesiyle birlikte yaşadığı bodrum kattaki evine tekerlekli sandalyesiyle girip çıkamayan Ertan Şakiri, engelli rampası da bulunan yeni evine mutlulukla girdi. Üsküp Büyükelçisi Tülin Erkal, "Başkanımız Erdoğan'ın da emanetiydi. Evin mobilya ihtiyacını da biz üstlendik" şeklinde...