16 / 05 / 2024

Usta Mektebi projesi

Usta Mektebi projesi

MSGSÜ öğretim üyeleri Tophane’deki İmalat-ı Harbiye Usta Mektebi’nin yeniden yapımıyla ilgili “Önemli kalıntıların ortaya çıktığı bir alanda, projeden vazgeçilmeli, yeni yapı da doğru değil” dedi...

İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi'nde tapular teslim edildi!

Gaziosmanpaşa'da yapımı tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde tapu teslimleri yapıldı. Vatandaşlara tapularını, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta teslim etti.

Sivas Şehir ve Sanayi Mektebi Müzesi Projesi için yıkımlar başladı!

Sivas Şehir ve Sanayi Mektebi Müzesi kapsamında eski yarı açık cezaevinin eklenti binalarının yıkımı başladı.

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Dönüşüm Projesi Türkiye’ye örnek olacak!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta yaptığı açıklamada “Mahalle konseptinde ve yatay mimari görünümündeki Yıldıztabya Kentsel Dönüşüm Projesi, Türkiye’ye örnek bir proje olacak” dedi.

Hasan Tahsin Usta: Dönüşümle önümüzdeki 100 yılı planlıyoruz!

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin 7 dev kentsel dönüşüm projesi, 2. Emlak Zirvesi´nde tanıtıldı. Uluslararası zirvede Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, kentsel dönüşümün öncü ilçesindeki çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Trabzonspor'da iki gayrimenkul projesi!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, Medical Park Stadı'nda gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Usta, kulübün 2 yeni gayrimenkul projesi olduğunu ifade etti.

Usta Grup 1071 Manzara satış ofisi!

1071 Manzara projesi 240 konut ve 28 dükkandan oluşuyor. Usta Grup 1071 Manzara satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor...

Kalekim'in Garantili Usta Sistemi ödül aldı!

"Garantili Usta Sistemi" ile tüketici ve ustalar için yeni bir dönem başlatan Kalekim'in projesi, iki aşamalı değerlendirmeden geçti. İlk etapta jürinin kararıyla finale kalan Kalekim, halk oylamasıyla da ödül almaya hak kazandı.

1071 Ankara projesi nerede?

1071 Kadıköy ve Göktürk Çukurambar projelerine devam eden Usta Grup, başkentin nezih semtlerinden Çukurambar’da yeni projesi 1071 Ankara'ya başlıyor. Proje, 20 bin metrekarelik alanda yapılıyor.

Usta İnşaat Kadıköy 1071 Projesi!

Usta İnşaat Kadıköy 1071 Projesi 'nde 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor. Toplam arsa alanı 15 bin metrekare olarak belirlenen proje konut ve ticari ünitelerden oluşuyor.

1071 Ankara projesi görselleri!

20 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen 1071 Ankara projesi Usta İnşaat imzası taşıyor. İşte, 1071 Ankara projesi görselleri!

Usta İnşaat 1071 Ankara Projesi!

Toplam 20 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen proje 3 blok şeklinde yükseliyor. Usta İnşaat 1071 Ankara Projesi Kızılay 'a 10 dakikalık mesafede yer alıyor.

Usta İnşaat 1071 Ankara projesi geliyor!

Usta İnşaat Ankara'da yeni bir proje hayata geçiriyor. Ofis, residence ve cadde konseptlerini biraraya getiren 1071 Ankara projesi 3 blok olarak tasarlandı.

AND Ofis Kozyatağı projesi Ekim'de açılacak!

Anadolu Gayrimenkul’un platin sponsorluğunda, Harvard Business Review Türkiye tarafından düzenlenen “Akıllı Ofisler ve Mobilite’’ etkinliğinde konuşan Usta, zamanın ilerisinde bir ofis projesi olarak tasarlanan AND’nin Ekim ayında açılacağını söyledi.

Usta Mektebi projesi Haberi

Usta Mektebi projesi

Tophane’deki İmalat-ı Harbiye Usta Mektebi’nin yeniden ihyası projesinde arkeolojik kazı çalışmaları sırasında ortaya çıkan buluntuların ardından Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektörü Yalçın Karayağız bir açıklama yaptı. Karayağız açıklamasında, “2010’da Koruma Kurulu tarafından onaylanmış bir proje ve ihale var. Ama biz bunu uygulamak zorunda değiliz. Koruma Kurulu projenin uygun olduğuna dair karar verse bile biz istersek o işten çekilip binayı yapmayız. Kazıdan çıkan sonuca ve üniversitenin bilim kurulunun raporuna göre iş yaparız” dedi. MSGSÜ öğretim üyeleri, rektörün bu sözleri üzerine kentin ortasında böyle önemli kalıntıların ortaya çıktığı bir alanda bir yapının doğru olmayacağını ve projeden vazgeçilmesi gerektiğini söylediler.



» MSGSÜ öğretim görevlisi Aykut Köksal:


MSGSÜ Rektörü Yalçın Karayağız’ın, kararı üniversite öğretim üyelerinin akademik duyarlılığına bırakan açıklamasını son derece olumlu ve sağduyulu...