03 / 05 / 2024

Üstünler Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Üstünler Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Üstünler Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Fatih Üstün tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 4 Nisan'da kuruldu

Üstünler Acentelik Ve Turizm Hizmetleri Gıda İnşaat Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Üstünler Acentelik Ve Turizm Hizmetleri Gıda İnşaat Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Üstünler Acentelik Ve Turizm Hizmetleri Gıda İnşaat Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı. 

Çizgiüstü Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çizgiüstü Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Kurt ve Süleyman Kayaoğlu ortaklığında kuruldu.

Üst Teknik Yapı İnşaat Enerji Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üst Teknik Yapı İnşaat Enerji Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Aydın ve Ceynur Aydın ortaklığında kuruldu.

Meydan Teknik İnşaat Yapı Sanayi Turizm Gıda Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meydan Teknik İnşaat Yapı Sanayi Turizm Gıda Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nuran Öztel, Muharrem Üstün, Samet Üstün ve Furkan Üstün ortaklığında kuruldu. 

Tepeüstü Mekan Yapı İnşaat Yatırım Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tepeüstü Mekan Yapı İnşaat Yatırım Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ümraniye'de kuruldu.

Mürünler Yapı Malzemeleri İnşaat Harfiyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mürünler Yapı Malzemeleri İnşaat Harfiyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüdayi Yıldız tarafından 40 bin TL sermaye ile 5 Nisan'da Esenyurt, Akçaburgaz Mahallesi, Akçaburgaz Caddesi'nde kuruldu.

İst İdea Mekanik Mühendislik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İst İdea Mekanik Mühendislik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Eray Erdem Tütüncü ve Aydın Karakuşoğlu ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 1 Nisan'da Güngören, A.Nafiz Gürman Mahallesi'nde kuruldu.

Üstünler Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstünler Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Turgut Üstün, Cihan Niyazi Uzun, Ayşe Üstün ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Kadıköy, Sahrayı Cedit Mahallesi, Ş.Günaltay Caddesi'nde kuruldu.

Üst Konut Yapı Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üst Konut Yapı Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Necmi Esmer, Adem Esmer ve Oktay Gerz tarafından 3 milyon TL sermaye ile, 8 Eylül'de kuruldu.

Akgünler Yapı İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgünler Yapı İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Ahmet Akgün, Halil İbrahim Akgün tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Ekim'de kuruldu.

IPC Yapı Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

IPC Yapı Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Abdulrahman Gholoom AA Alnajjar tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 1 Ekim'de Başakşehir, Ziya Gökalp Mahallesi'nde kuruldu.

YCL Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YCL Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Selim Yücel tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 4 Eylül 2014 tarihinde Bahçelievler, Çobançeşme Mahallesi, Mithatpaşa Caddesi'nde kuruldu.

CCS Yapı Sanayi Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

CCS Yapı Sanayi Taahhüt Limited Şirketi, Cüneyt Cenk Sarıçimen, Fidan Gençtürk tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 1 Eylül'de Beşiktaş, Levazım Mahallesi, Çayır Sokak'ta kuruldu.

Üstünler Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Üstünler Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi


Üstünler Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Fatih Üstün tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 4 Nisan'da kuruldu.Üstünler Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatları yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak ve 26.1.2010 tarihinde tescil edilen tadil metnin de yazılı olan diğer işler.


Üstünler Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Başakşehir İkitelli Organizasyon Bölgesi, Atatürk Bulvarı, No:98 Kat:4 Daire:401....