30 / 04 / 2024

Utku Cebebi

Utku Cebebi

Genç Elit Yapı Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Utku Cebebi ve Mesut Yılmaz ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 4 Şubat'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Uphill Towers B Blok Bulvarı'nda kuruldu.

Vakıf arazilerindeki astronomik kira bedelleri vatandaşları evlerinden edecek! Yüzde 1.000 artış!

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Meclis'te vakıf arazilerindeki astronomik kira bedelleri ile ilgili konuştu ve rakamları paylaştı. İşte Çakırözer'in o açıklaması...

Eskişehir TOKİ'de KDV yüzde 10'a, taksitler 894 TL'den 8 bin TL'ye çıktı! 'Mağduriyet çözülsün' talebi geldi!

2019 Aralık'ta Eskişehir'de 2 bin 450 konut için kura çekilişi yapıldı. TOKİ 100 bin konut projesi kapsamında hayata geçirilecek projede, ödeme koşulları değiştirildi. CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, bu durumun düzeltilmesi gerektiğini açıkladı. 

Prodya Metalürji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prodya Metalürji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Utku Duman tarafından kuruldu.

Utkayca Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Utkayca Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayça Cangel Aybar ve Utku Aybar ortaklığında kuruldu.

Ziylan Grup'tan 135.7 milyon TL sermayeli 2 yeni gayrimenkul şirketi!

Mehmet Büyükekşi, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça, Gökhan Utku ve Mehmet Ziylan ortaklığında 2 yeni gayrimenkul şirketi kuruldu. İşte ayrıntılar... 

Ziylan Yapı Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirket kuruldu!

Ziylan Yapı Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirket Bağcılar'da 19 milyon 99 bin 958,42 TL sermaye bedeli ile Mehmet Büyükekşi, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça, Gökhan Utku ve Mehmet Ziylan ortaklığında kuruldu.

Atlaspark Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Atlaspark Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Bağcılar'da 116 milyon 605 bin 350,68 TL sermaye bedeli ile Mehmet Büyükekşi, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça, Gökhan Utku ve Mehmet Ziylan ortaklığında kuruldu.

Utku Barış Pazar kimdir? Nokia’da hangi alanda çalıştı? Utku Barış Pazar hangi üst düzey görevleri yürüttü?

Utku Barış Pazar iş hayatına nerede başladı? Hangi görevlerde yer aldı? Şu an hangi alanda çalışıyor? İşte Utku Barış Pazar ile ilgili merak edilen her şey...

Curecell Biyoteknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Curecell Biyoteknoloji Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa'da 120 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Karakaya, Rıfat Rasier ve Utku Ateş ortaklığında kuruldu.

İska Güçlendirme Taahhüt Proje Endüstri Ve Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

İska Güçlendirme Taahhüt Proje Endüstri Ve Yapı Anonim Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Utku Terzi tarafından kuruldu.

‘Öğrenci akbillerine zam’ açıklaması! Zam teklifinin ardından İstanbul Kart ve Mavi Kart fiyatları…

Öğrenci akbillerine zam gelmesi bekleniyor. Akbil fiyatlarına zam gelebilir. Bugün, zam gündemiyle ikinci kez bir araya gelecek UKOME toplantısından önce İBB Ulaşım Dairesi Başkanı Utku Cihan, sektör temsilcileriyle bir araya gelerek yüzde 50 civarında bir zam beklendiğini vurguladı.

Utku Gümrükçü: Emsal artışında geç kalındı!

İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında alınan emsal artışı kararını değerlendiren İzmir Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü kararın alınmasında geç kalındığını dile getirdi. 

Kripto para borsasında hack şoku!

Binance Global adlı kripto para borsasına yatırım yapan üniversite öğrencisi Halil Utku Şimşek  cep telefonu üzerinden hesabına girmeye çalıştı fakat hesabın devre dışı bırakıldığını anladı...

Utku Cebebi Haberi

Utku Cebebi

Genç Elit Yapı Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Utku Cebebi ve Mesut Yılmaz ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 4 Şubat'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Uphill Towers B Blok Bulvarı'nda kuruldu.  


Genç Elit Yapı Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konsu; Yapı a-Şirket Yurt içinde ve yurt dışındaki Her türlü Gayrimenkul, arsa, arazi, ofis, konut, iş merkezi, alışveriş merkezi, hastane, otel, ticari depolar, ticari parklar ve buna benzer gayrimenkulleri satın alabilir ve satabilir, kiralayabilir,  kiraya verebilir, rehin alabilir, tesis edilmiş olan rehinleri kaldırabilir, ipotek alabilir, tesis edilmiş olan ipotekleri kaldırabilir, portföyünde bulunan varlıklar üzerinde,   üçüncü kişiler lehine rehin ve ipotek verebilir,üçüncü kişiler lehine tasarrufta bulunabilir, irtifak, intifa, kat irtifakı, devre mülk irtifakı, üst hakkı, inşaat hakkı tesis...