29 / 04 / 2024

Utku Külahcı

Utku Külahcı

Paradigma Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi, Utku Külahcı, Gizem Ataç Önal, Barış Önal tarafından 10 bin 500 TL'lik sermaye ile 26 Ocak'ta Kadıköy, Feneryolu Mahallesi'nde kuruldu.

Utkayca Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Utkayca Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayça Cangel Aybar ve Utku Aybar ortaklığında kuruldu.

Utku Gümrükçü: Emsal artışında geç kalındı!

İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında alınan emsal artışı kararını değerlendiren İzmir Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü kararın alınmasında geç kalındığını dile getirdi. 

Acarlar Plus Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acarlar Plus Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Acar, Mehmet Ali Acar, Selçuk Acar ve Utku Acar ortaklığında kuruldu.

Stopage Dept İnşaat Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stopage Dept İnşaat Tekstil Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Utku Kışla tarafından kuruldu.

U2k Mühendislik Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

U2k Mühendislik Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 25 bin TL sermaye bedeli ile Ulaş Utku Kale tarafından kuruldu. 

Geo Structure Mühendislik Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Geo Structure Mühendislik Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Umut Utku Celep, Mehmet Nuray Aydınoğlu ve Emre Düzgün ortaklığında kuruldu. 

Albaraka Türk 2017’de 1 milyar liralık konut kredisi kullandırdı!

Katılım bankalarının konut kredilerinin son 5 yılda iki kat artığına dikkat çeken Albaraka Türk Genel Müdürü Melikşah Utku, “Banka olarak 2017’de 5 bin 500 müşterimize, 1 milyar liralık konut kredisi kullandırdık” diye açıklama yaptı. 

Agr Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agr Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Utku Ertekin ve Mehmet Akif Ağırman ortaklığında kuruldu. 

Seçgin Celep Mimarlık Tasarım Mühendislik Müşavirlik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seçgin Celep Mimarlık Tasarım Mühendislik Müşavirlik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Elvin Deniz Seçgin ve Umut Utku Celep ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Akbulut Yatırım Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Ve Turizm Tic.Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Akbulut Yatırım Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Ve Turizm Tic.Sanayi Limited Şirketi Utku Akbulut ve Berk Akbulut ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

TPI Bağımsız Denetim ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

TPI Bağımsız Denetim ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Utku Uygur tarafından 30 bin TL sermaye ile 5 Ekim'de Kadıköy, Feneryolu Mahallesi, Fahrettin Kerim Gökay Caddesi'nde kuruldu.

Rever Yapı Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rever Yapı Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Emre Utku Özen tarafından 100 bin TL sermaye ile 1 Ekim'de Kağıthane, Yeşilce Mahallesi'nde kuruldu.

Paradigma Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Paradigma Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi, Utku Külahcı, Gizem Ataç Önal, Barış Önal tarafından 10 bin 500 TL'lik sermaye ile 26 Ocak'ta Kadıköy, Feneryolu Mahallesi'nde kuruldu.

Utku Külahcı Haberi

Utku Külahcı

Paradigma Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi, Utku Külahcı, Gizem Ataç Önal, Barış Önal tarafından 10 bin 500 TL'lik sermaye ile 26 Ocak'ta kuruldu. 


Paradigma Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; a.  Her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak, bunları uygulamaya koymak, fenni mesûllük almak, proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri, çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak, üç boyutlu modelleme çizimi, peyzaj projesi ve uygulaması, dekorasyon, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek. Her türlü jeodezi ve fotogrametri mühendisliğinin yapılabileceği işler ve lisanslı...