05 / 05 / 2024

Ütopya 4T İç Mimarlık Tasarım Teknoloji Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Ütopya 4T İç Mimarlık Tasarım Teknoloji Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Ütopya 4T İç Mimarlık Tasarım Teknoloji Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Ethem Ülker tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Mart'ta kuruldu.

Gayrimenkulde yabancı yatırımcıların gözü Türkiye’de!

GYODER tarafından gerçekleştirilen 17. Gayrimenkul Zirvesi’nde teknoloji, tasarım, tabiat ve toplum olarak belirlenen 4T vizyonu konuşuldu.

Ütopya Truzim İnşaat 2021'de 191.997 milyon TL'lik hasılat elde etti!

UTOPYA Truzim İnşaat İşletmecilik A.Ş. tarafından yayınlanan gelir tablosuna göre, şirketin brüt satışları 191 milyon 997 bin 38 TL oldu. 

Ütopya Turizm İnşaat'tan 20212in ilk yarısında 5.3 milyon TL hasılat!

Ütopya Turizm İnşaat'ın finansal raporuna göre; şirketin 30 Haziran 2021 tarihi itibarıyla hasılatı 5 milyon 309 bin 821 TL oldu.

Ütopya Turizm İnşaat'ın 2. dönem geçici vergi beyannamesi yayınlandı!

Ütopya Turizm İnşaat'ın brüt satış rakamı 2 milyon 165 bin 240,10 TL oldu.

Ütopya Turizm İnşaat'ın şirket payları yakın izleme pazarına alındı!

Ütopya Turizm İnşaat'ın Utopia World Hotel'in satışını gerçekleştirmesinin ardından Borsa İstanbul yönetimi tarafından, şirket payları yakın izleme pazarına alındı.

Ütopya Turizm İnşaat'ın 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 16 Aralık'ta!

Ütopya Turizm İnşaat'ın gündem maddelerini görüşmek üzere 16 Aralık 2020 Çarşamba Günü Saat 11.00'da 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısının, Çankaya Mah. Çankaya Cad. No: 28 /5 Çankaya / ANKARA adresinde bulunan Şirketimiz merkezinde yapılmasına karar verildi. 

4T Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret İhracat İthalat Limited Şirketi kuruldu!

4T Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret İhracat İthalat Limited Şirketi bugün Silivri'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sultan Kenar tarafından kuruldu...

Utopya Turizm İnşaat dava bildirisini yayınladı!

Ütopya Turizm İnşaat tarafından dün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Utopya Turizm İnşaat dava bildirisini yayınladı. 

Utopya Turizm İnşaat 2017 geçici vergi beyannamesini yayınladı!

Ütopya Turizm İnşaat tarafından dün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Utopya Turizm İnşaat 2017 yılı geçici vergi beyannamesini yayınladı.

Utopya Turizm İnşaat kar dağıtım bildirisini yayınladı!

Ütopya Turizm İnşaat tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Utopya Turizm İnşaat kar dağıtım bildirisini yayınladı.

Utopya Turizm İnşaat genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Ütopya Turizm İnşaat tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Utopya Turizm İnşaat genel kurul toplantı sonucunu yayınladı.

Utopya Turizm İnşaat bağımsız denetim kuruluşunu seçiyor!

Ütopya Turizm İnşaat Kamuyu Aydınlatma Plaftormu'nda bağımsız denetim kuruluşunun belirlenmesi hakkında açıklama yayınladı. 

Utopya Turizm İnşaat 2016 kar payı dağıtım tablosunu açıkladı!

Ütopya Turizm İnşaat tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Utopya Turizm İnşaat 2016 kar payı dağıtım tablosunu açıkladı.

Ütopya 4T İç Mimarlık Tasarım Teknoloji Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Ütopya 4T İç Mimarlık Tasarım Teknoloji Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Ütopya 4T İç Mimarlık Tasarım Teknoloji Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Ethem Ülker tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Mart'ta kuruldu. 


Ütopya 4T İç Mimarlık Tasarım Teknoloji Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-Tasarım 1) Şirket her türlü mimari plan proje çizimi ve taahhüdünü yapmak.Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak, proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü imar, iskan ruhsat işlemleri yapmak.Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak.Açılan mimari ve tasarım yarışmalarına katılmak.İç dekorasyon alanları tasarlamak Tasarımla ilgili resmi ve özel kurumlara teklifler vermek. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü otel, motel,okul,hastane,iş merkezi,plaza ,konut ve diğer her türlü resmi ve özel yapı tasarımlarını yapmak,projelendirmek, projeyi yönetmek. 2) Grafik işleri ile uğraşmak,grafik tasarımı...