15 / 05 / 2024

Uyar Seyahat

Uyar Seyahat

Uyar Seyahat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Feyzi Uyar tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Kasım'da Bağcılar, Güneşli Evren Mahallesi, Yıldız Sokak'ta kuruldu.

Uyar Seyahat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uyar Seyahat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Feyzi Uyar tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Kasım'da Bağcılar, Güneşli Evren Mahallesi, Yıldız Sokak'ta kuruldu.

ABD'den 'dünya geneli'nde seyahat uyarısı!

ABD Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada IŞİD, El Kaide ve bağlantılı örgütlerin kaçırmalar yoluyla finansal gelir elde etme girişimlerinin artması nedeniyle, denizaşırı seyahate çıkacak tüm Amerikalılara dikkatli olmaları uyarısında bulunuldu

Hatay için kuvvetli yağış uyarısı!

Meteoroloji 6. Bölge Müdürlüğü, Hatay'ın Dörtyol ilçesinin dağlık kesimlerinde bu gece kuvvetli yağış beklendiğini bildirdi. Vatandaşlar sel, su baskını, heyelan, yıldırım düşmesi, çatı uçması, hortum gibi risklere karşı uyarıldı

5. Van Seyahat ve Turizm Fuarı’nda Bursa’yı Nilüfer Belediyesi temsil etti!

5. Van Seyahat ve Turizm Fuarı’nda Bursa'yı ise Nilüfer Belediyesi temsil etti. Nilüfer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Tarih ve Turizm Bürosu, fuarda stant açarak iki kent arasında turizm elçisi oldu.

Meteoroloji'den fırtına uyarısı!

Meteoroloji'den fırtına uyarısı geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü' nden alınan bilgiye göre, Türkiye, yarın akşam saatlerinden itibaren batı kesimlerinden başlayarak yeni bir yağışlı sistemin etkisine girecek.

Meteoroloji'den İç Anadolu ve Karadeniz için kritik uyarı!

Meteoroloji İç Anadolu'nun Doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun Kuzey kesimlerinde kuvvetli rüzgar beklendiğinin bu nedenle oluşması muhtemel risklere karşı dikkatli olunması uyarısında bulundu.

Fitch'den Çin'e volatilite uyarısı!

Fitch'den Çin'e volatilite uyarısı geldi. Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, " Çin ekonomisindeki yeniden dengelenme, beklenenden daha fazla volatilite anlamına geliyor " açıklamasını yaptı.

Salıtürk Turizm Seyahat Acentaları İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salıtürk Turizm Seyahat Acentaları İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Elif Hüden Salttürk tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Eylül'de Başakşehir, Bahçeşehir 1. Kısım Mahallesi'nde kuruldu.

Meteorolojiden İstanbul için yağış uyarısı!

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü ve AKOM Meteoroloji Birimi'nin yaptığı uyarıların ardından aniden bastıran sağanak yağış İstanbul'u etkisi altına aldı. İstanbul sabahın ilk saatleriyle birlikte sağanak yağışın etkisi altına girdi...

Fitch'den Avro Bölgesi'ne deflasyon uyarısı!

Fitch'in resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Avro Bölgesi'nde yaşanan deflasyon görünümünün anlamlı ve artan bir risk olduğu uyarısında bulundu.

İstanbul'da 9 ilçeye 1 saat içinde kuvvetli sağanak ve su baskını uyarısı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, bir saat içinde kuzeyden güneye doğru şiddetini artırarak il genelinde etkili olması, yarın sabah saatlerine kadar da etkisini devam ettirmesi beklendiğini açıkladı. İşte sağanak yağış uyarısı yapılan ilçeler...

Uluslararası seyahat gerçekleştiren turist sayısı yüzde 4,6 arttı!

Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütüne göre, 2014 yılı ocak - haziran döneminde uluslararası seyahat gerçekleştiren turist sayısı, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 4,6 arttı.

İzmirgaz'dan doğalgaza geçmek isteyenlere uyarı!

İzmirgaz, doğalgaz taleplerinin yoğunlaşmaya başladığı bu dönemde, olası sorunları en aza indirmek üzere bir dizi uyarı yayınladı. İzmirgaz, özellikle de yetkisiz firmalara dönüşüm yaptırılmamasını istedi.

Uyar Seyahat Haberi

Uyar Seyahat


Uyar Seyahat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Feyzi Uyar tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 18 Kasım'da kuruldu. 


Uyar Seyahat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-TURİZM VE SEYAHAT ACENTALIĞI ULUSLARARASI VE ŞEHİRLERARASI YOLCU TAŞIMACILIĞI a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. d. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. e. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. f. Hava araçları ile ambulans...