17 / 05 / 2024

Uydu Kent ne durumda

Uydu Kent ne durumda

Yakınkent OSB'de sorun yaşanmaması için belediye olarak hızlı adımlar atacaklarını belirten Dinç, ilgili firmanın projesinin hazır olduğunu, gerekli kurum yazışmalarının tamamlanmasının ardından proje için düğmeye basılacağını söyledi.

Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge başvuruları başladı! Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge son başvuru tarihi ne zaman?

Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge başvuruları başladı. Peki Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge son başvuru tarihi ne zaman? İşte Kuzey Ankara Kent Girişi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap ne zaman teslim edilecek? TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Batıkent Mahallesi teslim tarihi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap projesinin teslim tarihi açıklandı. Peki TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap ne zaman teslim edilecek? TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Batıkent Mahallesi teslim tarihi...

Emlak Konut GYO Başkent Emlak Konutları'nın değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO, Başkent Emlak Konutları ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. Peki Emlak Konut GYO Başkent Emlak Konutları'nın değeri ne kadar?

Mavera Cadde Dükkanları bugün satışa çıkıyor!

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar için başvurular sona erdi. Dükkanlar için açık artırma ise bugün yapılacak. 

Mavera Cadde Dükkanları yarın satışa çıkıyor!

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar için başvurular bugün sona eriyor. Dükkanlar için açık artırma ise yarın yapılacak. 

Mavera Cadde Dükkanları için başvurular yarın sona eriyor! 

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar açık artırmayla satışa çıkılıyor. Dükkan için başvuru süreci yarın sona eriyor. 

Mavera Cadde Dükkanları açık artırmayla satışa çıkıyor!

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar açık artırmayla satışa çıkılıyor. Dükkanlar için metrekare başına 10 bin TL muhammen bedel belirlendi.

Elazığ'da 10 bin konutluk uydu kent inşa edilecek!

Elazığ Valiliği depremle ilgili bilgilendirme toplantısında konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Toplamda Elazığ için 4250 konutluk bir projeyi başlatmış olduk. 10 bin konutluk uydukent kuracağız'' dedi.

Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuru tarihleri ne zaman?

Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuru tarihleri ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 16 adet konut bulunuyor.

TOKİ Taşkent 2. etap kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ Taşkent 2. etap kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projenin kura çekilişi 10 Mayıs'ta yapılacak.

Konya Taşkent 2. etap kura çekilişi ne zaman?

Konya Taşkent 2. etap kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 88 adet 2+1 konut, 52 adet 3+1 konut bulunuyor. 

Başkent Emlak Konutları ne zaman teslim?

Başkent Emlak Konutları ne zaman teslim? sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor. 1+1'den 6+1'e kadar daire tiplerine yer verilen projede konut ve ticari alanlar bulunuyor. 

Mebuskent'te ticari alanlar satışta!

Başkent’in yeni gözdesi Karacakaya’da, uydu kent olarak kurulan Mebuskent projesinin kendisine ait 5.000 kişiye hitap edecek AVM alanındaki 8.000 metrekare satılabilir alan için ön talep toplama süreci başladı. AVM, Eylül sonuna kadar faaliyete geçecek.

Uydu Kent ne durumda Haberi

Uydu Kent ne durumda

Uydu kent ve toplu konut projeleri ile ilgili çalışmaları yürüten Doğukan İmar Planlama Firması Genel Müdürü Nadir Doğan'da Çankın-Ankara karayolunun 12. kilometresinde uygun bir alan tespit edildiğini belirterek, "Bu alana içerisinde 10 bin nüfusun yerleşeceği bir plan hazırladık. Uydu kent için 107 hektarlık genişlemeye müsait bir alanda çalışmalarımızı tamamladık.Düşünülen uydu kent Yakınken t'e 32 kilometre mesafede olacak" diye konuştu. Uydu kentin kentten göç almaması gerektiğini söyleyen Doğan, hazırlanan proje içerisinde sosyal donatılar ve kamu kurumları için de yer ayrıldığını belirtti. 

Proje ile ilgili görüşlerini bildiren Milletvekili Hüseyin Filiz'de Yakınkent'te çalışacak işçiler için uydu kent hazırlanmasının kendisini çok mutlu ettiğini belirterek, "Yakınkent OSB sadece Çankırı'dan değil çevre ilçelerden de nüfus çekecek. 

Burada çalışan işçilerimizin Çankırı'ya yerleşmesi hem ekonomik hacmimizi artıracak hem de...