18 / 05 / 2024

Uyum Gıda Beyoğlu

Uyum Gıda Beyoğlu

Uyum, Beyoğlu'ndaki yeni mağazası için kira sözleşmesinin imzalanarak dekorasyon çalışmalarına başlandığını bildirdi

1929 yılında Beyoğlu'nda arsa fiyatları ne kadardı?

İstanbul Belediyesi 16 Ocak 1929'da Beyoğlu'ndaki 2 adet arsayı satılığa çıkarmış. Peki, 1929 yılında Beyoğlu'nda arsa fiyatları ne kadardı?

Yeni kentsel dönüşüm yasasında ilk adım Beyoğlu Belediyesi'nden geldi: Binaların fotoğrafları çekiliyor! 

Kentsel dönüşümde yeni bir dönemi başlatacak yasal değişikliğin Meclis’ten jet hızıyla geçtiği gün, Beyoğlu Belediyesi de çalışmaları başlattı. İşte detaylar..

Çiftcioğlu Mimarlık Yapı Taahhüt Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çiftcioğlu Mimarlık Yapı Taahhüt Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hatice Çiftci tarafından kuruldu.

Kalkan Temizlik Yemek Gıda İnşaat Ve Tic Ltd Beyoğlu Şubesi açıldı!

Kalkan Temizlik Yemek Gıda İnşaat Ve Tic Ltd Beyoğlu Şubesi 600 bin TL sermaye bedeli ile Murat Noyan tarafından açıldı.

Boss To Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Boss To Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Perk tarafından açıldı.

As Beyoğlu İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Beyoğlu İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta   1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Abdulhamit Soydal tarafından kuruldu.

Beyoğlu Deniz Turizm Gıda İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Deniz Turizm Gıda İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Betül Aydın Top ve Duygu Kaçar ortaklığında kuruldu.

Yıl sonuna kadar Beyoğlu'nda 1700 konut satılacak!

"Beyoğlu’nun Yatırım Değeri" GYODER özel raporu yayınlandı. Rapora göre Beyoğlu'nda 11 adet marklı konut projesi inşa ediliyor. Teslimlerin en geç 2022 yılına kadar tamamlanması planlanıyor.

Beyoğlu Konut Danışmanlık Gayrimenkul Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Konut Danışmanlık Gayrimenkul Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Ercan Ahmetbeyoğlu tarafından kuruldu.

Beyoğlu Narmanlı Han restore edildi!

İstanbul'da Beyoğlu’nun simge yapılarından 186 yıllık Narmanlı Han’ın ön cephesi ortaya çıktı, binadaki restorasyon tartışması tekrar başladı. 

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul'da güncel fiyatlar!

Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul projesinde avantajlı daireler için satışlar sürüyor. İşte, Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul'da güncel fiyatlar...

Beyoğlu'ndaki hazine arazisi İBB'ye devredildi mi?

İBB ile Milli Savunma Bakanlığı arasında 2005 yılında Kasımpaşa Takas Protokolü imzalandı. Protokole göre, Beyoğlu'nda Hazine'ye ait MSB'ye tahsis edilmiş 292 bin 460 metrekarelik arazi ve üzerindeki tesisler İBB'ye devredilecekti, Sözcü'den Özlem Güvemli'nin haberine göre bu devir gerçekleşmedi...

Beyoğlu'nda dükkanlar boşalıyor, konutlar doluyor!

Emlakjet.com'un Eylül ayı verilerine göre, Beyoğlu'nda konut bazında satılık arama oranı yüzde 17, kiralık arama oranı ise yüzde 7 artış gösterdi

Uyum Gıda Beyoğlu Haberi

Uyum Gıda Beyoğlu

Uyum Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den yapılan açıklama şöyle;


"Şirketimizin, İstanbul ili Avrupa yakası Beyoğlu ilçesinde açacağı yeni mağazası için gerekli kira sözleşmesi imzalanarak dekorasyon çalışmalarına...