02 / 05 / 2024

Uyum Gıda dükkan

Uyum Gıda dükkan

Uyum Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Sanayi ve Ticaret A. Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Uyum Gıda İstanbul İli Beylikdüzü İlçesi Gürpınar mahallesinde yer alan dükkanını sattı...

Dükkan ve ofis fiyatları ne kadar arttı? Merkez Bankası ilk kez ticari gayrimenkul fiyat endeksini açıkladı

Merkez Bankası tarafından ilk kez açıklanan Ticari Gayrimenkul Fiyat Endeksi'ne göre Dükkan Fiyat Endeksi, 2023'ün son çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 13,1; Ofis Fiyat Endeksi yüzde 9 arttı. İşte o rakamlar...

Kira sözleşmesinin bitmesine bir gün kala kiracısının dükkanını yağmalattı! 2 milyonluk yatırım ortadan kayboldu!

Kiracı ve konut ve iş yeri sahipleri arasındaki kriz devam ediyor.Trabzon Forum'da kira sözleşmesinin bitmesine bir gün kala kiracının dükkanı yağmalandı. 

BMD Başkanı uyardı: Önümüzdeki aylarda gıda dışı perakendede daralma olabilir!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, "Hem parasal sıkılaştırma hem de alım gücündeki düşüş nedeniyle gıda dışı organize perakendede önümüzdeki aylarla daralma yaşanabilir” değerlendirmesini yaptı.

Yaşinoğulları Yapı Malzemeleri Bilişim Tekstil Temizlik Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşinoğulları Yapı Malzemeleri Bilişim Tekstil Temizlik Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aşkım Yaşin tarafından kuruldu.

O ilimizde çok sayıda dükkan ve dubleks daire satılıyor! Dizlerinizi dövmemek için acele davranın!

Çok sayıda dükkan ve dubleks dairenin satışa çıkarıldığı belirtildi. Muş'ta daire, dubleks daire ve dükkanlar (47 adet) açık artırma ile satışa çıkıyor.

Çağlayan İk Danışmanlık İnşaat Gıda Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Çağlayan İk Danışmanlık İnşaat Gıda Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çağlayan İk Danışmanlık İnşaat Gıda Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Asg Grup İnşaat Mühendislik Mimarlık Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asg Grup İnşaat Mühendislik Mimarlık Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Amırahmad Youseı, Hüseyin Gülgönül, Mohammadhassan Farshbafı Esfahlan ve Sana Farshbafı Esfahlan ortaklığında kuruldu.

Nm Group İnşaat Sağlık Turizm Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nm Group İnşaat Sağlık Turizm Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Davut ve Necip Fazıl Aksoy ortaklığında kuruldu.

Medo Taahhüt İnşaat Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Medo Taahhüt İnşaat Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  500 bin TL sermaye bedeli ile Qamar Zarqa tarafından kuruldu.

Hangi şehirlerde dükkan kiraları yüzde 40 arttı? 

Pandemiyle beraber kalabalık şehirlerde yaşayan vatandaşların sahillere yönelmesiyle dev markaların da dükkan yatırım tercihleri değişti. Bu bölgelerde açılan dükkan sayısının fazla olması nedeniyle ticari gayrimenkul kiralarında yüzde 40 oranında artış yaşandı. 

Bgl Yapı Malzemeleri İnşaat Otomotiv Temizlik Ve Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bgl Yapı Malzemeleri İnşaat Otomotiv Temizlik Ve Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Birsen Gilgil tarafından kuruldu.

TOKİ’den ucuz konut ve dükkan fırsatı!

Konut ya da dükkan almak isteyen kişiler için TOKİ’den müjdeli haber ard arda gelmeye başladı. TOKİ alt kazanç grubu aileler için ev ve dükkan satışlarına başladı...

Ankara Suluhan'da dükkan kiralarına yüzde 12 zam!

Ankara’nın tarihi alışveriş merkezlerinden biri olan Suluhan'da dükkan kiralarına yüzde 12 zam yapıldığı iddia edildi.

Uyum Gıda dükkan Haberi

Uyum Gıda dükkan

İstanbul İli Beylikdüzü İlçesi Gürpınar mahallesinde yer alan dükkanını sattı. Satışı yapılan dükkan, 31 Mart 2011 tarihinde değerlemesi yapılan İstanbul İli Beylikdüzü İlçesi Gürpınar mah. 642 Ada'da 5 Parselden oluşan ve 136 adet bağımsız bölüm içeren Beylikdüzü / İstanbul Uyum Çarşı projesinin 27 No'lu bağımsız...