29 / 04 / 2024

uyum gıda mağazaları

uyum gıda mağazaları

Uyum Gıda ve İhtiyaç Maddeleri sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Uyum Gıda'nın Plato şubesi kapatıldı. Uyum Gıda'nın mağaza sayısı 60'a düştü.

Uyum Gıda Bahçelievler İstwest'de şube açtı!

Uyum Gıda ve İhtiyaç Maddeleri sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Uyum Gıda Bahçelievler İstwest'de şube açtı...

Uyum Gıda, Başakşehir 5. Etap mağazasını açtı!

Uyum Gıda, Başakşehir 5. Etap mağazasını bugün hizmete sundu. Böylelikle toplam mağaza sayısı 52 oldu...

AVM ve cadde mağazalarında da fahiş kira krizi başladı: Süre olmadan 6 kata varan artış isteniyor!

BMD Başkanı Sinan Öncel, AVM ve cadde mağazalarında da fahiş kira taleplerinin olduğuna dikkat çekti ve sektörün fahiş kira artışı, yükselen işçilik ve gümrükte referans fiyat eklenmesi gibi sorunlarla karşı karşıya olduğunu belirtti.

Proxıma İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proxıma İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Ebru Tuğçe Gezici ve Halef Gezici ortaklığında kuruldu.

Rusya Ukrayna Savaşı mağazaları da vurdu: Türk markalar Ukrayna'da kepek indiriyor!

Rusya ve Ukrayna arasında gerilen ipler, Ukrayna'da bulunan Türk hazır giyim markalarını da derinden etkiledi. DeFacto'dan LC Waikiki'ye pek çok marka mağazalarını kapatma kararı aldı.

Kordon İstanbul açık hava mağazalarında 60 ay vade farksız ödeme kampanyası!

Güçlü mühendislik altyapısı ile sürdürülebilir projeler inşa eden Ege Yapı, İstanbul Seyrantepe’de çok özel bir yaşam sunan projesi Kordon İstanbul’da bulunan açık hava cadde mağazalarını satışa sundu.

Doğtaş Kelebek Nijerya ve Güney Afrika'da mağaza açacak!

Bir süre önce Londra, Filistin, Türkmenistan, Karadağ ve Özbekistan’da yeni mağazalar açan Doğtaş Kelebek, bu ayın sonuna kadar Nijerya ve Güney Afrika mağazalarını devreye alacak.

Doğtaş Kelebek Nijerya ve Güney Afrika’da mağaza açacak!

Londra, Filistin, Türkmenistan, Karadağ ve Özbekistan’da açtığı mağazalarıyla hedef büyüten Doğtaş Kelebek, bu ayın sonuna kadar Nijerya ve Güney Afrika’da yeni mağazalar açacak.

Teknosa mağazaları 1 Haziran'da açılıyor!

Teknosa, 22 Mart akşamından bu yana kapalı olan Türkiye genelindeki mağazalarının kapılarını, çalışanlarının ve müşterilerinin sağlığı ve güvenliği için uygulanan tedbirlerle beraber 1 Haziran’da açıyor...

Karadağ'da inşaat malzemesi satılan perakende mağazalar açıldı!

Salgından en az etkilenen ülkeler arasında yer alan Karadağ'da bugün itibarıyla tekstil, ayakkabı, teknik ürün ve inşaat malzemesi satılan perakende mağazalar yeniden açıldı.

Karadağ'da inşaat malzemesi satılan perakende mağazalar açılıyor!

Karadağ'da bugün itibarıyla tekstil, ayakkabı, teknik ürün ve inşaat malzemesi satılan perakende mağazalar açılıyor, 4-18 Mayıs arasında inşaat, emlak ofisleri tekrar faaliyete geçecek...

Almanya'da camiler ve küçük mağazalar yeniden açılıyor!

Almanya koronavirüs tedbirlerini gevşetmek amacıyla adımlara devam ediyor. Buna göre, 800 metrekareden küçük mağazalar, çocuk parkları, müzeler, ibadethaneler, sergi salonları ve hayvanat bahçeleri hizmete açılacak. 

Bauhaus Türkiye 4 Mayıs'ta tüm mağazalarını yeniden açıyor!

Mağazalarını koronavirüs nedeniyle geçici süre ile kapatan Bauhaus Türkiye, 4 Mayıs 2020 Pazartesi günü mağazalarını yeniden hizmete açıyor.

Zara İspanya'daki mağazalarını kapatacak!

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs’e karşı önlem olarak Apple’ın ardından Zara'da İspanya'da mağazaları kapatacağını açıkladı...

Durka Yapı İnşaat Taahhüt Metal Gıda Taşıma Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Durka Yapı İnşaat Taahhüt Metal Gıda Taşıma Temizlik Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Durmaz tarafından kuruldu.

uyum gıda mağazaları Haberi

uyum gıda mağazaları

Uyum Gıda tarafından yapılan açıklama şöyle;


Yönetim Kurulu kararı ile İstanbul ili Anadolu yakasında 872 metrekare net satış alanı ile faaliyette bulunan Plato Şubesinin operasyonel verimsizlik nedeni ile kapatılmasına karar verilmiştir. Daha önce 61 olan mağaza sayımız kapanışı takiben 60 olacaktır. Kamuoyu ve yatırımcılarımıza saygıyla...