02 / 05 / 2024

Uzak Çiftlik

Uzak Çiftlik

İstanbul 10. İcra Dairesi; Topçular Mahallesi, Uzak Çiftlik mevkiinde yer alan otoparkı 9 milyon 504 bin 300 TL'den satışa çıkardı. İhalesi; 20 Ekim tarihinde yapılacak.

TOKİ Niğde Çiftlik Emekli Konutları başvuruları!

TOKİ Niğde Çiftlik Emekli Konutları başvuruları için son gün 31 Mart 2016. Dairelerin 2+1 olarak dizayn edildiği projede fiyatlar 101 bin TL'den başlıyor.

Tarkan Beykoz'dan 1.5 milyon liraya çiftlik aldı!

Mega star Tarkan müstakbel eşine düğün hediyesi hediye etti. Tarkan, Anadolu Yakası Beykoz'dan 1.5 milyon liraya çiftlik aldı.

Çiftlik Spor Kompleksi'nin inşaatı tamamlanıyor

Gölcük Belediyesi tarafından yapılan “Çiftlik Spor Kompleksi” projesiyle ilgili çalışmalar bitme noktasına geldi. Çok yakın zamanda açılışı gerçekleşecek olacak tesisisin son rötuşları yapılıyor.

Naturalm Çiftlik Evleri'nin 2. etap çalışmaları hızlandı!

ALM İnşaat'ın Karamürsel'de hayata geçirdiği Naturalm Çiftlik Evleri'nin ikinci etabı için çalışmalar hızlandı.

Körfez Geçiş Köprüsü, Naturalm Çiftlik Evleri'ne ilgiyi artırdı!

İki yakayı birleştiren İzmit körfez geçiş köprüsü İstanbulluların çiftlik evlerine ilgisini artırdı. ALM İnşaat'ın İstanbul'a yakın mesafede Karamürsel'de doğal yaşam alanı olarak nitelendirdiği Naturalm Çiftlik Evleri konut alıcılarından büyük ilgi görüy

Çiftlik Spor Kompleksi'nin inşaatında sona gelindi!

Çiftlik Spor Kompleksi bünyesinde; Kafeterya, Spor Salonu, İdari Ofis, Judo-Güreş Salonları, Sentetik Çim Zeminli Futbol Sahası, Basketbol ve Voleybol Sahası, Fitness Salonu, Soyunma Odaları, WC ve Çocuk Park Alanları yer alacak.

Ali Ağaoğlu, Çiftlik Adası'nı satın aldı!

Ali Ağaoğlu, ada sahibi ünlüler arasına katıldı. İşadamı, yazın çıktığı tekne turları sırasında görüp beğendiği Çiftlik Adası’nı uzun pazarlıklar sonucunda satın aldı.

Miranda Kerr Hunter Valley'de çiftlik evi kiraladı!

Avusturalyalı manken Miranda Kerr, yılbaşı tatilini ülkesinde geçirmeye karar verdi. Kerr, Hunter Valley'de çiftlik evi kiraladı. Kerr'in bu çiftlik için haftalık 10 bin dolar ödediği öğrenildi.

Başçiftlik Meydan Projesi hayata geçiyor!

Tokat’ın Başçiftlik ilçesinde, Esenyurt Belediyesi’nin desteğiyle yapılacak olan meydan projesi için ön fizibilite çalışması yapıldı. İlçeye farklı bir görünüm kazandıracak projenin önümüzdeki yıl başlaması planlanıyor.

TOKİ Niğde Çiftlik’te 157 konutun ihalesi yapıldı!

TOKİ Niğde’nin Çiftlik ilçesinde inşa edilecek 157 konutun ihalesi yapıldı. İhale kapsamında; 157 konut, bir ticaret merkezi, bir cami inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi bulunuyor.

TOKİ Niğde Çiftlik 157 konut ihalesi bugün gerçekleşecek!

TOKİ Niğde Çiftlik 157 adet konut, 1 adet ticaret merkezi ve 1 adet cami inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işi yapım işi ihalesi bugün gerçekleşecek.

İzmit'te modern köy evleri: Naturalm Çiftlik Evleri

ALM İnşaat yoğun iş temposundan sıkılıp köy hayatı yaşamak isteyenler için İzmit'te 45 villadan oluşan Naturalm Çiftlik Evleri'ni yaptı. Projede fiyatlar 350 bin liradan başlıyor.

Necmi Kadıoğlu: Başçiftlik meydan projesini destekliyoruz!

Tokat Başçiftlik Belediye Başkanı Tuncel, Esenyurt Belediye Başkanı Kadıoğlu’nu makamında ziyaret etti. Kadıoğlu, "okat’ımızın güzide ilçelerinden olan Başçiftlik ilçemizin meydan projesinin tamamlanması için her türlü desteği vermeye hazırız. " dedi.

Uzak Çiftlik Haberi

Uzak Çiftlik


İstanbul 10. İcra Dairesi; Topçular Mahallesi, Uzak Çiftlik mevkiinde yer alan otoparkı satışa çıkardı. Toplam alanı 2.437,00 metrekare olan otopark; sanayi alanında kalıyor. 90 metre mesafesinde Rami Kışla Caddesi'nin yer aldığı otoparkın bulunduğu alan ticari hizmet alanı olarak geçiyor. 


Toplam bedeli 9 milyon 504 bin 300 TL olarak belirlenen otoparkın ihalesi; 20 Ekim 2014 tarihinde saat 09:00 -09:10 arası İstanbul 10. İcra Müdürlüğü Kalemi'nde açık artırma sureti ile yapılacak. 



İhale ilanı:


GM.SATIŞ 

10. İCRA MÜDÜRLÜĞÜ - Evrak No: 2011/1452E


İSTANBUL 10. İCRA DAİRESİ


2011/1452 ESAS


TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:


TAŞINMAZIN


Özellikleri : İstanbul ili, Eyüp İlçesi,Topçular Mahallesi, Uzak Çiftlik mevkiinde kain tapunun 246 ada, 2 parsel, 3 cilt. 244 sahifede kayıtlı 2.437,00 m2 miktarlı gayrimenkul tapu kaydında tarla vasfında...