06 / 05 / 2024

Uzel Makina davası

Uzel Makina davası

İSTANBUL Rami’de Uzel Makina (traktör fabrikası) 94 bin metrekarelik arsasının satışıyla ilgili yeni iddialar gündeme geliyor.

Uzel'in ihalesinde esrarengiz olay!

Uzel Makina’nın Rami’deki dev fabrika ve arazisinin ihalesinde ilginç bir olayın yaşandığı ortaya çıktı. Uzel’in icra ihalesinin yapıldığı dakikalarda 5 kişi, kapıları mühürlü durumdaki fabrikaya girdi. Şüphelilerden 2’si olay yerinden kaçarken, 3'ü polise teslim edildi.

Uzel Makina satışına oldu bitti itirazı geldi!

İSTANBUL Rami’de Uzel Makina (traktör fabrikası) 94 bin metrekarelik arsasının satışıyla ilgili yeni iddialar gündeme geliyor.

Uzel Makina’nın İstanbul'daki arazi satışına itiraz geldi!

UZEL Makina’nın İstanbul Rami’deki traktör üretilen 94 bin metrekarelik ana merkezinin içindeki makine ve ekipmanlarının 225 milyon liraya Vera Varlık Yönetim AŞ’ye satışına itiraz geldi.

Türkan Uzel hisse davasını kazandı!

Uzel Makine'nin ortaklarından Türkan Uzel hisse davasını kazandı. İstanbul Ticaret Mahkemesi'nde yapılan ve 2003'ten beri süren yargılama neticesinde Türkan Uzel'in Uzel Holding'deki fazla hisselerinin kendisine iadesine karar verildi.

Tariş Pamuk Birliği'nin arazi davası Yargıtay'a taşınıyor!

Karşıyaka 2. Asliye Hukuk Mahkemesi, Tariş Pamuk Birliği ile İAOSB arasındaki arazi davasında, Tariş'in talebini reddetti. Tariş Pamuk Birliği, temyiz haklarını kullanmak için davayı Yargıtay'a taşıyacak..

İzale-i şuyu davası nedir?

Ortaklığın giderilmesi anlamına da gelen izale-i şuyu davası nedir? İzale-i şuyu davası nasıl açılır? İzale-i şuyu davası hakkında merak ettikleriniz haberimizin devamında yer alıyor..

Şufa hakkı davası dilekçe örneği!

Şufa hakkı davası hakkında detaylı bilgiler ve şufa hakkı davası dilekçe örneği haberimizin devamında yer alıyor. Şufa hakkı konusu hakkında detaylı bilgi için haberimizi inceleyin..

Paydaşlığın giderilmesi davası dilekçe örneği!

Sulhen giderilemeyen paydaşlığın sona ermesinde paydaşlığın giderilmesi için Sulh Hukuk Mahkemesine dava açılabiliyor. Paydaşlığın giderilmesi davası konusu ve paydaşlığın giderilmesi davası dilekçe örneği haberimizin devamında yer alıyor..

Zilyetliğin iadesi davası!

Zilyetlik davaları zilyetliğin iadesi davası ve tecavüzün önlenmesi davası olarak ikiye ayrılıyor. Peki zilyetliğin iadesi davası nedir? Konu hakkında detaylı bilgiye erişmek için haberimizi inceleyebilirsiniz..

Ege Plastik Çiğli'deki fabrikasının satış ihalesinin feshi davası açıldı!

Egeplast Ege Plastik Ticaret ve Sanayi tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yayınlanan yazılı açıklamaya göre Ege Plastik İzmir Çiğli'deki fabrikasının satış ihalesinin feshi davası açıldı...

Bayram Otel davasının karar duruşması görüldü!

Van'da 9 Kasım 2011'de meydana gelen depremde çöken ve 24 kişinin can verdiği Bayram Otel davasının karar duruşması dün görüldü. Dava sonucunda Tevfik Bayram'a hapis kararı çıktı..

Hisseli taşınmazlarda ecrimisil davası!

Hisseli taşınmazlarda ecrimisil davası nasıl görülüyor? Ecrimisil talepli davalarda zamanaşımı süresi ne kadardır? Hisseli taşınmazlarda ecrimisil davası hakkında merak ettiğiniz soruların cevapları haberimizin devamında yer alıyor..

Özak Aytur davası 26 Aralık'a ertelendi!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya 3 Ekim 2013 tarihinde yapılan duruşmada göre Özak Aytur davası 26 Aralık 2013 gününe ertelendi...

Uzel Makina davası Haberi

Uzel Makina davası

İSTANBUL Rami’de Uzel Makina (traktör fabrikası) 94 bin metrekarelik arsasının satışıyla ilgili yeni iddialar gündeme geliyor.


Arsanın, 6 Mayıs’ta İstanbul 10. İcra Müdürlüğünde gerçekleştirilen ikinci satış ihalesinde 225 milyon lira ile en yüksek teklifi veren Vera Varlık Yönetim A.Ş.’ye devrine karşı çıkan Uzel Holding ve alacaklıları ihalenin iptali istemiyle mahkemeye başvurmuş, ancak bu başvurular reddedilmişti. 13 Kasım 2015’deki ilk ihalede ipotek alacaklısı olarak ihaleye katılan Vera Varlık Yönetim A.Ş., 320 milyon 100 bin TL, KİPTAŞ ise 320 milyon 150 bin TL pey sürmüştü. 


İpotekli alacağı 100 milyon lira civarında olan Vera Varlık Yönetim A.Ş. bu ihalede satışı durdurmuş, 6 Mayıs’taki ikinci ihalede ise 225 milyon TL pey ile ihaleyi kazanmıştı. Uzel Holding ve bazı alacaklıları ise arsanın ilk ihaleye göre çok...