06 / 05 / 2024

üzeyir çelik ve Elzem Kabaoğlu düğün

üzeyir çelik ve Elzem Kabaoğlu düğün

Mehmet Çelik Şirketler Grubu'nun patronu Mehmet Çelik oğlu Üzeyir Çelik'i 1 Ağustos'ta evlendiriyor. Üzeyir Çelik ve Elzem Kabaoğlu çiftinin düğünü 1 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

Tebernüş Kireçci uyarıyor: Hazır beton fiyatları yükseldi, çelik ve ahşap evlere yoğunlaşmanın sırası geldi!

Çimento fiyatlarındaki yükseliş konut fiyatlarına yansımaya devam ediyor. Konut alamayan vatandaş ise yönünü ahşap ve çelik evlere çevirdi.

Manavgat Karacalar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Manavgat Karacalar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 38 milyon 80 bin 745,04 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Kadri Tarık Özçelik ve Yusuf Kınay ortaklığında kuruldu.

Küçükçekmece Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Küçükçekmece Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 417 milyon 810 bin 131,67 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Kadri Tarık Özçelik ve Yusuf Kınay ortaklığında kuruldu.

Manavgat Sahil Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Manavgat Sahil Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 9 milyon 787 bin 425,19 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Kadri Tarık Özçelik ve Yusuf Kınay ortaklığında kuruldu.

Braın Up Desıgn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Braın Up Desıgn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Taha Emrah Özçelik ve Yunus Emre Genç ortaklığında kuruldu.

Srl Saral Çelik Ve Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Srl Saral Çelik Ve Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Kemal Sarıalioğlu tarafından kuruldu.

İhracatçılar açıkladı! Demir çelik sektörü 2024 yılına hedef koyamıyor

Türk demir çelik ve demirdışı metaller sektörünün dünyadaki rekabet gücünü kaybettiğini belirten Ege Demir ve Demirdışı Metallar İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Ertan, ihracatta Avrupa’nın payının yüzde 43’ten yüzde 31’e gerilediğini açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Artı 1 Harita Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artı 1 Harita Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Umut Furkan Çelik, Volkan Çelik ve Yalçın Daşdemir ortaklığında kuruldu.

Çelikoğulları Petrol İnşaat Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelikoğulları Petrol İnşaat Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Çelik ve Onut Can Çelik ortaklığında kuruldu.

Çavuşoğlu 1 İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Çavuşoğlu 1 İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hizbullah Çelik ve Muhammed Muhammed ortaklığında kuruldu.

Kastek Mühendislik Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kastek Mühendislik Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alican Canıgeniş, Evren Korkmaz, Orhan Çelik ve Sedat Acar ortaklığında kuruldu.

Aytaş Demir Çelik Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aytaş Demir Çelik Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Selahaddin Erkek tarafından kuruldu.

Esved Demir Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Esved Demir Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Dursun Demirbozan tarafından kuruldu.

üzeyir çelik ve Elzem Kabaoğlu düğün Haberi

üzeyir çelik ve Elzem Kabaoğlu düğün

İstanbul İnşaat piyasasının 50 yıllık aktörlerinden Mehmet Çelik Şirketler Grubu'nun patronu Mehmet Çelik oğlu Üzeyir Çelik'i 1 Ağustos'ta evlendiriyor.


Başakşehir Başak Mahallesi Yeşilvadi Caddesi 5. Etap No:4/2'deki Ahşap Çarşı içinde bulunan Konistan Düğün Salonu'nda gerçekleştirilerek düğünde Üzeyir Çelik, Elzem Kabaoğlu ile dünya evine girecek.


Emlakkulisi.com ailesi olarak Üzeyir Çelik ve  Elzem Kabaoğlu çiftini tebrik ediyor, ömür boyu mutluluklar...