19 / 05 / 2024

Uzman Makine beton santrali

Uzman Makine beton santrali

Türkiye'de bir ilk olan makinenin patentinin tamamen kendilerine ait olduğunu belirten Por Beton'un sahibi Mehmet Özcan, bu makineyle yeni nesil beton olarak gösterilen gözenekli hafif betonun üretimine geçtiklerini söyledi.

Kahramanmaraş merkezli depremler için bir rapor daha! KTÜ açıkladı: Beton kalitesi limitlerden çok düşük!

Trabzon’dan afet bölgesine giden KTÜ Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Yapı İşleri Daire Başkanlığı öğretim üyelerinden oluşan 15 kişilik uzman heyet, ön verileri paylaştı. Beton kalitesi limitlerden çok düşük!

Geleceğin binaları beton yerine bakterilerle inşa edilebilir!

Colorado Üniversitesi malzeme bilimcisi ve mühendislik uzmanı Will Srubar, yakın bir gelecekte inşa edilecek olan binaların beton yerine canlı materyallerle inşa edileceğini belirtti…

Uzman Alçı Beton İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzman Alçı Beton İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Salih Özkan tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ankara'da asbest tartışması!

Maltepe Havagazı Fabrikası yanındaki eski elektrik santralinin söküm ekibinin başındaki asbest uzmanı, Makine Mühendisi Rahmi Baysal, Bölge İdare Mahkemesi tarafından verilen yürütmeyi durdurma kararıyla ilgili olarak bir açıklama yaptı...

Hazır Beton Kongresi’ne 400 uzman temsilci katıldı!

Türkiye Hazır Beton Birliği’nin ev sahipliğinde düzenlenen Hazır Beton Birliği’nin (ERMCO) 2015 Kongresi İstanbul’da yapıldı. 4-5 Haziran 2015 tarihleri arasında İstanbul Askeri Müze’de gerçekleştirilen kongreye 400 temsilcisi katıldı.

Avrupa Hazır Beton Birliği Kongresi başladı!

Avrupa Hazır Beton Birliği’nin 2015 Kongresi İstanbul’da düzenleniyor. Türkiye Hazır Beton Birliği ev sahipliğinde gerçekleştirilen kongrede hazır beton ile ilgili yenilikçi yaklaşımlar, 400 uzman ile birlikte tartışılıyor.

Uzman Makine Gözenekli Hafif Beton santrali kurdu!

Torbalı Atatürk Sanayi Sitesi'nde faaliyet gösteren Uzman Makine, önceki gün 3 yıllık bir çalışmanın ürünü olan Gözenekli Hafif Beton santralini tanıttı. Santral Türkiye'de bir ilk olma özelliğine sahip..

Uzman Makine Gözenekli Hafif Beton santrali kurdu!

Türkiye'de bir ilk olan makinenin patentinin tamamen kendilerine ait olduğunu belirten Por Beton'un sahibi Mehmet Özcan, bu makineyle yeni nesil beton olarak gösterilen gözenekli hafif betonun üretimine geçtiklerini söyledi.

Mastaş makine parkurunu yeniledi!

Malatya'da beton yapı elemanları üzerinde faaliyet gösteren ve teknolojiyi yakından takip eden Mastaş, ASTAŞ (Malatya Beton Mamülleri İnş -İnş Taah. Müh. San ve Tic. Anonim Şirketi) makine parkurunu yeniledi.

Recep Bozlağan: İstanbul'u ruhsuz beton bloklara teslim etmeyelim!

Şehir Yönetimi Uzmanı Prof. Dr. Recep Bozlağan, İstanbul'da bilinçsizce yapılan yapıları eleştirerek, İstanbul'un binalar mezarlığına dönüştürülmesi gerektiğini belirtti. İstanbul'u ruhsuz beton bloklara teslim etmeyelim dedi...

Türkiye Hazır Beton Birliği sağlıklı yapılaşmaya katkı sağlıyor!

Türkiye Hazır Beton Birliği üyelerinin ürettiği, Kalite Güvence Sistemi Belgeli hazır betonlar da sağlıklı yapılaşma hareketine büyük bir katkı sağlıyor.

Niğbaş Niğde Beton'dan özel durum açıklaması!

Niğbaş Niğde Beton Sanayi ve Ticaret A.Ş. Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:VII,No:54 sayılı tebliği esaslarına istinaden KAP'a açıklama yaptı.

Niğbaş Niğde Beton'a yeni yönetim kurulu danışmanı!

Niğbaş Niğde Beton Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin yönetim kurulu danışmanlığına yeni bir isim atandı.

Uzman Makine beton santrali Haberi

Uzman Makine beton santrali


Torbalı Atatürk Sanayi Sitesi'nde faaliyet gösteren Uzman Makine, önceki gün 3 yıllık bir çalışmanın ürünü olan Gözenekli Hafif Beton santralini tanıttı. Türkiye'de bir ilk olan makinenin patentinin tamamen kendilerine ait olduğunu belirten Por Beton'un sahibi Mehmet Özcan, bu makineyle yeni nesil beton olarak gösterilen gözenekli hafif betonun üretimine geçtiklerini söyledi. Özcan, "Gözenekli hafif beton, ses ve ısı geçirmez özelliğinin yanı sıra hem çok hafif hem de yanmaz" dedi. Uzman Makine A.Ş.'nin sahibi Tufan Manarga da, "Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdik. İnşaat firmaları, bundan böyle betonlarını iş yaptıkları yerde hazırlayacak ve büyük bir yükümlülükten kurtulacak" diye konuştu.

Üretim tesisinde yapılan tanıtıma Torbalı Kaymakamı Aydın Memük, Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, Belediye Meclis Üyesi İbrahim Özel ve çok sayıda iş adamı katıldı.



Yeni...