19 / 05 / 2024

Uzman Makine yatırımları

Uzman Makine yatırımları

Türkiye'de bir ilk olan makinenin patentinin tamamen kendilerine ait olduğunu belirten Por Beton'un sahibi Mehmet Özcan, bu makineyle yeni nesil beton olarak gösterilen gözenekli hafif betonun üretimine geçtiklerini söyledi.

İnşaat sektörü devlerinden 2024 yerel seçim değerlendirmesi! İhtiyaçlara cevap verecek yatırımlar bekliyoruz

30 Mart 2024 Yerel Seçimlerin ardından inşaat sektörü devlerinden açıklama geldi. İhtiyaçlara cevap verecek yatırımlar beklediklerini açıklayan uzman isimlerden önemli açıklamalar geldi.

2030 ve sonrasında herkesin alamayacağı en kârlı yatırımlar!

Yatırımcıların yakından takip ettiği altında yükseliş hız keserken, dolar ise yüzde 0,39 değer kazandı. Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden 2030 ve sonrasında herkesin alamayacağı en kârlı yatırımları paylaştı...

Turizmcilere dikkat çeken tavsiye: Yatırımlarınızı Karadeniz'e yapın!

İklim değişikliğiyle birlikte turizm yatırımlarının da yönü değişecek. Peki turizm sektöründe neler olacak? İşte uzmanından dikkat çeken açıklamalar...

İnşaat yatırımları geriledi mi?

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank yaptığı açıklamada, "Yatırımlar azalmıyor, güçlü bir şekilde artıyor. 4. çeyrek itibarıyla sadece inşaat yatırımlarında gerileme varken makine teçhizat yatırımları yüzde 38, diğer aktifler ise yüzde 16 artış gösterdi." dedi.

Müstakil evlere ve araziye yatırımlar artacak!

Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Uzmanı Hasan Can, “Gayrimenkul sektöründe koronovirüs salgının ardından hayat normale döndüğünde  arazi yatırımları ve müstakil evlere talep artacak, mağaza, dükkan, ofis gibi gayrimenkullerde ciddi daralma olacak” ifadelerini kullandı.

Yabancıların gayrimenkul yatırımları yüzde 86,1 arttı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Lisanslı Değerleme Uzmanı Şeyma Şehirli, yabancıların gayrimenkul yatırımlarının 2019 yılı ilk çeyreğinde 2018 yılının aynı dönemine göre yüzde 86,1 oranında arttığını söyledi.

İnşaat sektöründe yatırımlar canlanıyor!

Kamu ve özel sektör yatırımları ve makine ve teçhizat yatırımları değerlendirirken, “inşaat” harcamalarının ayrıntısına bakıldığında da inşaat sektöründe yatırımların canlandığını görüyoruz. 

Leasingciler gayrimenkulden çok yatırımları finanse etmek istiyor!

Yatırımın finansmanında kullanılan makine leasinginin payı yerinde saydı. Leasingciler ise gayrimenkulden çok yatırımları finanse etmek istediklerini söylüyor.

Aysun Göksu: Varlık Yönetim Fonu yatırımları artıracak!

Destek Yatırım Menkul Değerler Araştırma Uzman Yardımcısı Aysun Göksu, kurulacağı açıklanan Varlık Yönetim Fonu'nun yatırımları artıracağını söyledi.

Türkiye'nin altyapı yatırımlarına Asya'dan finansman imkanı!

Lahey Stratejik Araştırmalar Merkezi Strateji Uzmanı Willem Oosterveld, Türkiye'nin, AAYB üyeliğine ilişkin “Türkiye, bu bankaya katılımla ülkedeki altyapı yatırımlarının geliştirilmesi için yeni finansman imkanlarına sahip olacak" dedi..

ERA, Türkiye'deki yatırımlarına devam edecek!

Uluslararası gayrimenkul uzmanı ERA, ekonomiye olan güveninin göstergesi olarak Türkiye’deki yatırımlarına devam etme kararı aldı. Bu kapsamda son olarak İzmir’e iki ofis birden açan ERA, böylece ülkemizdeki ofis sayısını 35’e yükseltti.

Lojistik firmalarının enerji sektörüne yönelik yatırımları artıyor!

Türk lojistik firmalarının enerji sektörüne yönelik yatırımları hızla artıyor. Firmalar, milyonlarca dolar yatırdıkları ekipmanları ve uzman kadrolarıyla artık Türkiye bağlantılı olmayan enerji projelerini de dünyanın bir ucundan diğer ucuna taşıyor

Türk lojistik firmalarının enerji yatırımları hızla artıyor!

Türk lojistik firmalarının enerji sektörüne yönelik yatırımları hızla artıyor. Firmalar, milyonlarca dolar yatırdıkları ekipmanları ve uzman kadrolarıyla artık Türkiye bağlantılı olmayan enerji projelerini de dünyanın bir ucundan diğer ucuna taşıyor

Uzman Makine yatırımları Haberi

Uzman Makine yatırımları


Torbalı Atatürk Sanayi Sitesi'nde faaliyet gösteren Uzman Makine, önceki gün 3 yıllık bir çalışmanın ürünü olan Gözenekli Hafif Beton santralini tanıttı. Türkiye'de bir ilk olan makinenin patentinin tamamen kendilerine ait olduğunu belirten Por Beton'un sahibi Mehmet Özcan, bu makineyle yeni nesil beton olarak gösterilen gözenekli hafif betonun üretimine geçtiklerini söyledi. Özcan, "Gözenekli hafif beton, ses ve ısı geçirmez özelliğinin yanı sıra hem çok hafif hem de yanmaz" dedi. Uzman Makine A.Ş.'nin sahibi Tufan Manarga da, "Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdik. İnşaat firmaları, bundan böyle betonlarını iş yaptıkları yerde hazırlayacak ve büyük bir yükümlülükten kurtulacak" diye konuştu.

Üretim tesisinde yapılan tanıtıma Torbalı Kaymakamı Aydın Memük, Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, Belediye Meclis Üyesi İbrahim Özel ve çok sayıda iş adamı katıldı.



Yeni...