07 / 05 / 2024

uzun ömürlü çatı

uzun ömürlü çatı

Çatıda “sistem” kavramının tam olarak anlaşılamadığını belirten Daniş Navaro, uzun ömürlü çatılar için çatının bir bütün olarak ele alınması gereken bir sistem olduğunu vurguladı.

Türkiye'de her 10 binadan 8'i depreme dayanıksız, riskli grupta!

2018'de yürürlüğe giren Bakanlık yönetmeliğince zorunluluk halini alan su yalıtımı, kentsel dönüşüm hamlesinde depreme karşı dayanıklı ve uzun ömürlü binalar inşa edebilmek için hayati önem taşıyor. Bu yasal düzenleme sonrasında inşa edilen yapılar, toplam yapı stokunun yaklaşık yüzde 6’sını oluştur

Kılıçoğlu, Megaron profesyonel çatı hizmeti sunmaya başladı

Evlerimizde çatının uzun ömürlü ve sıkıntısız olması ve doğru bir ürün tercih edilmesi kadar uygulamanın doğru yapılması işe ilişkilidir. Bu kapsamda Kılıçoğlu, Megaron profesyonel çatı hizmeti sunuyor. İşte detaylar...

Tarım Bakanlığı, 22 yıl sonra genel tarım sayımı için harekete geçti!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, genel tarım sayımı yapılması konusunda ilk adımın atıldığını açıkladı. Yumaklı, "Tarım Reformu Genel Müdürlüğümüz ile TÜİK arasında genel tarım sayımı yapılması için protokol imzalandı” dedi.

Profilo CGA242X1TR çamaşır makinesinde son dakika indirimi! Resmen başladı!

Profilo’dan hem güvenilir ve hem de uzun ömürlü çamaşır makinesi arayanlara çifte haber geldi. CGA242X1TR çamaşır makinesini satışa çıkaran Profilo, aynı zamanda, bu üründe yeni üyelere özel yüzde 5 indirim imkânının olduğunu açıkladı.

Siemens SN234W01DT 4 programlı bulaşık makinesinde sepette yüzde 5 indirim fırsatı başladı!

Üstün teknolojisi ve uzun ömürlü kullanımıyla beyaz eşya almak isteyen herkesin ilk tercihlerinden olan Siemens, son teknolojik özelliklerle donattığı SN234W01DT 4 programlı bulaşık makinesini tanıttı. Siemens, bu üründe sepette yüzde 5 indirim imkânı bulunduğunu da duyurdu.

Türkiye’de 2.1 milyon futbol sahası büyüklüğündeki tarım arazisi atıl durumda!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Ekilmeyen tek karış arazi kalmayacak. Hepsini üretime kazandıracağız" sözlerinin ardından ekilmeyen atıl durumdaki 1.5 milyon hektarlık tarım arazisi için harekete geçiliyor. Bu kapsamda, atıl durumdaki arazilerin üretime kazandırılması hedefleniyor.

Teknosa’da Grundig 43 GGU 7900 B Android TV’nin fiyatı resmen çakıldı!

Dayanıklı ve uzun ömürlü elektronik cihazlarıyla bilinen Grundig, Android TV konusunda adeta çığır açacak nitelikteki 43 GGU 7900 B Android TV’yi görücüye çıkardı. Teknosa ise bu android TV’yi dip fiyattan satışa sundu.

Parke nasıl değiştirilir? Hasarlı parke onarımında ne yapılmalı? Parke onarılır mı?

Evinizde görmeye alıştığımız parkelerin bakımı ve onarımı, uzun ömürlü ve güzel bir döşeme için oldukça önemlidir. Parkeler, doğal bir görünüme sahip olduğu için zamanla aşınma ve hasarlar oluşabilir. İşte parkelerinizin bakımını kolaylaştıracak pratik çözümler ve püf noktaları...

Gordiyon düğümüne dönüşen ekonomi: Faiz artışı çözüm mü? Tunç Şatıroğlu yanıtladı!

Ekonomist Tunç Şatıroğlu, Türkiye ekonomisindeki mevcut durumu 'Gordiyon düğümü'ne benzeterek faiz artışının önemini vurguladı. Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, faizin hızlı veya yavaş artırılmasının bazı olumsuz sonuçlara yol açabileceğini belirtti.

 Dağıtım hizmetleri, inşaat, nakliye artık dert değil! Ford Transit Van 13 Mayıs fiyat listesi nedir?

Ford Transit Van, dayanıklı bir yapıya sahiptir ve uzun ömürlü olmasıyla bilinir. Bu nedenle, uzun vadeli bir iş yatırımı olarak değerlendirilebilir. Güvenilirliği ve dayanıklılığı, işletmenizin faaliyetlerini kesintisiz ve verimli bir şekilde sürdürmenize yardımcı olur. 13 Mayıs 2023 fiyat listesi

Yakıt ekonomisi ve düşük işletme maliyetinden avantaj sağlayan Ford Transit Minibüs Mayıs ayı fiyatı ne kadar oldu? 

Ford Transit serisi, dayanıklılığı ve güvenilirliğiyle tanınır. Ticari kullanıma yönelik olarak tasarlanmış olan Transit Minibüs, sağlam bir yapıya ve güçlü motorlara sahiptir. Bu da uzun ömürlü kullanım ve yoğun çalışma koşullarında güvenilirlik sağlar. Peki 11 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Tepe Geri Kazanım Bertaraf Atık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tepe Geri Kazanım Bertaraf Atık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Üneş ve Selahattin Demirdaş ortaklığında kuruldu.

75 metrekare prefabrik ev fiyatı ne kadar? Prefabrik evler uzun ömürlü mü?

Prefabrik evler son dönemin en çok araştırılan, popüler yapılarından bir tanesidir. Özellikle bu evlerin fiyatları en dikkat çeken konulardandır. Peki prefabrik evler ne kadardır? İşte araştırılan detaylar!

uzun ömürlü çatı Haberi

uzun ömürlü çatı


Çatıda “sistem” kavramının tam olarak anlaşılamadığını belirten Daniş Navaro, uzun ömürlü çatılar için çatının bir bütün olarak ele alınması gereken bir sistem olduğunu vurguladı.


Çatıda sistem çözümleriyle öne çıkan firmalardan Braas Çatı Sistemleri Yönetimve İcra Kurulu Başkanı Daniş Navaro, çatının bir bütün olarak ele alınması gerektiğinin önemle altını çizdi. Uzun ömürlü çatılar için; çatı katında yaşam durumu, ısı ve su yalıtım ihtiyacı, baca duvar çözümleri, aydınlatma gibi pek çok ayrıntının bütünlüklü olarak ele alınarak birbiriyle uyumlu çözümlerden oluşan bir sistem tercih edilmesi gerektiğini söyledi. Tasarım aşamasında, bölgenin iklim koşulları (yağmur, kar, don, güneşli gün sayısı, rüzgar vs.), enerji verimliliği, yaşam konforu, sürdürülebilirlik, çatının çevresiyle ve diğer yapılarla olan uyumu, bölgenin yapı kültürü vb. birçok farklı kriter düşünülerek çatı malzemesi seçilmesini...